Звездни компромати- 312 част

• 120 533
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Глория в "Папараци" много неадекватно се държи. Най-малкото не спря да се чекне на стола, сопваше се на Патрашкова при всеки зададен въпрос. В други интервюта е демонстрирала съвсем различно поведение Simple Smile
Коя Глория,певицата ли?

# 451
  • Вестерос
Бижу, как слагаш скрит текст или болдваш?
Може би първо си пише [ b]   [/ b]
[ spoiler]   [/ spoiler]  и после  пейства вътре в скобите

# 452
# 453
Докато не направят ехограф на живо на Бийонсето не вярвам! Може жената да е наистина бременна, но приказката за лъжливото овчарче е актуална в случая   Outta Joint 

# 454
Бионсе не е износила Блу Айви ли?

# 455
  • Варна
Докато не направят ехограф на живо на Бийонсето не вярвам! Може жената да е наистина бременна, но приказката за лъжливото овчарче е актуална в случая   Outta Joint 
А, той и ехографът може да се манипулира Mr. Green Докато не роди пред камери все ще има съмнение Laughing

# 456

А, той и ехографът може да се манипулира Mr. Green Докато не роди пред камери все ще има съмнение Laughing

Че то и видеото от камерите също може да се манипулира. Laughing  Докато не излъчим представител на форума да присъства на раждането, не вярвам. Crossing Arms Не знам само със съмненията за двойници как ще се справим.

# 457
  • София
Позабравихме чичко-дядко - Джанлука  Simple Smile

# 458
А всички тези съмнения само на снимките от интервюто, където е с розовата рокля ли се дължат или има и други? Защото аз гледах няколко пъти това интервю и конкретно момента на сядането и това, което се набръчква, според мен, е роклята, не коремът й.

Ето тук на 0:56 е моментът:

https://youtu.be/vzzIraxegRU

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 09:57 от ~Дар~

# 459
А всички тези съмнения само снимките от интервюто, където е с розовата рокля ли се дължат или има и други? Защото аз гледах няколко пъти това интервю и конкретно момента на сядането и това, което се нарушава, според мен, е роклята, не коремът й.

Май и коремът й ту изглеждаше по-голям, ту по-малък Rolling Eyes

# 460
  • Вече в моята си приказка...
Лесно се копира линк от телефон. Същото е като през компютър. Маркираш /като задържаш и придвижваш появилите се "пинчета"/, даваш съответната икона за копиране, след това отиваш там, където желаеш да поставиш копирания линк , задържаш с пръста върху мястото, появява се надпис "постави" и... готово. Разбра ли се или не се справих с обясненията?!

И целия този цирк на кого е нужен /визирам Бионсе и другите известни с фалшиви бременности/?!

# 461
Бижу, как слагаш скрит текст или болдваш?
Може би първо си пише [ b]   [/ b]
[ spoiler]   [/ spoiler]  и после  пейства вътре в скобите
Даже в мобилната версия ги има тия неща...  ooooh!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 10:25 от Бижy

# 462

Че то и видеото от камерите също може да се манипулира. Laughing  Докато не излъчим представител на форума да присъства на раждането, не вярвам. Crossing Arms Не знам само със съмненията за двойници как ще се справим.
  Joy Joy Joy
 Но както казват българите- това което не може да се купи с пари-се купува с много пари...
Ще платят на представителя!

# 463

Joy Joy Joy
 Но както казват българите- това което не може да се купи с пари-се купува с много пари...
Ще платят на представителя!

То хубаво, ама на двойничката и близнаци трябва да и монтират в корема ... Май не са опция, двойниците де  Mr. Green

# 464
Двойничка на представителката на форума, която ще присъства на раждането на близнаците на Бионсе, за да потвърди, имаха предвид.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт