Звездни компромати- 312 част

• 120 527
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
А според мен става дума за двойничка на Бионсе, която да ражда Mr. Green

# 466
И целия този цирк на кого е нужен /визирам Бионсе и другите известни с фалшиви бременности/?!
Медиен шум, брой посещения, лайкове, снимки, корици, интервюта............ПАРИ, много, много пари
Днес Ст. Мутафова става на 95г! Жива и здрава да е!!!!

# 467
Бижу, аз съм идиота, трябвало е да видя какво има в зъбчатото колелце, дето ми бодеше очите  ooooh! Мерси  Peace

# 468
  • Вестерос
А всички тези съмнения само на снимките от интервюто, където е с розовата рокля ли се дължат или има и други? Защото аз гледах няколко пъти това интервю и конкретно момента на сядането и това, което се набръчква, според мен, е роклята, не коремът й.

Ето тук на 0:56 е моментът:

https://youtu.be/vzzIraxegRU
Според мен се сгъва корема все едно е възгравница, ама аз не съм била с такъв корем още и не мога да преценя, сякаш по друг начин трябва да се седя  Thinking

# 469
И аз й вярвах до момента, в който не видях гостуването й в това предаване.

# 470
Е, моля ви се! Разбира се, че е роклята. Laughing Чак пък такива конспирации ooooh! Laughing

# 471
  • София
Григор с Федерер

Скрит текст:

# 472
...конкретно момента на сядането и това, което се набръчква, според мен, е роклята, не коремът й...
Не става дума за набръчкването, а че огромният корем просто изчезна.

И не става дума само за набръчкването. Бременна с такъв корем:
Скрит текст:

Не може да седи в тази поза по време на интервюто:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 13:13 от Не се сърди, човече

# 473
На мен пък най-подозрително ми беше липсата на каквато и да е промяна в лице, бедра и т.н. Тя си е едра жена и каквъвто и режим да спазва, пак според мен би трябвало да се забележи някакво леко подпухване, напълняване. Знам, че при всяка жена е различно, но определено това предизвиква съмнение.

# 474
  • Rock & Roll feeling ...
Чувствам се разколебана . Роклята наистина отпред й  е широка и има резон да провисне по този начин, като сяда.  Thinking
Скрит текст:

Ако всичко е театър, защо не си подсигури качествен корем ? Такъв,че и ако иска да го покаже,пак да не буди съмнение  Laughing Не ми се вярва,просто да е глупава ....
Скрит текст:

# 475
  • София
Аз като единствена фенка на Бийонсе, много се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снимката й в Инстаграм е подобрила рекорда на Селена Гомез  Twisted Evil

и това с фалшивата бременност вече пета година се дъвчи, много е досадно Tired

# 476
Дъвче се, защото Бионсе направи цирк и ПР от бременността си.  Wink
Защо никой не дъвче бременността на Дженифър Лопез, Натали Портман, Дженифър Гарднър, Анджелина Джоли и т.н.

# 477
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какъв точно цирк е направила? Не се сещам да си е навирала корема в очите на обективите нонстоп.

# 478
Хич не ѝ вярвам на Бионсето, но нищо де, приготвила съм си пуканките и имам няколко месеца да се забавлявам качествено. Наистина прекрасен момент уцели да забременее с близнаци  Laughing

# 479
Мда... спихващи кореми, фалшивите цици, подплънки на корема...  Stop

Пак питам защо никой не пише и не рови за фалшива бременност при други известни личности.

Общи условия

Активация на акаунт