Професионални серии за коса - тема 112

• 91 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Melisandra, според мен се посъветвай с фризьор относно рижавите краища. Може и да е възможно да се оправи с боя. Моята фризьорка разбърква боята в две купички - казвала ми е, че в купата за корените слага и нещо допълнително, защото те винаги преди ставаха с по-светъл цвят. Сега, за да е равен цвета навсякъде, добавя нещо в едната купа, но не съм се интересувала точно какво. Тонер или нещо подобно.
Предполагам, че най-добрият вариант е ножицата, защото червеното и рижавото са упорити цветове и трудно ще се променят.

Sunnie, сега разбрах за Филип Кингсли  Simple Smile

# 61
  • Варна
Все още е агресивна процедура, затова не искам да прибягвам до нея..  Sad прането мислех, че е същото  newsm78 иначе вече година се опитвам да го махна, останало е само по краищата, но пак е доста. Не искам да я режа. Затова се чудех за тия професионални бои, гледах, че бяха коментирани по-рано в предната тема.

Обезцветяването мисля, че е с блондор, а прането е с някакъв крем и търкане, все едно переш гащи Simple Smile На мен преди три години ми правиха кичури с блондор и повече няма да сложа такова нещо на косата си.

Някъде бях попадала на рецепта за сваляне на боя с витамин Ц и потърсих в гугъл, погледни за идеи и мнения тук:

https://www.google.co.uk/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1 … 0%B8%D0%BD+%D1%86

# 62
  • Варна
Поръчах си този сешоар http://www.technopolis.bg/bg/Hair-dryers/Hair-dryer-PHILIPS-HP8233-00/p/833637 Мисля, че в предната тема беше пуснат, добре ли е? Нямам навик да си суша косата, но вече е доста дълга (според моите критерии Simple Smile) и ще ми трябва по-бързо сушене.

Дайсън са най-бързите сешоари за момента ... много скъпи. Моят е GHD.

Кой модел на GHD? Четох добри отзиви за AIR. Аз още още се колебая за парлукса, днес гледах и сешоари на Дива, но този, за който бях чела супер отзиви са спрели да го внасят в БГ. Предлагат ми този, ама нещо не ме грабва:
http://divapro.bg/product/dynamica-4000/
И тези масла по предната решетка... Все си представям как след време ще мирише на гранясало масло  Shocked Та съм в изходна позиция, така че пак моля за мнения за професионален сешоар с йони и керамика.

Аз съм с Дива Рапида Про и съм доволна. Няма масла по решетката. Инъче всичките им сешоари са с керамично и турмалиново покритие. Парлукс са супер. Незнам дали всички модели имат керамично покритие.

Mery*, благодаря за отзива! Една приятелка преди малко ми даде да тествам олиото. Дано имам добър резултат.

Точно Рапида 3600 е този, който го няма в БГ. От представителството на Дива ми предложиха този другия с маслата. Благодаря ти за отзива  Peace

# 63
О да, това с витамин Ц наистина действа, но до едно положение. Аз свалих тъмно червеното, но до рижаво за два дни и повече не мръдна.  Grinning

# 64
  • Варна
Явно аз съм купила последните два Рапида  Grinning Но преди да купя първия,попитах каква е разликата между него и Хроматикса и ми отговориха така: Разликите между двата сешоара са минимални. Chromatix е малко по-мощен от Rapida – 2100 вата. Но Rapida е с по-голямо йонно подхранване.

# 65
Момичета, отзиви за олиото на Орофлуидо?

розовото е по-леко, жълтото е за по-увредени коси
имам и двете, харесвам ги

нямам любима марка, имам любими продукти
олио-финишът олео релакс на керастаз и маслената серия на тиги за сега са повторните ми покупки и ще ги купувам пак /при положение, че по принцип не обичам да повтарям/

# 66
  • Варна
Явно аз съм купила последните два Рапида  Grinning Но преди да купя първия,попитах каква е разликата между него и Хроматикса и ми отговориха така: Разликите между двата сешоара са минимални. Chromatix е малко по-мощен от Rapida – 2100 вата. Но Rapida е с по-голямо йонно подхранване.

