Професионални серии за коса - тема 112

• 91 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Благодаря за новата тема, много е интересна  bouquet

1. От Eprouvage съм пробвала само възстановяващата маска от отливка. Слабичка ми е, нищо не се случи с косата ми, не забелязах някакъв уау ефект, следователно не е моят продукт и към момента нямам интерес към марката.

2. Коя марка ви стана любима през 2016 и защо? Кой продукт/серия ще продължите да поддържате винаги в наличност? Любима марка на 2016 категорично е......всъщност две са, не мога да определя коя повече ми харесва - Алтерна и Moroccanoil. Страшно ми хареса хидратиращата серия на Moroccanoil и Repair серията на Алтерна.
Със сигурност ще поддържам и серията Full Living Proof - много съм впечатлена от резултата, изключително мека, разплетена и подредена ми става косата с нея. Придава приличен обем, но не хвърчащ, а все едно са ме правили в салон.
Не на последно място винаги ще поддържам продуктите на Керастаз - имам почти всички серии, малко са продуктите, които не ми пасват.

# 31
Привет!
Бих желала някой да сподели мнение за маската, която е спечелила награда за 2016 на златна рибка: Marrakesh - маска чудо с конопено и арганово масло. Днес видях че е на промо цена и поръчах 2 броя. Имате ли отзиви? За протокола, косата ми е дълга до кръста, гъста но с фин косъм, корени склонни към омазняване, сухи краища.
Ако има мнения също и за други продукти на марката.
Както и за Kardashian. Благодаря  Hug bouquet
1. Не съм ползвала нищо на марката.

2. Любими марки, които винаги знам как ще подействат на косата ми - Kerastase, Loreal professional, Matrix.

# 32
Момичета, объркана съм. Моля, препоръчайте ми боя за коса, искам да покрия балеяж с моя цвят. Гледам в Рибката и първо не знам безамонячна или амонячна да избера. После коя. Купувате ли/ползвате ли боите от ЗР, Арлен и др. сайтове?

# 33
  • Пловдив
Аз не се боядисвам сама, а ходя на фризьор. Използвам Matrix. Изключително доволна съм от тази боя - дълготраен цвят (за пръв път не ми се смъква и не избелява цвета поне 6 седмици), страшно много блясък, страхотни наситени цветове. Боядисвам се от 20 години и съм пробвала какви ли не бои, влючително Шварцкопф, Лореал, Керастаз и т.н, но тази страшно много ми допадна и вече 2 години съм с нея. С други бои се боядисвах на 4-тата седмица, а с Матрикс издържа до 6-7-ма седмица без да сивее или жълтее.
Цветът ми е натурална 6-ца.

# 34
Аз като прохождаща с моите три серии плюс 4 финиша не мога да определя чак любима марка. В топлото беше митика, зимата е синия профайбър, а с еднакъв резултат мароканойл смуут.

# 35
1.От Eprouvage съм ползвала само Уплътняващият  спрей. Харесва ми само когато си изправям косата,придава и блясък и виталност.
2. Любими марки -  Macadamia , Kerastase, Loreal professional,

# 36
  • София
1. Не съм ползвала Епруваж.
2. Любими за 2016 - класическата маска на макадамия, Маракеш.

# 37
Благодаря за интересната темичка Hug

1. От Eprouvage нищо не съм ползвала и не мисля.

2. Нямам любима серия за 2016 - в момента редувам Напура, Лакме, Лореал и Афоджи и са ми абсолютни фаворити Peace Косата ми се чувства страхотно с тях.
Продукт без който не оставам - протеиновия спрей Лабел (противно на повечето отзиви, че нищо не прави за моята коса е страхотен като усещане, допир и външен вид) и терапията на Напура за боядисана коса - ползвам преди боя и разликата е както осезаема, така и очевидна.

# 38
  • Варна
Нищо не съм пробвала на Епруваж.
Любима марка за 2016: Филип Кингсли.

Момичета, отзиви за олиото на Орофлуидо?

# 39
От къде поръчвате продуктите на Филип Кингсли?

# 40
# 41
Мерси, Сънии!   Hug
Иначе гледах там, но нямат малката разфасофка за обем и плътност, шампоана.. Искаше ми се да го пробвам. Ще чакам да го пуснат.

# 42
Melisandra, пробвай да им пишеш във фейсбук, на мен така поне на 3-4 пъти са били супер любезни да ми изпратят нещо изчерпано в сайта им от някой от магазините им.
Шампоана за обем е много приятен, един от любимите ми. Дава обем, косата е плътна и пада тежко, особено съчетано с балсама им moisture balancing и термо спрея.

# 43
Светла, на Орофлуидо е хубаво олиото. Изненадващо го харесах, а и цената е поносима. За мен е подобно на Мароканското като ефект- заглажда, омекотява, няма сухота след него. Консистенцията е малко по- течна. Аромата е лек и ненатрапчив. Мислех, че ще е някакъв тежък ориенталски аромат, но не е. Много е икономично, взех си 5 мл за проба от Парфимо и не съм изхабила и половината... А малкото шишенцето ми е много сладурско Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 06:26 от Mery*-

# 44
  • Велико Търново
И аз  се боядисвам с Матрикс - същите впечатления като lili_78 имам  Simple Smile много блясък и дълготрайност Peace

Общи условия

Активация на акаунт