Професионални серии за коса - тема 112

• 91 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
В ЗР не ми харесва, че момичетата не винаги са с идеални коси. Говоря за този на Витошка и в Пловдив. На Витошка последния път ме посрещна момиче с нацъфтяла коса, а в Пловдив
- с мазна. Не ме разбирайте погрешно, не очаквам да са с перфетни прически, но поне да си лечи грижата за косата. Все пак се занимават именно с това - с козметика за коса.

# 406
Лятна буря, много съм съгласна с теб. Същото ми е като при фризьорите... не е ли с хубава коса започвам да се чудя тя за нейната коса не може да се погрижи, та за мойта ли Crazy

# 407
  • Чукарландия
Мога съвсем отговорно да заявя, че ние тук знаем повече и се грижим много по-добре за косите си от голям брой фризьори, които след един изкаран курс се наричат такива и се мислят за много компетентни! Peace

# 408
  • Варна
 Хмммммм,а замисляли сте се,че профи козметиката си е сериозно перо в бюджета ....дали тия девойки могат да си позволят със заплата на продавачки подобен лукс  newsm78. Вярно,че вероятно ползват сериозни отстъпки и всички мостри са им в ръцете,но пак си и ска средства и още повече навици. Аз лично харесвам девойките във Варненския магазин. Редовно ги тормозя и никога не са били неучтиви и...между другото са с поддържани коси  Joy.

И..съм напълно съгласна с BBeLLa . Подстригвам се при една от добрите варненски фризьорки,която е буквално магьосник на тема ножица ама последния път като тръгна да ми слага финиш и видях  силикон в ръцете и ми идваше да я плесна  Joy.

# 409
  • Пловдив
prinzesata , не съм много съгласна за бюджета. Имах си хубава и здарва коса още преди да започна с профи козметиката. Без боядисване и без ежедневни преси не е чак толкова трудно и с дрогерийни шампоани.

# 410
  • Варна
 Така да,но това е дар божи и не всички сме благословени  Laughing. И аз като дете имах коса до дупето и плитка дебела колкото китката ми,но с годините/след раждането косата ми остана на половина и повече не се сгъсти/ ЕГН-то определено не влияе положително на перушината,боите,пресите,сешоарите,без които не можем също дават своя дял и се налага да вземем мерки,ако не искаме да мязаме на бостанско плашило  Laughing.

# 411
  • Berlin
Сега пуснах шампоана Discipline Fluidealiste за размяна. Ами снощи за пръв път го ползвах, под душа така ми заплете косата, че се чудех после какво ще е, никакво усещане за измита, чиста коса, по-скоро обратното - за прашна, намокрена коса, ако ме разбирате. Също никаква пяна. newsm78 Днес на вид е добре, даже малко лъскава стои и по-твърда на пипане от обикновено (Cristaliste ползвам). Не знам дали има смисъл да го мъча този шампоан още обаче. Thinking

# 412
  • Варна
 Явно косата ти няма нужда от толкова корав протеин. И аз се докарах до подобно положение ама близо два месеца миех само с архитект и маската на  Епруваж. Много ме радваше ефекта на плътна подредена коса,но тя сама си ми каза СТИГА  Laughing. Две измивания с Хроноложист и Марокан с кафявата капачка оправиха нещата.

# 413
prinzesata, в Хроноложист не се ли усеща също доста протеина?
Аз отдавна заглеждам тази серия, но косата ми в момента харесва хидратиращи или поне балансирани продукти и се въздържам.

Имам и въпрос към тези с тъмни коси. Моят естестествен цвят е черен, но след много стрес през миналата година и косопад, забелязвам бели косъмчета.
Чудя се ще мога ли да поддържам черния си цвят, досега, ако съм ползвала бои, те са били безамонячни.
Белите косъмчета не са много, щом в момента не се боядисва и не се виждат, но се увиличава броя им.
Бяла коса покрива ли се усрешно с черна или тъмна боя?  Confused Макар, че мисля, че съм далеч от бялата коса.

# 414
  • София
Хм... за побеляването на косата не е ли цяла серия на Ливинг пруф... Чудя се как точно и изобщо дали би действала.

# 415
  • Варна
  marigold  Хроноложист е малко по-особен шампоан поне за моята коса. Наричам го умният шампоан  Laughing. Може да е внушение,но винаги когато не си харесвам перушината прибягвам до него. Той сякаш усеща от какво точно се нуждае и и го дава.

# 416
  • Пловдив
Аз съм с тъмна коса,боядисвам се с натурална 6-ца и белите косми се покриват без никакъв проблем. Използвам боя Матрикс.

# 417
lili_78, безамонячна Матрикс ли?
Другото е, че не ми се минава на амонячни.

P-r-o-l-e-t, за побеляването и аз се чудя на разни продукти ими ли смисъл и дали биха помогнали. На Керастас нали има уж и такъв серум.

prinzesata, мислиш, че Хроноложист не би ми изсушил косата?

# 418
  • Варна

marigold_ не мога да ти гарантирам,че няма да ти изсуши. Ти най-добре си познаваш косата. Моята е третирана и продукти като кристалист имат точно никакъв ефект тъй,че залагам на доста по-силни. Лошото е,че Керастаз нямат тестери нито травъл продукти и е трудно да се намери количество за тест.

# 419
Моята не е третирана, не е боядисана даже, просто е леко суха по природа и водата тук е твърда. А и ползвах по-протеинови продукти доста време.

Общи условия

Активация на акаунт