УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 901
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Последна новина от регистратурата - тоновете в ДМ са 10лв,а в СС безплатни.  Mr. Green

# 121
  • Бургас
Последна новина от регистратурата - тоновете в ДМ са 10лв,а в СС безплатни.  Mr. Green
И аз бях чула нещо такова. Значи ще запазвам в Девата, защото в СС за февруари няма часове

# 122
Нали казваха ,че и в двете болници са безплатни записите.   Crazy

# 123
  • Бургас
Нали казваха ,че и в двете болници са безплатни записите.   Crazy
Не знам за такова нещо. По принцип прегледите в ДМ са платени, така че има логика и записите на тонове също да се плащат.

# 124
В четвъртък на 16.02 бях в Девата и бяха безплатни. Казаха ми,че няма нужда от запазване на часове също. Утре 21.02 ще трябва пак да ходя за тонове в Дева Мария и ще ви пиша дали ми искат 10 лв. И пак няма лошо да искат, но не може да има толкова много противоречия нещо плаща ли се или не и колко струва. Скоро ще раждам - едни пишат ,че като родиш в смяната на лекаря ти не се плаща избор на екип, други са плащали. Всеки ден нови неща , или в един ден може да ти кажат две различни неща, зависи на кого попаднеш от регистратурата. А PR - питам го нещо конкретно, той почва от далече далече, вместо да ми отговори директно. Като някакви брокери на недвижимости са. Последния път 10 минути ми обяснява за някаква стерилна нощница от 3,50 лв, която трябва да платя, когато постъпя да раждам. Колко хубава нощница и колко необходима по някакви нови стандарти  Tired ooooh!

Знаете ли, д-р Ирмов , когато оперира планово секцио кой лекар му асистира? Винаги ли с един и същ или с който се падне на смяна?

# 125
  • Бургас
В четвъртък на 16.02 бях в Девата и бяха безплатни. Казаха ми,че няма нужда от запазване на часове също. Утре 21.02 ще трябва пак да ходя за тонове в Дева Мария и ще ви пиша дали ми искат 10 лв.
А колко време лежиш за запис на тонове?

# 126
. Всеки ден нови неща , или в един ден може да ти кажат две различни неща, зависи на кого попаднеш от регистратурата. А PR - питам го нещо конкретно, той почва от далече далече, вместо да ми отговори директно. Като някакви брокери на недвижимости са. Последния път 10 минути ми обяснява за някаква стерилна нощница от 3,50 лв, която трябва да платя, когато постъпя да раждам. Колко хубава нощница и колко необходима по някакви нови стандарти  Tired ooooh!
Точно на регистратурата или по телефона всеки път  казват различни неща и има мн разминаване в информацията .
Дано четата тук и си  вземат забележка и синхронизират информацията .

Въпросната нощница  е за еднократна употреба   от тези текстилните тип престилка , с която влизаш в родилна зала и веднага ти свалят  , а после реално  не ти трябва  - но  правила .

Преди месец  за пациенти , които се следят в клиниката  по ЖК  записа на тонове беше безплатен и на двете места - сега дали има промяна  не знам . Да не би 10 лв да е за пациенти  , който не се следят там при техен лекар ?

# 127
Здравейте,момичета! На 19 януари бях на тонове в девата. Беше ми казано,че са безплатни и там и в сс за бременни, които се следят при техен лекар. Две седмици по-късно (към 2-ри февруари) ми звъннаха по телефона да ми кажат, че им дължа 10лв. Обясненията, които получих бяха най-различни - от това, че никога не са били безплатни, че било и по преценка на лекаря, че имали ново нареждане и вече се заплащат и т.н. Та ме издирваха няколко пъти като престъпник да ми напомнят за 10-те им лева. Няма да се задълбочавам в изказването на мнения за тях, че ще стане мн дълъг поста.
miss july - час не се запазва в девата. В сс бързо свършват. Вече има график за март може да си запазиш още от сега. Записът трае 20-30мин.

# 128
Ох много смешно ми става,сериозно,тези не знаят какви ги вършат.  Laughing
Аз си водя ЖК при тях и изрично го казах,но те ми отвърнаха,че от скоро се плащат тоновете в ДМ.Казах на моя доктор,че съм записала час и той ми каза да не ходя там,а в СС,защото са платени.

# 129
Прегледите в УМБАЛ Дева Мария не би следвало да са само платени Simple Smile Трябва да можеш да минеш и преглед, ако имаш съответното направление.Поне така си мисля аз, защото през януари си записвах там час за преглед и ме попитаха дали съм с направление,или не Simple Smile

# 130
  • Бургас
miss july - час не се запазва в девата. В сс бързо свършват. Вече има график за март може да си запазиш още от сега. Записът трае 20-30мин.
Благодаря ти за информацията  bouquet Вече си записах часове за март, а утре ще отскоча до Дева Мария, защото за февруари няма часове в СС.

# 131
  • Бургас
Прегледите в УМБАЛ Дева Мария не би следвало да са само платени Simple Smile Трябва да можеш да минеш и преглед, ако имаш съответното направление.Поне така си мисля аз, защото през януари си записвах там час за преглед и ме попитаха дали съм с направление,или не Simple Smile
Разбира се, че не са само платени, може и с направления да се минава в болницата. Това зависи от лекарите, кой къде си води "практиката" по каса. Това, което са ми обяснявали, е че един лекар може само в едно лечебно заведение да преглежда по каса, с направления, а в останалите лечебни заведения, в които практикува да е на частно. Примерно, моят лекар -  д-р Ирмов, водеше ЖК в Св. София, там преглежда с направления, но ако искам да ида при него в Девата, там няма как да мина с направление при него, мога само на частно.

# 132
Само Драгнева работи със ЗК в Девата.

# 133
Днес бях на тонове в Дева Мария- взеха ми 10 лв.

# 134
Към раждалите мами,може ли да разкажете какво се случва след като родиш?Кога ти дават бебчо,кога таткото може да го види,както и нас,както и въпроса с кърменето,помагат ли ти или не?Благодаря много,ако се сетите нещо допълнително и интересно,моля напишете го.
Сега се сетих-помпата за кърма задължителна ли е към багажа?

Общи условия

Активация на акаунт