УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
miss july, честита радост! Да ви е здраво бебчето  Heart Eyes И мен ме цепнаха, но до седмица след раждането мина  опъването, което за мен бе неприятната част. Аз пръсках с Цикатридина спрей и доста бързо се възстанових, не знам дали от него, но все пак... 

# 181
Останах доволна от феталната при д-р Стоилов. Отговори ми на всички въпроси Wink

# 182
  • Бургас
miss july, честита радост! Да ви е здраво бебчето  Heart Eyes И мен ме цепнаха, но до седмица след раждането мина  опъването, което за мен бе неприятната част. Аз пръсках с Цикатридина спрей и доста бързо се възстанових, не знам дали от него, но все пак... 
Благодаря!
Честно казано на фона на ужасно възпалените от раждането хемороиди, епизиотомията почти не я усещах.

# 183
miss july, честито бебче. Много да ви радва. bouquet

Аз да се оплача, но не точно по темата с раждането...

Отивам в СС за медицинско за шофьорска книжка. На регистратурата: "Вие имате 6 лева неплатени задължения."   Crazy Ок, ще ги платя, но ми кажете за какво са?  Thinking (Последно ходих преди раждането и си плащах толкова, колкото ми казваха на гишето. В Девата също си платих всичко, включително на тъй нар.безплатни прегледи винаги питах дали дължа нещо).
Та след 5 минутно чудене от къде идват тези 6лв, великодушно ми заявиха "Добре, няма да ги плащате!"  Crazy

Алоууу, съвземете се малко!

# 184
 Ice Queen  ,  изумена съм ! Това май  се случва там непрекъснато - излагат се  , защо така ...

# 185
Бейби, в Девата никога не се знае какво се плаща а винаги е скъпо #2gunfire
Поне от АГ-то доволна ли си - как е направил/а секциото, как е реагирал/а в ситуацията с усложненията?
Аз планирах да родя с планово секцио в Дева Мария, макар че личният ми опит и споделяното от пациентки ме карат силно да се разколебавам.
Акушерките обръщат ли внимание - свалянето на катетър и абокат грубо ли е, или нормално?
Знам, че  не ти е до тъпите ми въпроси, но, ако искаш, напиши на лични името на
АГ-то.
Доволна съм от АГ,мина почти месец от операцията и да чукна на дърво всичко е наред.Аз бях за задържане и постоянно идваше при мен,той беше наясно,че няма да го избера.Бях решила да родя при когото се падна,но тоновете му се влошиха,а той тъкмо свършаше смяна и ми каза,че се налага спешно секцио,но операционните бяфа заети и той трябваше да остане до късно.За това ме попита дали ще го избера или при когото се падна.Исках всичко да свърши вече и да е по най-добрия начин.Избрах него.Честно да ти кажа като легнах на операционната маса си представих,че някой друг ме оперира и изтръпнах.  Shocked От акушерките съм повече от доволна.Толкова са добри,освен,че обръщаг внимание са и много разговорливи и усмихнати.Катетъра ми го сложиха след упойката,а на тези,които са с пълна го слагат преди това.Не знам защо. newsm78 Това казаха на едно момиче пред мен.Вечерта след секциото имах болки и помолих да ми го свалят(предния път ме болеше от това),махнаха го много нежно,но нявах проблем и пак го сложиха.Не боли!Аг то е Ирмов.Като цяло съм много доволна от него.

# 186

Baby.st.ss, много ти благодаря за информацията!

# 187
  • Бургас
Вчера водих малката на преглед в Девата при д-р Търнева. За първи път ходя при тази жена и съм много доволна от вниманието, което обърна на бебка. Отговори ми на всички въпроси, даде ми съвети...Малката е на крачка от бронхит, но се надявам с лечението, което ѝ назначи да се оправи възможно най-бързо.  Praynig Praynig Praynig

# 188
  • Бургас
Вчера водих малката на преглед в Девата при д-р Търнева. За първи път ходя при тази жена и съм много доволна от вниманието, което обърна на бебка. Отговори ми на всички въпроси, даде ми съвети...Малката е на крачка от бронхит, но се надявам с лечението, което ѝ назначи да се оправи възможно най-бързо.  Praynig Praynig Praynig
И ние бяхме миналата седмица на контролен преглед при нея.  Наистина обръща много внимание, отговаря подробно и изчерпателно на всички въпроси и е много мила. Другата седмица пак ще ходим.

# 189
  • Бургас
И ние бяхме миналата седмица на контролен преглед при нея.  Наистина обръща много внимание, отговаря подробно и изчерпателно на всички въпроси и е много мила. Другата седмица пак ще ходим.
И ние ще ходим пак във вторник. За щастие малката се подобрява от лечението, което назначи д-р Търнева. Дано дотогава е минало всичко  Praynig

# 190
Здравейте, кой гинеколог за проследяване на бременност, бихте ми препоръчали? Бременна съм с близнаци и искам някой, който ще ме вземе под внимание и разбира от патологична бременност, тъй като предната ми беше такава и съм в готовност и за тази.

# 191
Опитвам да запазя час от сайта,но не става.При вас така ли е?
И имате ли представа кои дни е на смяна д-р Татарова?

# 192
  • Бургас
Здравейте, кой гинеколог за проследяване на бременност, бихте ми препоръчали? Бременна съм с близнаци и искам някой, който ще ме вземе под внимание и разбира от патологична бременност, тъй като предната ми беше такава и съм в готовност и за тази.

Аз следях бременността си при д-р Ирмов, при него и раждах, много съм доволна от него.  Peace

# 193
  • Бургас
Аз ти препоръчвам Татарова. Тя следи доста проблемни бременности. На мен ми беше препоръчана именно от жена с доста рискова бременност. Затова и се насочих към нея.

# 194
  • Бургас
Хиляди благодарности на д-р Търнева, невероятен човек и специалист е. Бебка се възстанови напълно след нейното лечение, а преди това беше просто някакъв ад. Да бях знаела щях да ида първо при нея, но... важното е че вече мина всичко. Огромни благодарности на д-р Търнева.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт