Професионални серии за коса - тема 112

• 91 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Gotham City
Аз бих ти поръчала Макадамията, а и щом е тествано и върху твоята коса се отразява добре, мисля, че ще ти е по-добрият избор  Peace

# 391
Знам, че въпросът ми не за тази тема, но незнам къде да попитам  Peace

Скрит текст:
Колебая се дали да купя на мъжа ми за подарък тези продукти /вероятно шампоана и крема за бръснене/, хубави ли са, оправдават ли професионалните си цени? Благодаря  bouquet
https://www.zlatnaribka.com/sveti-valentin/hidratirasht-krem-za- … have-cream-237-ml
https://www.zlatnaribka.com/sveti-valentin/shampoan-za-kosa-i-ty … hop-2-in-1-355-ml
https://www.zlatnaribka.com/sveti-valentin/losion-za-ratse-i-tya … 9s-pilsner-473-ml

# 392
  • Бургас / София
Чудя се на разплитащият спрей на Маракеш, косата ми много се заплита и е суха. Това сигурно е от зимата и шапките и шаловете . Много съм доволна от шампоанът на Дав Оксиджен, но и той ми изсушава. Фр-ката ме мие с Алтерна за блясък и реших и аз да си измия косата с него и резултата много ми хареса сега ще съм си с него . Косата е с блясък и обем, а каква разлика откакто съм тук в София косата ми суха мия на пети ден, а на морето на трети  #Crazy

# 393
Момичета поръчах си серума на маракеш малка опаковка като писах на ЗР.Имат го наличен в магазините и от там ще го изпратят.
Много обичам златна рибка Heart Eyes .Супер любезни,отзивчиви.
Серума е страхотен 2015 ноември си го взех за първи път.Ползвах го дълго време.
Любим продукт ми е Heart Eyes.След това взех шварцкоф за цъфтящи краища.Също супер кремче, но маракеш е по добро  Heart Eyes

# 394
Здравейте, моля препоръчайте термозащитен спрей, който да не утежнява косата. Благодаря предварително!

Този някой ползвал ли го е и дали е доволен?

# 395
  • Варна
Здравейте! От Парфимо поръчвате ли козметика? СЛучвало ли се е да получавате менте?

# 396
  • София
От Парфимо съм поръчвала няколко пъти козметика и винаги всичко е било ок.  Peace

# 397
  • Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте термозащитен спрей, който да не утежнява косата. Благодаря предварително!

Този някой ползвал ли го е и дали е доволен?

Аз ползвам на Лейбъл М и не ми утежнява. Много е икономичен. Но не мога да кажа доколко е ефикасен, тъй като рядко подлагам косата на топлинна обработка.

# 398
  • Бургас / София
Аз днеска бях в ЗР на Витошка и ме обслужи едно много незнаещо момиче, чак каза на една клиентка че няма  шампоан на Керастаз, а го имаше и после вика извинете има го . Аз направо излязох. Повече там, не .

# 399
Може да се е объркала или да не е видяла,че го има.Аз пък редовно посещавам магазина и винаги са ме обслужвали мили и знаещи момичета.  Дори ,ако нямат търсеният от мен продук ми се обаждат ,когато го получат.

# 400
  • Пловдив
  Да изкажа и моите първи впечатления от серията  за обем
на  Ливинг Пруф -шампоанът е почти идентичен на Денсифик,
но не ми пресушава косата, а заедно с балсама се получава обемна
и жива коса.Това е от един път ползване.

# 401
Аз ползвам на Лейбъл М и не ми утежнява. Много е икономичен. Но не мога да кажа доколко е ефикасен, тъй като рядко подлагам косата на топлинна обработка.

Благодаря! Аз още вчера си купих по-горе показаният термозащитен спрей на Tigi, но с влизането от входната врата го изпуснах, бутилката се спука и ми остана един пръст на дъното, колкото да го пробвам.  Sad Много е мазен, едва го изчистих от пода.  Crazy

# 402
  • Бургас / София
Не исках да споделям това, не исках да развалям темата, но ще кажа и от моята гледна точка за обслужването в ЗР. Аз лично попитах момичето в ЗР какво е намалено, понеже не бях видяла до кога е промоцията веднага след като я питах тя ме остави все едно имам по малко пари от останалите, а тя всъщност не знае че ми трябва много малко компетентно мнение и услуга. На въпроса ми разплитащ балсам спрей тя ми препоръча Макадамия, понеже е на първият стелаж. Така изглеждаше все едно иска да ми пробута въпросният спрей . Погледна косата ми и нищо не каза, а аз не съм от претенциозните и намръщени клиентки. Друг въпрос, а имате ли и за нацъфтяла коса и сухи краища отговора беше, не  #Crazy . Аз си пазарувам от Арлен и това е . Там отговорът никога няма да е такъв, даже не съм купувала от много време и ми отговарят на някакви въпроси.

# 403
Ливинг пруф фул е моята нова любов,благодаря че ме насочихте към него.Тънката ми косица има обем,не е разхвърчана и къдриците са добре оформени

# 404
  • София
От ЗР пазарувам само онлайн, а въпросите, които ме вълнуват коментираме по телефона или мейла. Към момента съм много доволна от насоките на момичетата. Веднъж бях помолила да добавят конкретна мостра към поръчката и ми се обадиха да се извинят, че не е налична,като ми предложиха други варианти за моя тип коса. Бях решила да се разходя и до магазина, но явно ще пропусна  Mr. Green
Фул на Ливинг си взех малка разфасовка за проба. Допада ми и на мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт