УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 102 020
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Сливен
Аз бих ти препоръчала д-р Мануелян
Д-р Недялков е станал с доста отврътително отношение но това е лично мое мнение!

# 616
  • Сливен
Някой да има впечатления от детския гастроентеролог доц Милена Георгиева.

# 617
Д-р Недялков е станал с доста отврътително отношение но това е лично мое мнение!

Милена Мануелян ли?

# 618
  • Сливен

Милена Мануелян ли?
да

# 619
  • Бургас
Недялков в никакъв случай!

# 620
  • Бургас
Момичета здравейте !
Д-р Драгнева преглежда ли , имате ли отзиви ?
Има ли възможност да се следи ЖК в болницата или си е на частно всичко?
Аз раждах преди 8 години при д-р Драгнева, тогава си ходих на частно при нея. Раждането секцио беше 1500лв и всичко беше частно, чета че е имало е момент с безплатно раждане даже.Сега може би ще ми предстои първи преглед за установяване на Б. и бих искала да поискам мнения за лекари, прегледи и т.н.?
Предварително благодаря ! Simple Smile

# 621
Искаш да си избереш Драгнева? Сияна Драгнева? Онази Драгнева дето я осъдиха, осъдиха и болницата, а тя продължава да се прави на лекар?
Същата Драгнева, дето я съдиха и за смърт на родилка в държавната болница?

Чукай на дърво, че всичко е минало добре при  първото ти раждане, плюй си на петите и бягай от тази касапничка!
При десетките лекари в Бургас, не разбирам как някой ходи при Драгнева и защо?

# 622
  • Бургас
 Ice Queen, благодаря ти за отговора.Тогава нямаше обвинения към нея и не беше осъждана. Зачудих се дали още преглежда, тъй като оттогава не съм ходила при нея.
Досега съм ходила на профилактични прегледи при Габровска в М.Рудник, но за Б. трябва и друг специалист и се почнах да събирам информация.

# 623
  • град-държава
Ако искаш да се следиш в болницата е на частно. Аз бях така, но раждах преди 2 години и нямам актуална информация.
За лекари в ДМ мога да препоръчам д-р Ангелов и д-р Георгиоски. Ако искаш да е жена - д-р Татарова, но прегледи/ЖК води в АГ центъра на д-р Калчева и в Лайф Хоспитал. Само ражданията са в ДМ.

# 624
Д-р Драгнева няма да практикува вече в ДМ поради влошено здравословно състояние. Поне така ми каза моя приятелка, която работи в болницата.
Mileneira, д-р Недялков е странен характер, но като цяло е един от малкото варианти в града за адекватно проследяване на рискова бременност. Освен Мануелян бих ти препоръчала и д-р Димитров

# 625
Егати,за това ли няма да практикува?Ужас.Защо не я изгонят,след като е осъдена?

# 626
  • Бургас
Недялков е меко казано странен, но той е единственият на който успях да доверя бебе чакано 5 години и който добута до успешен финал....не с благ характер и мили думи, но пък с точни и премерени действия на лекар.
 Дай Боже да ми се получи пак ин витрото сега, без да се замисля- пак при него , без да се замисля.  Peace

# 627
  • Бургас
Feline^, за лекари в Девата, аз мога да препоръчам д-р Ирмов (водих си ЖК и раждах при него) и д-р Георгиоски (добро впечатление ми остави при престоя ми в патологията). Успех и лека бременност!

# 628
Д-р Драгнева няма да практикува вече в ДМ поради влошено здравословно състояние. Поне така ми каза моя приятелка, която работи в болницата.
Mileneira, д-р Недялков е странен характер, но като цяло е един от малкото варианти в града за адекватно проследяване на рискова бременност. Освен Мануелян бих ти препоръчала и д-р Димитров

До колкото знам д-р Димитров не следи бременности, ако става въпрос за Веско, дето е в транспортна болница. Аз незнам до колко ще ми е рискова, но съм на 37, ще съм на фракси и инвитро, на се пиша сама в графа рискова.

# 629
  • Сливен
аз също бях ин витро и ма фракси и АП цяла бременост отделно имах мн проблеми с бъбреците и първо бях при Короваков но не получих това което очаквах и не го усетих като моя доктор не бях чела за Георгиоски нищо но си го избрах ей така и за секунда не съжалих винаги си е дигал телефона винаги реагирваше адекватно

Общи условия

Активация на акаунт