Професионални серии за коса - тема 112

• 91 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
как ви понася на скалпа боята на Матрикс? за пощипването е ясно, но дали дразни много? (имат много хубави перлени нюанси, които сигурно бързо ще се отмият, но естественият ми цвят е такъв и много ми се иска да пробвам)

# 46
Боята Матрикс изтощава ли косата?

По въпросите
1.Не съм я пробвала
2.Любима марка Марокан , любима серия хидратиращата на марокан.

# 47
  • Пловдив
1. Да обърнем внимание и на Eprouvage! Кои продукти сте пробвали вече и какво е мнението ви за тях?

Все още нищо. Имам желание да пробвам маската, обмислям и четката, че моята Макадамия вече плаче за подмяна. Имам мостри на Б, но не съм го тествала все още.

2. Коя марка ви стана любима през 2016 и защо? Кой продукт/серия ще продължите да поддържате винаги в наличност?

Имам любими продукти от различни марки. Но моето откритие за 2016 г. е терапията на Наши в 3 стъпки и като цяло съм с много добри впечатление от продуктите на Наши. Косата ми обожава и ампулата Фито рипер.
За анкетата дадох своя глас за Наши и Алтерна, но харесвам и Макадамия, Керастаз, Ф.К, Медисютикълс.....и други.
Общо взето напоследък косата ми се разбира с доста продукти.

# 48
  • Пловдив
как ви понася на скалпа боята на Матрикс? за пощипването е ясно, но дали дразни много? (имат много хубави перлени нюанси, които сигурно бързо ще се отмият, но естественият ми цвят е такъв и много ми се иска да пробвам)
Аз нямам абсолютно никакво пощипване, нито ми дразни скалпа в момента на боядисването. След това това обаче 1-2 дни ми се лющи леко кожата, но не е нещо фрапиращо. Боядисвам се в тъмни цветове със слаб окислител. Не знам как е при по-силните.

Боята Матрикс изтощава ли косата?

По въпросите
1.Не съм я пробвала
2.Любима марка Марокан , любима серия хидратиращата на марокан.

Боята досега не ми е изтощила косата, напротив изглежда страхотна и състоянието й се задържа дълго. Преди години се изрусявах и беше станала на метла, но откакто съм с Матрикс не съм забелязала изгаряне. През 4 месеца подстригвам връхчетата, защото изтъняват, но дължините са си ок.

# 49
Благодаря за темата!  bouquet

1. Не съм ползвала Епруваж.
2. Любими за 2016 -  Kerastase, Grow Gorgeous  и Keune So Pure Recover

# 50
Момичета,откъде мога да намеря терапията на Наши в три стъпки? newsm78

# 51
  • Пловдив
Коя е фейсбук страницата на Филип Кингсли, от която може да се поръча?
Тази ли е https://www.facebook.com/philipkingsleybulgaria/?fref=ts

# 52
Лили, ако питаш по повод отговора ми към Мелисандра, имах предвид да пише на златна рибка във фейсбук и да пита за наличност в някой от магазините им.

# 53
Лили, ако питаш по повод отговора ми към Мелисандра, имах предвид да пише на златна рибка във фейсбук и да пита за наличност в някой от магазините им.
Понеже съм си спряла фейсбука, дали мога да им се обадя направо по телефона?

И друг въпрос имам... Понеже краищата ми са с червен оттенък (рижав по-скоро заради червената боя която слагах две години подред), с професионална боя сама дали ще мога да покрия това гадно червеникаво?  Или най-добре направо на фризьор да отида и да се подложа на обезцветяване... Това ми е най-крайния вариант!  baby_neutral

# 54
  • Варна
И друг въпрос имам... Понеже краищата ми са с червен оттенък (рижав по-скоро заради червената боя която слагах две години подред), с професионална боя сама дали ще мога да покрия това гадно червеникаво?  Или най-добре направо на фризьор да отида и да се подложа на обезцветяване... Това ми е най-крайния вариант!  baby_neutral

Преди време аз също бях с червена коса и промяната на цвета ми отне много време, може би около 6-7 месеца. Обезцветяването тогава беше много агресивна процедура за косата и лично аз не пожелах да рискувам. Сега вече може да са измислили по-щадящи методи, мисля, че прането на косата е такъв.

