Звездни компромати- 312 част

• 120 520
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Ох, Бионсе пак ли е бременна, аз ще отида да присъствам на раждането като форумен делегат! Да пуснем тема, в която да събираме парички, все пак е служебно пътуване, няма да плащам от джоба си я?!

Аз за Бионсе не знам още, фалшива или не, но лично аз от Коледа насам съм с фалшива бременност,  ooooh!все почвам от другата седмица да тренирам, другата седмица още не е настъпила....Бионсе, не си сама!

# 481
  • Вестерос
Ама моля ви се това е света Бийонсе  Laughing

Голямо криене , голямо нещо...

# 482
  • София
Джони на ръба на фалита, добри покупки има обаче  Laughing - http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2017/02/02/2911177_ostrovi_za … s_huntur_tompsun/

Специални благодарности на Мира и Бижу  bouquet

# 483
  • Rock & Roll feeling ...
Още от Бионсе :

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 484
Леле! Ужасен кич!

# 485
  • Пловдив
Фотографа ли, Бионсето ли, ама и двамата нямат връзка с кораба майка  Crazy
Все едно я снима чичо Пешо от кварталното фото през соца Crazy

# 486
  • Gotham City
Само 2-рата снимка ми хареса

# 487
Много некадърна фотосесия. Аз щях да измисля по-добра концепция.

# 488
# 489

Офф, ужасна ми е, някак нечистоплъна ми изглежда. А колко я харесвах навремето ... Имам чувството, че откакто е с Джей Зи нещо прещрака.

# 490
Мале, мале..Бионсе трябва да съди този този "фотограф" Аз с телефон правя по-хубави снимки ooooh!

# 491
  • Gotham City
Снимките наистина са много зле. Сякаш е първата жена бременна с близнаци, че е нужно чак и фотосесия по всички медии. За съжаление обаче Блу Айви прилича на Джей зи Whistling

# 492
  • Rock & Roll feeling ...
На нея си трябва да се сърди,че ги е приела .  Laughing  А твърде възможно е и да ги е измислила .  Thinking
Не знам за фотографа,но тази сесия има концептуален проблем .
Ужасна е. Когато се пусна тук в темата, първата снимка със зеления воал, си помислих,че е някакъв майтап. След това видях,че е сериозно  ooooh!

# 493
Това сигурно е някакъв гето стил. Може да се завръща към корените си. След всевъзможни фотосесии сигурно това са измислили, за да бъде 'нещо различно'.

# 494
  • София
Умрях от смях със снимките от фотосесията на Бионсе  Joy

Общи условия

Активация на акаунт