УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 993
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • където мечтите се сбъдват
Момичета, продължавам да твърдя, че Дева Мария е еднои гнусно, мръсно и ужасно място и само фактът, че Татарова все още изражда там, ме кара да стискам зъби, да не пускам жалби и да се моля всичко да мине и забравя за това ужасно място #2gunfire
Абсолютно вярно е това за съжаление!Лежала съм във ВМА София,в Окръжна и два пъти в Девата,та имам база за сравнение.Девата в момента не е това,което беше преди години.Тя е просто като държавната болница,само че с цветни стени.

# 316
Момичета,
може ли някой който е раждал в Девата секцио без избор на лекар да сподели мнение  - дали обръщат внимание на тези родилки, качествено ли се прави операцията, дали шевът е добър и т.н.
Защото аз не съм следена от техен лекар, ходих на консултация преди раждане, внимание никакво не ми беше обърнато, а само ми се повтаряше и ме агитираха да направя избор на лекар и разни други скъпи изследвания.
Очаквах, ходейки да ми насрочат дата, те ме размотават, а аз съм с проблемна
бременност...и всяко бавене е опасно.

# 317
Пипи Б, лекарят,  който те следи,не работи ли и в някоя болница?  Аз преди 5 години раждах в Дева Мария.И тогава, лекарката, при която се следях, се премести 2 месеца преди да родя.Уговорих се с друг лекар от болницата, но след моето секцио,  излезе в отпуск. Имах проблем, но първите дни го неглижираха.Затова този път реших след като Татарова напусна, да се запиша при друг лекар,който води жк и съответно работи и в Дева Мария  Peace

# 318
  • град-държава
Д-р Татарова продължава и ще продължава да води раждания в Девата. Лично ми го потвърди преди седмица, защото я препоръчах на приятелка и исках да съм сигурна.  Peace
Иначе без избор на екип мога да гарантирам за д-р Ангелов, защото имам много добри отзиви от раждали при него, които са се паднали при него на смяна. Аз също съм изключително доволно от вниманието от негова страна при визитациите.

# 319
Stefanel , миже ли да споделиш защо мислиш така?

# 320
Stefanel , миже ли да споделиш защо мислиш така?
Абсурдите са много и са на всички нива.Не ми се връща към това,защото ще трябва да пиша много.Единственото,от което съм доволна са следенето на бременността и раждането при Татарова.Доволна съм и от анестезиолога д-р Митков май беше.От там нататък престоят ми в Девата беше кошмар.

# 321
  • Бургас
Аз от Ангелов съм много много доволна, преди почти 3 години той ме оперира, тъй като моят следящ лекар беше в отпуск в чужбина. Шевът ми е супер, бързо се възстанових, изобщо много съм доволна.

Stefanel, какво се е случило, защо кошмар? На мен са ми страхотни спомените от Девата, направо с умиление се сещам за раждането си. По принцип шефовете държат на нивото и ако нещо не е ок, съветвам всички момичета да си казват. Те нямат полза от недоволни пациенти все пак, пък ние имаме полза да сме си доволни, та там ни се събират интересите.

# 322
  • Бургас
Аз нищо кошмарно не видях при престоя си там!Това беше най-приятния ми престой след и по време на раждане.
Ела да видиш какво беше кошмар 93година в държавната болница! Sick

# 323
Аз нищо кошмарно не видях при престоя си там!Това беше най-приятния ми престой след и по време на раждане.

Абсолютно съгласна. Аз се чувствах добре, никакъв кошмар не видях, само позитивни хора с чудесно отношение. Беше си като хотел за мен, като изключим болките от секциото  Grinning

# 324
Аз също съм с добри впечатления, за това исках да разбера повече подробности все пак може да са се променили нещата от преди 4 години, но отговора не намирам за приемлив честно казано. Да хвърлиш едни обвинения и да кажеш после, че не ти се говори за това си чист хейт. При положение , че тук има десетки бъдещи майки, които им предстои раждане там и се вълнуват и се притесняват.

