Звездни компромати- 312 част

• 120 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Ъъъ?Сладуреста обидна дума?ЖДНБ.Това за мен е пухкава и сладка.Не тантуреста.В този смисъл съм я описала като сладуреста.Усмихната булка,леко пухкава.На мен ми харесва.Ама роклята наистина е гадна,защо ли я е избрала?ТЦ,ТЦ, най-ме дразнят ръкавите,едни само дантелени ръкави по ръката щяха да са ок,тоя буфан седи зле.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 13:00 от Рибозом

# 301
Е, ЖДНе си, ама така я усещам. Грубо и грозно ми звучи. Не искам никой да ме нарича сладуреста по никакъв повод, не че има такава опасност де, ама като гледам, че харесваш Зуекова и аз може да ти се видя сладуреста Mr. Green(Боже, опази!)

# 302
Като външност не ми харесват нито втората, нито третата жена на Зуека. Първата не съм я виждала.

# 303
Сладурест за мен носи положителен смисъл.

Стела от първия Екс Фактор...
О, Боже, защо е нужно да си правят такива вежди  Crazy

# 304
Коя беше Стела?

# 305
  • Варна
Не мога да си представя по-кофти рокля от тази, която булката на Зуека си е избрала.  ooooh! То трябва да си сляп, за да се харесаш в подобно нещо.
И на мен ми е сладуреста- млада, пухкава, усмихната.
Колко им е разликата със Зуека? 20 год.?

# 306

https://www.youtube.com/watch?v=D64vrK1vAdM
Много ми хареса на първото прослушване, но после бяха такива лиготии, че ми стана неприятна.

# 307
  • Deutschland/HE
Не мога да си представя по-кофти рокля от тази, която булката на Зуека си е избрала.  ooooh! То трябва да си сляп, за да се харесаш в подобно нещо.
И на мен ми е сладуреста- млада, пухкава, усмихната.
Колко им е разликата със Зуека? 20 год.?

Не, не са 20. Зуека е роден 1965, а Ани Вичева е родена или 1975 или 1976. Беше в един випуск в Хуманитарната с братовчедка ми, но тогава една част тръгваха на училище на 6г.

# 308
Като външност не ми харесват нито втората, нито третата жена на Зуека. Първата не съм я виждала.
Пък Зуека е един красавеееец Stop

Бекъм с децата

# 309
  • Варна

Не, не са 20. Зуека е роден 1965, а Ани Вичева е родена или 1975 или 1976. Беше в един випуск в Хуманитарната с братовчедка ми, но тогава една част тръгваха на училище на 6г.

Благодаря! Значи тя много младее, мислих я за по-малка.

# 310
  • Mediterraneo
Готини Рачков, Любо и Виктор Калев
Скрит текст:

# 311
  • София
Може да е смотана роклята на булката, но от снимките, които видях по сайтовете, изглежда много весела сватба Peace

Аууу, Райън не е взел САГ, а Дензъл Уошингтън, а Натали сякаш ще роди на червеният килим Crazy

# 312
  • Sofia
Видях поканите за сватбата на Зуека и само неговия фейс беше на нея,и то като карикатура  Thinking

# 313
  • София
'щото булката може да се подмени във всеки момент Wink

Жана кога се е направила на Шиниъд О'Конър? пропуснала съм я нещо.

# 314
Жана кога се е направила на Шиниъд О'Конър? пропуснала съм я нещо.
Искала да отреже негативната енергия.

Общи условия

Активация на акаунт