Твой ли е отзива във ФБ страницата на Дива от преди месец? Защото и имената съвпадат  Laughing Даже вчера мислих да пиша на това момиче и да я питам дали е доволна. И мисля, че си права за последните два сешоара, защото миналата седмица виждах цена на Рапида в сайта на Арлен, а вчера вече като погледнах нямаше опция да се добави в количката. Нито пък го имат в сайта на дива, нито в някакъв сайт на Keune, на който също попаднах... В краен случай ще го търся в OLX-а, ако така и не се реша да купя Парлукса.  Rolling Eyes
Мисля, че в мотора има разлика - този на Рапида е AC, а на Хроматика го дават Hi – Torque, каквото и да означава това. Йоните са значително повече в Рапида, аз това търся основно. 

# 67
  • София
Здравейте момичета, тъй като малко съм ползвала от професионалните продукти, какви са отзививте ви тази маска:
https://www.zlatnaribka.com/maska-chudo-s-konopeno-i-arganovo-ma … r-cocktail-118-ml
Чудя се дали да се възползвам от промоцията, по принцип се изрусявам и изправям с преса  Simple Smile

# 68
Между нощна възстановяваща терапия на Alterna и Еластисайзър на Филип Кингсли каква в разликата? Имам предвид, не как се ползват, а като резултати?
P.S. - косата ми е права с тънък косъм

# 69
  • Пловдив
Ооо да, Bubanka ми напомни за олио-финишът олео релакс на керастаз. Този продукт бих купила отново. Много лек финиш, но със страхотен ефект - подрежда косата, придава уникален блясък. Много, много го обичам.

# 70
  • Чукарландия
маслената серия на тиги

Бубс, коя е тази маслена серия на Тиги? За моята руса кратуна дали ще е добра? Дай линк да я поразгледам! Heart Eyes

# 71

Само това ли е разликата? Като консистенция и аромат как е розовото спрямо жълтото? Чудех се за розовото, но нямаше малки разфасовки, а и исках да пробвам оригиналния вариант първо...

# 72
  • Варна

Твой ли е отзива във ФБ страницата на Дива от преди месец? Защото и имената съвпадат  Laughing Даже вчера мислих да пиша на това момиче и да я питам дали е доволна. И мисля, че си права за последните два сешоара, защото миналата седмица виждах цена на Рапида в сайта на Арлен, а вчера вече като погледнах нямаше опция да се добави в количката. Нито пък го имат в сайта на дива, нито в някакъв сайт на Keune, на който също попаднах... В краен случай ще го търся в OLX-а, ако така и не се реша да купя Парлукса.  Rolling Eyes
Мисля, че в мотора има разлика - този на Рапида е AC, а на Хроматика го дават Hi – Torque, каквото и да означава това. Йоните са значително повече в Рапида, аз това търся основно. 

Аз съм - да  Wink
Честно казано аз бих си купила Парлукса. Те са си за мен №1, повечето фризьори си работят с тях, но така се случи, че не можах да отделя повече от 130 лв. за сешоар. Въпреки това си ги проучих Дивата и се оказаха чудесни.

# 73
  • Варна

Само това ли е разликата? Като консистенция и аромат как е розовото спрямо жълтото? Чудех се за розовото, но нямаше малки разфасовки, а и исках да пробвам оригиналния вариант първо...

Отсипаха ми и от розовото, по лек е аромата /на жълтото по-ми допада специално на мен/. Розовото е доста по-рядко от жълтото. Приятелката ми е руса и каза, че розовото и е много леко и не и допада.

# 74
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Откъде си поръчвате финиша на Олео релакс,не го откривам в Арлен и Рибата.

Общи условия

Активация на акаунт