# 55
Сигурно и по телефона става, много са любезни Peace

Аз така преди около 1,5г се опитах с проф.боя да прикрия израстнали наполовина руси кичури, но пак стояха по-светли от останалата коса, а пък в последствие като се отмиваше боята станаха и рижави. В крайна сметка се офъках, за да ги изрежа Laughing

# 56

Преди време аз също бях с червена коса и промяната на цвета ми отне много време, може би около 6-7 месеца. Обезцветяването тогава беше много агресивна процедура за косата и лично аз не пожелах да рискувам. Сега вече може да са измислили по-щадящи методи, мисля, че прането на косата е такъв.
Все още е агресивна процедура, затова не искам да прибягвам до нея..  Sad прането мислех, че е същото  newsm78 иначе вече година се опитвам да го махна, останало е само по краищата, но пак е доста. Не искам да я режа. Затова се чудех за тия професионални бои, гледах, че бяха коментирани по-рано в предната тема.

# 57
Значи най-добре с ножицата. Ехх... И без това толкова бавно расте, ама пък така е ужасна..  Sick

# 58
1. Не съм пробвала нищо от тази марка
2. Чак уау продукт нямам, ползвам на Керастас в момента Bain Satin 2 шампоан и ми харесва, веднага се справя със сухата коса. Бих го и подновила, но шампоаните и маските на Керастас не са ми уау като преди 10 години вече.
Ампулите им против косопад  много ми помогнаха, а от ампулите Денсифик наистина имам много нова коса.
Харесвам и подновявам и Лакме Дийп Кеър. Червеният шампоан Тиджи също е много хубав и ми се комбинира много добре с много маски и балсами.

Безамоячната боят на Матрикс аз я хвалих много преди година. Не се отмива, косата е лъскава. Но с ползването и няколко поредни месеца ми съвпадна косопад, който започна тогава и после продължи доста. Не мога да твърда, че е от нея или само от нея. Определено от първия месец, в който се боядисах с нея, започна повече от нормалния косопад. Продължих с боята, защото проблеми с копопад не бях имала и не плашех. Косопадът продължи няколко месеца като по-силен от обикновено и накрая, когато ми се появи и стрес, стана страшно.
Така че повече не бих посегнала към тази боя. Аз така или иначе оттогава изобщо не се боядисвам.

# 59
  • Варна
Поръчах си този сешоар http://www.technopolis.bg/bg/Hair-dryers/Hair-dryer-PHILIPS-HP8233-00/p/833637 Мисля, че в предната тема беше пуснат, добре ли е? Нямам навик да си суша косата, но вече е доста дълга (според моите критерии Simple Smile) и ще ми трябва по-бързо сушене.

Дайсън са най-бързите сешоари за момента ... много скъпи. Моят е GHD.

Кой модел на GHD? Четох добри отзиви за AIR. Аз още още се колебая за парлукса, днес гледах и сешоари на Дива, но този, за който бях чела супер отзиви са спрели да го внасят в БГ. Предлагат ми този, ама нещо не ме грабва:
http://divapro.bg/product/dynamica-4000/
И тези масла по предната решетка... Все си представям как след време ще мирише на гранясало масло  Shocked Та съм в изходна позиция, така че пак моля за мнения за професионален сешоар с йони и керамика.

Аз съм с Дива Рапида Про и съм доволна. Няма масла по решетката. Инъче всичките им сешоари са с керамично и турмалиново покритие. Парлукс са супер. Незнам дали всички модели имат керамично покритие.

Mery*, благодаря за отзива! Една приятелка преди малко ми даде да тествам олиото. Дано имам добър резултат.

Общи условия

Активация на акаунт