УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 102 089
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Препоръчвам ти д-р Ирмов с двете ръце. Води ЖК в Св. София. А за отворените врати преди бяха мисля в четвъртък, но да не те подведа най-добре звънни в болницата и те ще ти кажат.

# 451
Георгиоски, Ирмов и Йорданов. И тримата водят ЖК по здравна каса в Света София. Иначе раждането е в Дева Мария.
Дните на отворени врати мисля че бяха вторник и четвъртък от 15:00 часа или от 15:30 часа.

# 452
Препоръчвам ти д-р Йорданов. Водих си ЖК и раждах при него - много е готин като човек и е супер като лекар.
Момичета, аз имам въпрос, който не е много по темата, но ако споделите опит ще съм благодарна. С Боби нямах проблеми с коликите, но с Ицо сега се сблъсквам с тях и е някакъв ужас. Кърмя го, но и дохранвам с АМ. Следя винаги какво ям, избягвам всичко, което може да се отрази в кърмата и да причини колики (общо взето основно хапвам само месо, ориз, киноа и картофи), но пак има колики. Пробвахме с три вида капки без особен ефект. Ако имате нещо изпробвано и изпитано, препоръчайте ми моля.

# 453
  • град-държава
Само Лефакс помогна при дъщеря ми. ✌

# 454
Колийф (Colief).

# 455
  • Бургас
Това с коликите е много субективни. На един му помага едно, на друг - друго, но и аз бих препоръчала Лефакс.
А защо дохранваш с АМ?

# 456
Това с коликите е много субективни. На един му помага едно, на друг - друго, но и аз бих препоръчала Лефакс.
А защо дохранваш с АМ?

Дохранвам защото за съжаление кърмата ми е малко - около 50 мл от двете гърди вадя. Стимулирам по всякакъв начин - слагам по-често на гърда, доизцеждам с помпа, пия бирена мая, пробвах и с хапчета сминдух, ама нищо... все си е малко. С Лефакс не съм пробвала, ще опитам. Колийфа, Еспумизана и Колик стоп - не помогнаха.

# 457
  • Бургас
А защо дохранваш с АМ?

Дохранвам защото за съжаление кърмата ми е малко - около 50 мл от двете гърди вадя. Стимулирам по всякакъв начин - слагам по-често на гърда, доизцеждам с помпа, пия бирена мая, пробвах и с хапчета сминдух, ама нищо... все си е малко. С Лефакс не съм пробвала, ще опитам. Колийфа, Еспумизана и Колик стоп - не помогнаха.
Изцеденото с помпа количество не е меродавно. Ако детето пълни памперсите и не плаче след кърмене /изключвам коликите/ ,  значи всичко е наред. Аз бих те посъветвала да се свържеш с консултант по кърмене. На мен Мелине Бакърджиева много ми помогна.
За колики при нас ефект имаше масажа на коремчето - кръгови движения по часовниковата стрелка. Така се успокоява и затопля корема. Много добър ефект има и да притискаш крачетата към корема и да ги въртиш от към таза

# 458
  • Бургас
Светлина Николова също не би ти отказала да поговорите в болницата за кърменето. Може даже да видиш в графика за училището за бременни и да идеш на лекцията и там да й зададеш въпросите си и да получиш отговори и съвети. Успех!
А аз днес прочетох че болницата е взела приз болница на годината! Честито, още много успехи и доволни пациенти да имате Simple SmileFlowers Hibiscus

# 459
  • Сливен
Здравейте.
Наскоро раждали при д-р Георгиоски секцио.Интересува ме сам ли влиза секцио или с кой друг доктор?
Благодаря ви

# 460
  • Бургас
Здравейте.
Наскоро раждали при д-р Георгиоски секцио.Интересува ме сам ли влиза секцио или с кой друг доктор?
Благодаря ви
Аз съм чувала, че влиза с Ковачева, но не съм 100% сигурна

# 461
Според мен - с който се падне на смяна. Поне докато беше в болницата, Татарова оперираше с различни - Давидова, Йозджан и т.н.

# 462
  • Бургас
Според мен - с който се падне на смяна. Поне докато беше в болницата, Татарова оперираше с различни - Давидова, Йозджан и т.н.
Те са специализантки

# 463
  • град-държава
Когато аз раждах бяха лекар + специализант, а не по двама лекари.

# 464
  • Сливен
Благодаря ви момичета!
Но все пак ако има някоя мама раждала секцио при д-р Георгиоски ще съм мн доволна да сподели мнение!

Общи условия

Активация на акаунт