Професионални серии за коса - тема 112

• 91 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Berlin
Ако знаеш фризьор, който работи с Керастаз, може да поискаш мостра. На мен така ми дадоха преди доста време по 10мл от ш-н и балсам Кристалист и много ми пасна.

prinzesata, мерси, значи съставът на Дисциплин не е за моята коса сега точно. newsm78 Ще искам пробички значи, харесала съм още 1-2 на Керастаз, нооо няма да купувам на сляпо сега точно.

# 421
А в магазина на Златна рибка дали дават мостри, досега не съм се сещала да питам.

# 422
  • Пловдив
Аз си поисках последния път. Пожелах да пробвам оригиналната маска на Макадамия, но нямаха и ми дадоха на балсама две мостри. Но трябва изрично да поискаш, не са от най-дащните Laughing

# 423
 Simple Smile Цяло състояние съм оставила там, не ми ли дадат, си намирам повод да  ги зачеркна от шопинг листата и без това се опитвам да си поогранича малко покупките на всякаква козметика, че ми е слаб ангела и съм зарита и такива "любезни" много ми помагат в това начинание.

# 424
  • Пловдив
marigold_ Ох, не знам моята боя на Матрикс каква е. Не виждам какво точно забърква фризьорката ми, но мисля, че е тази в червените опаковки. Смятам, че е амонячна.

В ЗР трябва да си поискаш мостри. Нямат голям избор обаче. Последния път питах за няколко продукти в мини опаковки и то защото ги видях зад момичето на касата. Директно си казах какво искам. Не им се даваха много, но ги изнудих  Mr. Green

А в последната онлайн поръчка от тях също имах сложена мостра на Епруваж.

# 425
  • Варна
 ЗР нямат мостри на Керастаз поне така ми обясниха. Дават макадамия,маракеш,о райт абе...обикновено имат точно това,което не ме вълнува  Laughing. Единствено с епруваж успяха да ме омагьосат мен с мостра и то след като отлежа в къщи близо половин година  Laughing Laughing Laughing.

# 426
И аз знам, че няма мостри на Керастас в ЗР. Няма и травъли (по-скоро изобщо няма).
Иначе Хронолоджист и при мен е "умен". Комбиниран с маската, усещането ми е по-скоро хидратиране, но не до лигавост. Няма я плътността на протеина. Ако използвам и скраба, става съвсем балансирано положението,  понеже от хидатация косата ми обикновено сляга, а с него има лек обем в корена. Няма никакво значение какво съм ползвала преди това, нито състоянието на косата (обаче не съм и пробвала в много крайни ситуации).

# 427
Добре звучи тогава Хронолоджист за мен.

# 428
Кои продукти имат травъл размери, освен показаните в сайта? Никога не съм посещавала физическия магазин на ЗР...
Много, много съм доволна от онлайн обслужването им и ги предпочитам пред Арлен, определено, освен за мострите  Mr. Green

# 429
  • Пловдив
Аз не разбрах, че става въпрос за мостри на Керастаз. Не съм виждала и аз в ЗР. Имат на Philip Kingsley, Lakme, Епруваж, Маракеш.

Бързам да се похваля, че за пръв път ползвах сметаната на Милкшейк. Много се чудих, дали да я купя, но все пак я взех. Меко казано е да кажа, че страшно ми хареса. Косата стана УНИКАЛНА! Мека, подредена, лъскава, без фрийз. Абе изобщо се чудя как досега не съм я взела.
Измих косата с противокосопадния ш-н на Напура, след него ш-на ТЕН Алтерна, сложих балсам Alterna Repair и преди да изсуша - сметаната. За пръв път слагам толкова вкусен продукт. Убийствен аромат.
Надявам се действието й да бъде същото при всяко ползване.

# 430
  • София
Момичета, Про файбър реконструкт е протеинова серия, нали?
С каква хидратираща е подходяща да се редува?
В момента имам шампоана и маската на на Керестаз Термик и  шампана и маската на Фармавита Аметист за боядисана коса.

Освен това съм в търсене на финиш, който да има нещо като фдт ефект, тоест да прикрива недостатъците.
Подстригвам си редовно косата, не е цъфнала, но е дългогодишно изсветлявана с блондор и като я изправ си личи, че е суха. Трудно става перфектно гладка( може би само след фризьор), когато аз си я изправям има леко изпръхнал вид(ако ме разбирате какво искам да кажа).

# 431
  • Варна
Профабър реконструктор е сериозен протеин да. Спокойно можеш да редуваш неговата маска с тая на нутритермик. Няма да ти утежни при толкова третирана коса,а за финиш пробвала ли си нектартермика? Про мен върши чудесна работа в комбинация със серума за връхчета на маракеш. Серума уплътнява,а нектара приглажда.

# 432
Здравейте! Много хубава тема! Прочетох доста и доста се обърках. За ден два няма да ми стане ясно, но постепенно ще влизам в час. Имам дебел и жилав косъм,краищата обаче са сухи. Скалпа ми се омазнява средно за три дни, използвам сешоар на всяко сушене и преса много рядко, косата ми по принцип си е доста права и тежка. Фризьорката ме боядисва с боя BES и работи с продукти на Christian of Roma. Харесва ми как омекотява косата, но ми се иска да поръчам нещо различно, което да я омекоти още, да я подхрани и да и даде повече блясък. В момента използвам този шампоан http://malena-shop.bg/insight-shampoan-suha-kosa-anti-frizz.html  и тази маска http://angelcosmetics.bg/product/5533/maska-za-tsaftyashta-i-zap … -frizz-500ml.html.

Също така искам да попитам как да разбера дали косата ми има нужда от протеин? И да ми препоръчате някакъв финиш.

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 08:13 от pavlina_hrist0va

# 433
pavlina_hrist0va, можеш да пробваш теста с косъма ( мисля, че е на първа страница някъде).
Може да не дава абсолютно-точна преценка, но поне ще те ориентира  Peaceдали имаш нужда от протеин.

# 434
  • Пловдив
Pavlina, косата ти е подобна на моята. Не знам какъв ценови диапазон можеш да си позволиш,но на мен много ми омекотява серията Repair Alterna. Също новата ми любов сред финишите е сметаната на Милкшейк,но тя е хидратираща. Хубава серия е и Vital nutrition Keune. Не е силен протеин,много мека и подредена ми става косата.

Общи условия

Активация на акаунт