Професионални серии за коса - тема 112

• 91 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Ланкър, планините Овнерог
Доста време ползвах термозащитния крем на Лореал, но пак не ми ставаше такава жива косата и да няма хвърчащи косми по краищата. Даже имам още от него, но след ремонта лятото зачезна и не мога да го намеря. За сешоара го обмислям и без това, че и двете щерки са с дълги и гъсти коси и сушенето всеки път е ужасно дълго. Иначе моят не е профи, но уж с йонизация.

# 631
  • Варна
 Преди два дни направих разликата между такъв с уж йонизация и такъв с реална такава. Laughing. И моят не е от най- простите и уж е с йонизация,керамични нагреватели и бля бля...ама май само на хартия.      Ще инвестирам в един Паралукс ама ще видим кога  Laughing.
 Лореалското термо бива,но него го ползвам рядко и само преди преса...демек е почти в пенсия  Laughing. Просто след сушенето/предполага се,че умеете да боравите с четката и сешоара/ разтрийте между дланите капка някакво олио и пригладете косата. И аз не мога да се докарам сама чак като фризьорката, просто не мога да нацеля навсякъде наклона на струята,а точно това приглажда косата.

# 632
Реконструктор за слаба и изтощена коса Mediceuticals Volume & Strength  https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/rekonstruktor-za-slaba-i-iztoshtena-kosa-mediceuticals-volume-and-strength-250-ml
Има ли вече някой който да го е изпробвал? Какво ви е мнението за този продукт?

Аз пак да попитам защото тук в темата прочетох ,че някой си го е взел  Embarassed .И към този въпрос да включа още един за спрея за блясък на маракеш дали сте го пробвали? http://www.marrakeshhaircare.com/shop/marrakesh-let-it-shine/

# 633
Чаровничка, спрея за блясък на Маракеш го бях взела преди време и почти светкавично го размених...все едно пръсках косата с мазно олио. Наистина блестеше, но всъщност по-скоро лъщеше като намазнен тиган, много утежни, косата ми стана на клечки.

Това на Меди, не помня да е коментирано в темата, дано все пак получиш отзив за него Hug

# 634
Чаровничка, спрея за блясък на Маракеш го бях взела преди време и почти светкавично го размених...все едно пръсках косата с мазно олио. Наистина блестеше, но всъщност по-скоро лъщеше като намазнен тиган, много утежни, косата ми стана на клечки.

Това на Меди, не помня да е коментирано в темата, дано все пак получиш отзив за него Hug
Благодаря за мнението за спрея.Значи ще отпадне от списъка  Laughing.

# 635
# 636
  • В къЩи.
Здравейте.
Взех си тази маска https://www.zlatnaribka.com/maki-za-kosa/mediceuticals-maski-za- … al-therapy-178-ml , има описание как се ползва,но не пише колко често мога да я ползвам. newsm78

# 637
  • Ланкър, планините Овнерог
.........     Ще инвестирам в един Паралукс ама ще видим кога  Laughing.
 ..............

Това ли е маркаТА? Защото моята фризьорка я видях, че работи със сешоар на Ceriotti

# 638
Много искам и аз Парлукс, но още не мога да се реша да купя.. Много пари са  Mr. Green

# 639
  • София
Поръчах си от тези Възстановяващо олио Lakme Master, Лосион за "спешна помощ" Alfaparf SOS Emergency Oil и Хипер олио - подхранваща терапия Alfaparf Nutritive Essential Oil . Според вас след какви шампоани е най-добре да ги ползвам - протеинови, хидратиращи?

# 640
Като си говорите защо след фризьор косата изглежда едно, а в къщи със същите продукти - друго.. Според мен е от техниката на издухване и сушене с четката... Косъма се заглажда, косата стои по-гладка, мека и блестяща... Аз също си купих продуктите, с които работи фризьорката, купих си професионален сешоар с йонизация, но не мога сама да се правя с четката... И естествено косата ми въобще не е същата... Иска си хубаво издухване и боравене с хубава четка и сешоар... Това е... Затова има жени, които никога на си мият косите в къщи, а ходят да ги мият в салоните...Заради крайния резултат... Mr. Green

# 641
  • Варна
 За тая цел ще трябва да сменя ММ  Joy,че иначе инфаркт ще му докарам.
   Съгласна съм с това. От няколко дни имам въртящата четка на Ровента и...да кажем що-годе мога да боравя с четка и сешоар. Определено с Ровентата се справям по-успешно и резултата ми харесва повече. Косата стои като полирана със същите продукти както преди това.
  ПП; Бях,чела коментари,че парфюмното олио на Хроноложист нищо не прави. От няколко дни го ползвам благодарение на едно слънчево момиче/съфорумка/  bouquet като финален финиш на суха коса след четката.  Пасва идеално,но съвсееем мъничко буквално капчица за финално заглаждане. Оставя онова луксозно, копринено усещане,което винаги съм търсила.

# 642
  • Gotham City
Реконструктор за слаба и изтощена коса Mediceuticals Volume & Strength  https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/rekonstruktor-za-slaba-i-iztoshtena-kosa-mediceuticals-volume-and-strength-250-ml
Има ли вече някой който да го е изпробвал? Какво ви е мнението за този продукт?

Аз пак да попитам защото тук в темата прочетох ,че някой си го е взел  Embarassed .И към този въпрос да включа още един за спрея за блясък на маракеш дали сте го пробвали? http://www.marrakeshhaircare.com/shop/marrakesh-let-it-shine/

Аз току що го ползвах. Меко казано съм очарована. За обема не мога да кажа, защото аз изправям с преса. Но косата става много "жива", супер бляскава, а бе много съм доволна, много!

# 643
  • Бургас
И аз обмислям сешоар на Парлукс. Thinking

# 644
И аз обмислям сешоар на Парлукс. Thinking
И аз го обмислям отдавна, но си харесвам моя и все изчаквам.

Общи условия

Активация на акаунт