Добре дошли, НОЕМВРИЙКИ 2017!

• 47 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мамчета аз днес разбрах че съм бременна Simple Smile малко съм притеснена обаче имам спазми или болки нз как да го обесня като бодежи , това нормално ли е? Някоя от вас има ли подобни проблеми?
Звъннах на доктора ми изписа ми Ношпа 3 по 1 и така до прегледа ,който ще е на 12 април... Ако имам още болки след приема да се обадя веднага!

# 196
Denitsa, dani_td, благодаря за думите, вдъхвате ми кураж и малко повече увереност, много в важно за мен в момента някой да ме подкрепи. Засега само таткото знае, но и той е доста стресиран и като ме гледа как съм се панирала се ошашка съвсем. Аз също с всеки изминал ден свиквам с мисълта просто не съм вярвала, че ще ми се случи подобно нещо.
Вивии тези спазми, за които говориш ако са ПМС подобни мисля че е нормален симптом.

# 197
Здравейте, мами ноемврийки 2016 г., и Chrisn i Mimmita! Резултатите от кръвните тестове на ЧХГ, показват, че съм бременна в 3 -та г. с. след инвитро. Дай Боже, бременността да е успешна до термин.  baby_neutral След 2 седмици съм на УЗИ за проверка на сак и сърчице. Предполагаем термин - 08. Ноември. 2017 г. Първи ден на последният ми менструален цикъл - 01. 02. 2017 г.

Здравейте,
Записвам се и аз сред бъдещите мами, живот и здраве. Тук сме двечки— и на мен ми казаха 8 ноември, първи ден на последен МЦ 02. 02. Пожелавам на всички ни здраве и безпроблемни бременности!

# 198
Здравейте,записвам се при вас и аз Simple Smile
Честито на всички!Ще се радвам да си помагаме взаимно!
Термин 07.11

# 199
  • Габрово
Да се запиша и аз при ноемврийските мами Simple Smile На 38г. с две дъщери на 9 и 7 г. Термина ми е на 21.11. Засега не съм казвала на близките, защото знам, че няма да ме подкрепят и ще ме обявят за луда Simple Smile

# 200
valkata 78 аз съм в аналогично положение, термин 24.11., дъщерите на 11 и 15 г. Таткото поне подкрепя ли те, че моя още не знае как да реагира и положението е много стресиращо. Също не съм казала на никого по същите причини като теб. Радвам се че Ви има  да споделяме и да се подкрепяме.  
Valkata78 ти ходи ли на лекар вече, любопитно ми е относно възрастта, дали ще има нещо по различно.
Искам да питам останалите, освен фолиевата киселина, четох че приемът на омега 3 е много важен, гледах из нета много варианти за бременни, но не мога да се ориентирам. Мисля че Mega DHA на Nature's way е не лош вариант. Някой ако има мнение по въпроса...
Иначе вчера си поръчах 4-5 мазила за стрии, като дойдат ги започвам.

# 201
Мена , Благодаря ти ,незнам дали са като ПМС защото нямам такива при цикъл. Просто от време на време имам бодежи по  различни места на корема и около сърцето Sad ... Пия вече ношпа ,дано отшумят и всичко е наред  Praynig Hug
П.п Предполагаем термин 24 ноември,понеже още не съм ходила на преглед  Praynig

# 202
Привет и от мен. На 38 съм, с дъщеря на 3,5г. Още не съм ходила на преглед. Пия фолиева к-на, но се чудя за друго дали е необходимо?
Поздрави!
Какво става с ФБ групата, факт ли е?

# 203
  • Габрово
valkata 78 аз съм в аналогично положение, термин 24.11., дъщерите на 11 и 15 г. Таткото поне подкрепя ли те, че моя още не знае как да реагира и положението е много стресиращо. Също не съм казала на никого по същите причини като теб. Радвам се че Ви има  да споделяме и да се подкрепяме.  
Valkata78 ти ходи ли на лекар вече, любопитно ми е относно възрастта, дали ще има нещо по различно.

Таткото не е бащата на моите деца и има и той две големи деца, но е чужденец и за него децата са благословия и роднините му също ни подкрепят в решението да задържим бебето Simple Smile
На преглед още не съм ходила, но ако не тази, другата седмица ще отида. Сега май се водим рискова бременност заради възраста   Shocked

# 204
Здравейте , момичета! При мен видяхме сърчице към края на 6 г с, но има някаква кръв ( извън бебо) , която е притеснителна. Чакаме да се резорбира и трябва повече да почивам. Някоя имала ли е такъв проблем?

# 205
Здравейте, момичета, в събота видяхме малкото ембрион че, вече има пулс и направо ще полудея от радост. Терминът ми е на 09.11. Предписаха ми Фемибион и ултрагестон за болките в корема. Откакто ги пия нямам никакви болки. Само че ужасно ми се гади, веднъж повърнах. Отделно съм много уморена и ми се спи, но се будя нощем и после не мога да заспя. Вие как се чувствате? Как се справяте с гаденете и безсънието?

# 206
Ririra1, добре дошла радвам се че има още една мама над 35г, да обменяме информация.
Olivia2017, аз също имам проблем с безсънието, но не се справям никак, просто лежа, чакам и се надявам да заспя. По някое време се получава.
Анелия честито сърчице, щом са казали почивка, значи почивка и спокойствие. Стискам палци всичко да е наред на следващия преглед.

# 207
Аз ще ви кажа как се справям в такива моменти на безсъние. Казва се медитация на Благодарността.
Настанявате се удобно, поемате дълбоко въздух 2-3 пъти и издишате. Попринцип се пишат 10 човека на лист на които искате да благодарите за нещо. Аз обаче просто затварям очи и започвам поред.Нещото, коеот трябва да направите е следното: 1. Благодарите на дадения човек както вие го усещате (че е до вас, че ви помага, че ви подкрепя... и куп др неща) 2. След това отново мислено му подарявате нещо от което знаете,че има нужда и би се зарадвал. 3. Изпращате те му лъч светлина от вашето сърце....и така идва ред на 2,3,4,5.... аз винаги заспивам до петия човек  newsm10 Така и не се научих да медитирам, а ходех на йога, но това е мн приятно и наистина кара мозъка да не мисли за друго и се отпуска! Пробвайте и кажете дали ви е помогнало Simple Smile  bouquet

# 208
Честито и добре дошли на новите момичета🌸🌸🌸 на термина ще бъда на 37г. Аз също се водя рискова бременност, поради тази причина 👍🏻

# 209
Здравейте мамчета ,понеже дамата която писа за фейсбук групата ... Така и нищо не каза как се казва , а виждам че искате такава .Ако сте съгластни още днес ще направя такава и да си споделяме там всичко което ни вълнува Simple Smile ще се радвам  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт