Професионални серии за коса - тема 112

• 91 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, търся аналог на Крем 10 в 1 Lakme Cool Top Ten, сещате ли се (има ли) за нещо подобно? Да е без отмиване, да не утежнява, да не омазнява и да разплита така добре.

# 661
  • Бургас / София
Два кода могат ли да се комбинират в Арлен?

# 662
  • Sofia
Момичета, подскажете за читава термозащита, не много скъпа. Ще ползвам маша  ooooh!, т.е. е по-добре да е на нещо, като спрей, не крем.

# 663
Не става, най-добре го пиши в коментар под поръчката,но най-добре им се обади да попиташ дали ще го зачетат  Thinking

Имаше доволни от секси хеър спрей термото

# 664
Аз им писах относно комбинирането на кодове във фейсбук,отговориха ми,че не е възможно да се направи,но се съгласиха да поръчам през страницата и да ми направят отстъпка.
Така,че пишете,защото е доста недообмислено.. Whistling

# 665
  • София
Аз се обадих в Арлен със същия въпрос и ми взеха поръчката по телефона, тъй като нямало как да начислят и двете отстъпки онлайн.

# 666
Скрит текст:
Бихте ли препоръчали боя за коса, която да покрива на 100% побеляла коса.
До сега ползвах Вела Колестон, но при последните две боядисвания, не покри добре. Боядисвам се с 4/0, което е натурално кафяво, цветът се получава по-тъмен, към черен. Е, последните 2 пъти корените ми са светло кафяви. Нямам никакво обяснение, при положение, че ползвам боята от поне 5-6 години и никога не съм имала проблем.

Да, странно е, но може и косата да е "подивяла", т.е. да е станала по-твърда и трудна за боядисване. 
Подобрение на покривността постигам с тези ампули http://shop.salerm-bg.com/home/51-gray-cover-ampuli-za-trudni-za … ne-beli-kosi.html

Harpalike, колко ампули са в кутията?

# 667
Някой ползвал ли е шампоана на Керастаз за мазни корени? Какво ли не ползвах и косата ми на втория ден е някакаъв ужас Sad чак ме е срам пред хората, но е абсурд да я мия всеки ден. Ако имате и други идеи за мазни корени много ще ми помогнете. Четох коментари за текстуриращ спрей, от който има доволни и вероятно това ще е следващата покупка

# 668
  • София

Хм, доста. По спомен са 10. Може и да са 12, но не са по-малко от 10.

# 669
  • Бургас / София
Аз си поръчах Аура Ботаника ще пиша отзиви Simple Smile)

# 670
  • Чукарландия

Хм, доста. По спомен са 10. Може и да са 12, но не са по-малко от 10.

12х5 мл Peace

# 671
  • Бургас
Чакам с нетърпение отзиви за Аура Ботаника. Mr. Green bouquet bouquet bouquet

# 672
Честит 8-и Март прекрасни Рапунцелки! newsm51
В голяма чуденка съм Thinking , много ми се дехидратира косата  ooooh! (от доста време карам само на Алтерна, но стана много фризи и си иска хубава хидратация, че и блясъкът нещо ми се изгуби).
 Много ми се иска да пробвам най-накрая някоя маска на Керастаз и се въртя около Маскинтенз за плътна коса и Мажистрал. Някой може ли да ги сравни с класическата Макадамия (от силно хидрат. маски само нея и Марокана с кафявата капачка съм ползвала, но Марокана не ми харесва не ми хидратира достатъчно).
Косата ми е чуплива, фин - нормален косъм, но си обича по-силните продукти.
 Търсеният ефект е на тежко падаща, напоена гланцирана коса с много блясък.

# 673
Някой ползвал ли е шампоана на Керастаз за мазни корени? Какво ли не ползвах и косата ми на втория ден е някакаъв ужас Sad чак ме е срам пред хората, но е абсурд да я мия всеки ден. Ако имате и други идеи за мазни корени много ще ми помогнете. Четох коментари за текстуриращ спрей, от който има доволни и вероятно това ще е следващата покупка
Скрит текст:
Доволна съм, косата ми се задържа по-дълго без да се омазнява със зеления шампоан /прозрачна опаковка/ на Сайъс. Разбира се индивидуално е. Мои приятелки не са доволни, че много им пресушил косите. Затова пробвай да видиш при теб как ще е  Peace

Честит празник!
https://www.zlatnaribka.com/oright/mazni-koreni-parhot-i-chuvstv … ol-shampoo-400-ml
Този шампоан е за тази тема, но нямам лични впечатления.   Peace

# 674
  • Варна
Честит 8-и Март прекрасни Рапунцелки! newsm51
В голяма чуденка съм Thinking , много ми се дехидратира косата  ooooh! (от доста време карам само на Алтерна, но стана много фризи и си иска хубава хидратация, че и блясъкът нещо ми се изгуби).
 Много ми се иска да пробвам най-накрая някоя маска на Керастаз и се въртя около Маскинтенз за плътна коса и Мажистрал. Някой може ли да ги сравни с класическата Макадамия (от силно хидрат. маски само нея и Марокана с кафявата капачка съм ползвала, но Марокана не ми харесва не ми хидратира достатъчно).
Косата ми е чуплива, фин - нормален косъм, но си обича по-силните продукти.
 Търсеният ефект е на тежко падаща, напоена гланцирана коса с много блясък.

По-скоро нутритермик и хромарич......маскинтенз не съм ползвала,а между мажистрал и нутритермик определено предпочитам нутрито,но моята коса е третирана и харесва силни продукти

Общи условия

Активация на акаунт