Звездни компромати- 312 част

• 120 622
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Булката на Зуека .
Скрит текст:
о
Булката е като от онези смешни снимки дето циркулират в нета на руски. Умни от затънтени селца,скоро пак ги гледах

# 286
Роклята е меко казано ужасна. Но честито да им е!

# 287
Ахам,жената е сладуреста.Колко години им е разликата?Всъщност кофтито в роклята са ръкавите и материята и тая бродерия която се криви на бюста.Жената си е ок.

# 288
Според мен тук добре се вижда, че е тя, дясното момиче на снимката, а ръката й с орловите нокти е преметната в/у другото момиче.

Това Крисия ли е наистина? Сега разбирам, че основателно винаги ми е било супер противно това дете. Въпреки гласа си. Говори като възрастен човек, което някак стои неестествено. Веднъж в някакво предаване разправяше "Запознах се с игумена на манастир.... (еди кой си)". Не, не си се запознала, вашите са те запознали. Представянето на всичките ѝ действие като самостоятелна воля е смехотворно. Тя все пак е още детенце. Не отива някъде да се запознае с някой палаейки колата. Техните я водят по строго контролиран избор на ангажименти.

Ама то да беше само това. Отмятането на косите още преди години беше като на поне 20 годишна жена. Кикота, закачливите намигания... пълен леш. Какъвто и талант да има на мен лично ми се струва твърде отрано държаща се като жена.

# 289
За мен е видно, че това е Крисия.
Междудругото във френд-листата си имам едно приятелско момиченце. Миналата година (на 12г) изглеждаше точно така - нокти от акрил, муцки и прочие....
Не са виновни децата - виновни са възрастните!
Те я карат да пее песни за възрастни, те ѝ лепят акрила и те ѝ разрешават да качва подобни снимки.

# 290
  • Пловдив
В 5-ти клас имах съученичка с дълги черни нокти. Половината ми съученички тогава имаха маникюри. Става дума за 2002-2003 година. Още си спомням как учителката по физическо ги караше да ги намалят, за да могат да участват активно в часовете Laughing Така че не е само от младото поколение Wink

# 291
Може и така да е, но и самото дете си даваше симптоми на подранила сексуалност още преди доста години.

# 292
Дъщеря ми е на същата възраст и децата с подобни нокти са изключения. Така че явно не са толкова толерантни днешните родители.

# 293
Ахам,жената е сладуреста.Колко години им е разликата?Всъщност кофтито в роклята са ръкавите и материята и тая бродерия която се криви на бюста.Жената си е ок.

Ми то кво остана? hahaha При тази горна част, надали долната е много по-елегантна Whistling

# 294
  • Бургас
Хич не ми е сладуреста булята на Зуека! Sick
Направо си е страшна!

# 295
Хм, ми той, Зуека, как да го кажа...явно не си пада по красиви и слаби жени.  Laughing

# 296
  • Вестерос
Жаната Бергендорф

Скрит текст:

Стела от първия Екс Фактор
Скрит текст:

пак тя с Джеси Джей през 2013
Скрит текст:

# 297
  • София
Хм, ми той, Зуека, как да го кажа...явно не си пада по красиви и слаби жени.  Laughing
Първата му жена беше и все още е много красива. И слаба.

# 298
  • Gotham City
Направо си е страшна!

Е кое и е страшното? По-пухкава е, нищо фрапантно, тя не е модел все пак.

Жаната Бергендорф като я видя и зле ми става, виж, тя ми е страшна

# 299
"Сладуреста" звучи обидно. Rolling Eyes Като тантуреста... като нещо дебело с бузи и нацупено. На мен така ми звучи. Грозна ми е думата. А пък казана за жена е обидна, да.

Общи условия

Активация на акаунт