Професионални серии за коса - тема 112

• 91 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Към коя серия да се ориентирам за обем? От по-висок клас. Благодаря ви.

# 436
Здравейте, моля препоръчайте термозащитен спрей, който да не утежнява косата. Благодаря предварително!

Този някой ползвал ли го е и дали е доволен?
Аз ползвам това и съм доволна. Срахувах се да не ми омазнява допълнително косата

# 437
  • София
 Вчера и аз си купих Филип Кингсли ш и б за обем. Изпробвах ги. Косата наистина става една жилава, тежка, с подреден обем. В сравнение с Ливинг Пруф резултатът е сходен. Но ливинг пруф са по-хидратиращи и дават обем и плътност с повече мекота , а не с жилавост.

# 438
Лили, а при теб в колко стъпки е грижата като цяло, че това ми е голяма чуденка и редуваш ли маска/балсам. Ще ми е от голяма полза щом сме с близък тип коси. Simple Smile

# 439
  • Пловдив
Лили, а при теб в колко стъпки е грижата като цяло, че това ми е голяма чуденка и редуваш ли маска/балсам. Ще ми е от голяма полза щом сме с близък тип коси. Simple Smile
Аз правя маслени маски веднъж в месеца. След маска мия винаги два пъти,за да се измие добре.
Също веднъж в месеца слагам Еластисайзър. През останалото време редувам протеин и хидратация, както ми падне. Ако започне да ми се заплита косата,това при мен означава,че съм прекалила с протеина. Иначе маска/балсам редувам - 2-3 пъти балсам,след това 2-3 пъти маска. Повечето балсами са ми леки и заради това предпочитам маска. За финиш редувам (в зависимост каква серия съм използвала при миенето) хидрат.крем на Мороканойл,крема Restore Living proof,сметаната на Маракеш и в крайчетата слагам серума против цъфтеж на Маракеш.
Общо взето това са грижите. Сега слагам и косопадни ампули.
Продукти,които моята коса обича, са тези,за които писах в предния пост. Също харесвам серията за обем на Living proof, хидр.шампоан на Мороканойл и маската с кафявата капачка. Напоследък много любима ми стана и кератиновата маска на Напура С|9. Хубав протеинов шампоан е и червения Profiber.
Използвала съм страшно много продукти на почти всички професионални марки,така че питай, ако те интересува нещо.

# 440
Лелеее благодаря за изчерпателни я отговор! Още съм много боса, но със сигурност ще се обръщам към теб!  bouquet

# 441
Здравейте,
някоя от вас ползвала ли е някой от тези спрейчета 10 в 1: 10 в 1 UNIQ ONE All In One 150 мл (конкретно за белия съм се наточила, че ме привлича миризмата на лотос, но предполагам са еднакви като действие с другите два, така че ако имате инфо за който и да е от тях ще ми е от полза)?
Заслужават ли си? Действат ли? Утежняват ли косата? Приглаждат ли я?

# 442
  • Пловдив
Аз използвах червения вариант, но не ми хареса въобще. Утежнява, замазва. Не беше удачния финиш за моята коса.

# 443
Съставите им са еднакви, само по аромат се различават. Имах точно белия с лотос (заради аромата и аз) обаче страшно ми утежняваше косата, все едно беше с маска и не съм я отмила. Предполагам са за много изтощени коси, моята не е такава.

# 444
lili_78, Линда, благодаря, отказахте ме.
Аз много харесвам балсама (то не е точно балсам) на Lakme Крем 10 в 1 Lakme Cool Top Ten и мислех, че този спрей ще е нещо подобно. но явно не е.

# 445
  • София
Днес пак се мих с Ш и Б на Филип Кингсли за обем. Косата наистина става плътна , тежка и обемна. Но с по-малко блясък за разлика от Ливинг пруф. Другата разлика е,че Филип кингсли не ми дразни скалпа, а Ливинг пруф дразни.

# 446
Момичета,може ли някакво мнение за 2-минутния реконструктор на ApHogee,аз се възползвах от 20те процента отстъпка и малко пред свършен факт питам ..

# 447
Здравейте!
Бихте ли ми  препоръчали добра и щадяща боя за коса
Благодаря,ще чакам отзиви 😊

# 448
Само аз ли от ш+б на Ливинг пруф Фул не видях никакъв обем??? Mr. Green Балсама ми е слаб за боядисаната коса, на втория ден беше заплетена по дължините... От шампоана съм по-доволна (в смисъл не заплита, не омазнява корените, не дразни скалпа), но само ако го ползвам с по-богата хидратираща маска... За тази серия съм "пас", така да се каже и не знам дали бих я купила пак...  Laughing
Вчера беше останал малко балсам за обем на Мароканойл и понеже за мен щеше да е малко като количество, го сложих на малката ми дъщеря... И страхотен обем, блясък, а каква трайна миризма в косата й.... просто мечта... И то след хидратиращ шампоан... Сега малката иска пак такъв балсам... Heart Eyes Аз избягвах Мароканойл за децата, но явно ще им взема една серия ш+б от големите опаковки... Странно, но на техните коси много по-лесно се вижда коя серия как действа и дали е хубава... Веднага си личи блясъка, мекотата, обема, омазняването на скалпа или фриза... Докато на моята коса рядко се вижда разлика между сериите, които ползвам.... Peace

# 449
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също не виждам обем при моята коса,но съм доволна от допира,уханието и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт