УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 915
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
В болницата извършва ли се смяна на става? Препоръчайте ми добър лекар.

# 151
  • Пловдив

Да , извършва се.Д-р Илиев препоръчвам, завежда ортопедията.

# 152
В сайта пише,че свободните посещения при родилката са 120лв,а в заявлението за раждане в болницата пише,че е 240лв до 3дни/над 3дни 300лв.  newsm78 Навсякъде различна информация.

# 153
  • град-държава
В сайта пише,че свободните посещения при родилката са 120лв,а в заявлението за раждане в болницата пише,че е 240лв до 3дни/над 3дни 300лв.  newsm78 Навсякъде различна информация.
Shocked
За всички дни платихме 150лв преди година... Еха.

# 154
И на свижданията вече пускат само по 1 човек.  #Crazy

# 155
  • град-държава
Преди два дни водих хлапето на преглед следобяд и рецепцията беше пълна за свижданията. Влизаха си хората и ми се видаха по повече от един от семейство, но и не се задълбочих в наблюдение. За пореден път обаче ми направи впечатление, определен значително преобладаващ контингент.

# 156

Да , извършва се.Д-р Илиев препоръчвам, завежда ортопедията.

Благодаря  bouquet

# 157
Преди два дни водих хлапето на преглед следобяд и рецепцията беше пълна за свижданията. Влизаха си хората и ми се видаха по повече от един от семейство, но и не се задълбочих в наблюдение.
Преди два дни водих хлапето на преглед следобяд и рецепцията беше пълна за свижданията. Влизаха си хората и ми се видаха по повече от един от семейство, но и не се задълбочих в наблюдение. За пореден път обаче ми направи впечатление, определен значително преобладаващ контингент.
За родилно -пускаха само по един посетител в стаята - когато той слезе, разрешават да се качи следващия . Деца  не разрешават в  родилно да влизат на свиждане , за останалите отделения - не знам .

# 158
  • Бургас
Препоръчайте ми лекар от МЦ Света София или Девата, при който да заведа малката за коремната ехография. Дадоха ми талон като навърши 6 месеца и се чудя при кой лекар да идем newsm78

# 159
  • град-държава
Д-р Добрева в ДМ.  Peace

# 160
  • Бургас
По един човек пускат. В момента съм в болницата и близките идват един по един.

# 161
  • Бургас
Джулка,какво става?Добре ли си?

# 162
  • Бургас
Джулка,какво става?Добре ли си?
Имам леко разкритие, а е хубаво да задържа още някоя друга седмица. Надявам се утре да ме изпишат, че ще откача с тези игли  Tired
П.П. А от хубавата бременна няма и спомен. На нищо не приличам

# 163
  • Бургас
Всичко ще е наред! Hug
Най-хубавото тепърва предстои! Grinning

# 164
Мнения за д-р Стоилов? Предстои ми ФМ и се чудя дали да се запиша при него.

Общи условия

Активация на акаунт