# 325

Ти си раждала 2011 доколкото виждам.Аз,когато раждах 2012 г нивото беше по-високо.Сега е зле,може би защото стана Университетска болница не знам,но е абсолютно същото като в Окръжна.
Аз също съм с добри впечатления, за това исках да разбера повече подробности все пак може да са се променили нещата от преди 4 години, но отговора не намирам за приемлив честно казано. Да хвърлиш едни обвинения и да кажеш после, че не ти се говори за това си чист хейт. При положение , че тук има десетки бъдещи майки, които им предстои раждане там и се вълнуват и се притесняват.
Ок,започвам:
-при подаване на заявлението за раждане никой не ти обяснява,че за избор на екип се плаща предварително.Представи си картинката ти отиваш превиваща се от болки за раждане и ти казват ами дай едни 500-600 лв.Ами,ако ги нямаш в момента,оставаш гърчейки се от болка на регистратура и мъжът ти отива да търси парите.
-вместо престой от два часа  в следродилна аз оставам 4 часа и чувам ей тази жена отдавна трябваше да я качим.
-родих секцио,но бях настанена в стая за нормално раждане,а всички знаем че леглата са различни.Ок,няма места.Когато след два дни се освободиха места и дойдоха да ни питат дали искаме да се преместим,аз поисках,а момичето до мен-не.Отказаха да ни преместят,защото трябвало или всички или никой.Момичето я изписваха на следващия ден,а аз имах още две нощувки.
-неадекватно обезболяване след секцио.Буквално се молих за обезболяващи,които получавах с часове закъснение.
-много късно и неправилно раздвижване.Чаках повече от 24 часа.Татарова ме видя на втория ден след секциото и попита защо тази жена още е с катетър.Когато все оап решиха да ме рздвижват,една сесрта просто ме хвана за ръцете и ме вдигна,при което на мен ми прилоша.Мислех,че никога няма да мога да стана.Добре,че беше д-р Йорданов,който ме посъветва първо да си вдигна леглото,да поседя така и тогава да пробвам.Така успях.
-много късно раздвижване

# 326
Продължавам:
-липса на тоалетна хартия и кърпи в банята.След многократни,ежедневни молби такива не бяха донесени.Също така санитарката,която почиства със същите ръкавици,с които мие тоалетните и бърше праха ни донесе лигнин.Изхвърлихме го.
-Трябваше да им се моля да ми сменят абокатите,когато ръцете ми се подуваха и боляха.Те отказваха.В резултат се прибрах с възпалена вена и получих кръвен съсирек,който напълно блокира вената и тя вече не функционира.Ходих специално на съдов хирург за това.
-преди третия ден трябва да им се молиш и дори караш с тях,за да ти дадат бебето.
-след третия ден,когато вдигнах температура и се почувствах много зле ги помолих да вземат бебето,те отказаха,вече трябвало да бъде при майка си.
Ще продължа после....

# 327
Чак не ми се вярва като чета. Аз раждах там август 2016 и се сещам с усмивка и умиление за целия ми престой, от приемането до момента на изписването. Останах доволна от всичко и всички-от лекари до санитари.
Но винаги ще е така, не може всички да са доволни, за всяка болница и лекар има и положителни и отрицателни мнения.

# 328
Чак не ми се вярва като чета. Аз раждах там август 2016 и се сещам с усмивка и умиление за целия ми престой, от приемането до момента на изписването. Останах доволна от всичко и всички-от лекари до санитари.
Но винаги ще е така, не може всички да са доволни, за всяка болница и лекар има и положителни и отрицателни мнения.
И на мен така не ми се вярва, аз раждах един месец преди теб, юли 2016. Може нивото да е паднало след това.

# 329
  • град-държава
Аз раждах март2016 и съм сигурна, че не е имало нищо подобно.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт