Звездни компромати- 312 част

• 120 678
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • До морето
Точно със същите впечатления съм и аз. Майка й ми е от онзи тип майки на момиченцата от детските конкурси за красота по телевизията. Обикновено са грозни, дебели и посредствени женици, но които по неведоми пътища им се е родило много красиво детенце. Избиват си всичките комплекси на гърба на децата си.

# 181
  • Бургас
На Никол майка и ми е супер противна. Амбициозна, нахална и все бута дъщеричката, която е много красива и никак умна.
И властна. Имам чувството, че Никол не смее и гащи да си купи ако няма одобрението на майка си. Две техни общи интервюта съм гледала и толкова обсебваща ми идва майка й. Според мен Никол не прави нищо без нейното одобрение и майка й за всичко й дава наставления и акъл. Дето се казва - мамина златна.

# 182
  • София
Точно това усещане имам и аз за майката ни Никол Rolling Eyes

# 183
# 184
  • Rock & Roll feeling ...
Определението също така има и диапазон. За мен трябва доза разум,да говориш,държиш и ситуираш по начинът, по който тя го е направила.
... Това, че имаш доза задръжки и инстинкт кога да не се излагаш, съвсем не означава, че си умен...
Така е,когато е плод на инстинкт. Но когато е плод на осъзнат избор си е вид интелект.
Мога да допълня, че нег*зенето и непъченето на силикон, не те прави автоматично интелигентна, както и обратното не те прави задължително тъп.
Така е . Не подобна взаимовръзка влагам. Просто цялостното впечатление,което ми е създала не е на простовато момиче със самочувствие до небето,особено съпоставяйки я с бълвоча наоколо .

Barron Trump
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 185
На първата снимка Барън Тръмп ми прилича и на двамата родители по равно. Очите са му досущ на Мелания, а устата, брадата - на Доналд Тръмп.
Много харесвам такива комбинации - когато природата "показва" недвусмислено, че гените и на двамата родители са там, у новото поколение.  Grinning

# 186
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какво говорите...майката на Никол изглежда чудесна жена :

https://www.vbox7.com/play:6144063901

# 187
  • София
Две тенис легенди
Скрит текст:

# 188
Николл нали я дъвкахме преди 1-2 теми. Хубава жена е, но е доста далече от умна!

Ернестина пък как се изложи в Брадъра просто не е истина  Laughing Добре поне, че парици заработи, иначе голям резил беше!

Ернестина наистина беше такава излагация....не мога да приема жена с претенции да говори на "копеле" и други подобни епитети. Освен това имаше много появи на незрялост, но иначе се опитваше да дава тон в къщата.

# 189
  • където ми харесва
Ернестина съм я виждала няколко пъти, в неофициална среда. Ми, странното е, че нито говори така, нито се държи така. Много е любезна, усмихната, мила. Но, явно е трябвало да играе в брадъра, някаква представа да докара за себе си, че е същата като Андрей.

# 190
  • Rock & Roll feeling ...
Николл нали я дъвкахме преди 1-2 теми. Хубава жена е, но е доста далече от умна!

Ернестина пък как се изложи в Брадъра просто не е истина  Laughing Добре поне, че парици заработи, иначе голям резил беше!

Ернестина наистина беше такава излагация....не мога да приема жена с претенции да говори на "копеле" и други подобни епитети.

Какво толкова се е изложила ?
Скрит текст:
За "копеле" явно е въпрос на вкус, на мен не ми пречат мъжкараните . При нея беше ясно,че това си е техен вътрешно-заводски маниер между нея и Гъмов ( после и другите го възприеха) ,но не унижаваше никой с него.
Беше директна,не правеше интриги,казваше нещата в очите. Помогна на Светлана да научи столиците и имаше доста адекватен и балансиран подход. Единственото,което не ми хареса беше,когато си изпусна нервите спрямо Люси и използва тъпи епитети от рода на "свиня" и т.н. . Това й го отчитам като минус,но цялостното представяне беше добре.

# 191
Честно казано вече ми се губи, защото този брадър беше отдавна. Но тя беше с основна концепция против Николети, Златки и т.н. пък стана голяма приятелка със Светлана Василева.

# 192
  • Sofia
Наскоро някъде четох,че с хонорара от ВБ Ерна е направила спортен клуб с танци на пилон,кангоджъм и др....пишеха и как се казва,но го забравих newsm78
И аз я харесвах преди да влезне в ВБ.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 15:00 от Doli

# 193
  • Пловдив
На мен пък Никол не ми харесва, абсолютно изкуствена ми е.

# 194
Браво на Владимир Илиев и Краси Анев. Двама български биатлониста на почетната стълбичка - просто страхотно  Peace

Наистина, голямо Браво и от мен!  Grinning Браво и на Григор, но някак биатлонистите ни останаха незабелязани, а успехът им е впечатляващ!

То има ли някой участвал във ВБ да не се е поизложил?  Crazy Човещинка... Искам Божигол в следващия, ако има такъв.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт