Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 598
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Някакъв грип ли върлува? Едната ми коконка е с тт и ужасни сополи Whistling тт ,ту я смъквам,ту пак се вдига.
Нашият тати, е нощна смяна и подозирам,  че днес пак, няма, да се спи Sad
Само, да не прихване и другата? се Моля!
И нас ни пипна миналата седмица. Температура и сополи.

# 136
  • UK
Миоки, колко време продължи при вас   Hug
Илейнче  Hug

# 137
Миоки, колко време продължи при вас   Hug
Една седмица горе-долу. Температура 3 дни после доизчистване. Аз вече съм добре, синът ми подкашля и се сополиви още, но вече е добре.

# 138
  • UK
Оле 1 седмица.  Кошмар!
Ние бяхме на детски център и подозирам че оттам нещо прихвана.

# 139
Поръчах си лещата онлайн. Утре ще дойде. Но ще отида и на преглед в оптиката, както ме посъветвахте! Благодаря!

# 140

Bluegreener, нямам никаква идея, но и тук си добре дошла.

Коконче, цяла зима върлува и е много тежък. Дано ви се размине леко!
Братовчедката, която от дете не е боледувала за дни направи тежка плевмония, лежа в болница и повече от месец не може да се оправи. Моят малкия беше 5 денонощия с температура между 39,3-40 без почивки...разказа ми се играта. Като ме предупреди личната, че и 5-6 дни може да трае н е подозирах, че ще е 24 часа ненормално висока температура. После една седмица уж позакрепи и от там директно за часове се влоши и я докарахме до спешното и антибиотик. ММ и още двама приятели, уж здрави физически и неболудеващи с години, го изкараха на легло.

monii, дано останеш доволна! Аз все си пазя промокодовете за преглед и все не стигам до такъв.

Събирам отзиви за мултикукър. Харесала съм си Berg, който е и тенджера под налягане, но ще се радвам на лични впечатления и от други марки.

# 141
Здравейте!Понеже съм тотално ненаясно,бих искала да попитам-има ли отделна групичка за живеещите в Северна Ирландия?И изобщо сред вас има ли живеещи там?Дано не ви отегчавам.По принцип доста се порових в старите теми,но ми е трудно да открия.Благодаря предварително  Simple Smile!

Аз живея в Северна Ирландия. Май няма отделна тема, поне аз не намерих.

# 142
  • UK
Леле, Памперсче  Hug съвсем, ми се отспа  Mr. Green

Bluegreener добре дошла при нас  bouquet
Навън такъв вятър задуха тук, че и дъжд заваля. Аз си мислех че чакаме пролетта

# 143
  • UK
Добро утро,
Исках да ви питам как лекувате млечни зъби тук. На сина ми зъбките последната една година се рушат буквално за дни, правихме вече 4 пломби на 4 кътника. За последно го водих преди два дни, но този път се разтрепера от страх от машинката и не даде на зъболекаря да почисти кариеса и му сложиха пломбата директно. Зъболекарят ни е българин, но обясни, че тук при малки деца така се правело, а аз не бях чувала за такова нещо досега. Подозирам и, че пломбата ще падне за броени дни.

# 144
 dejie, по-миналата година в България правихме кариеси на млечни зъби на голямата дъщеря. Уж ги почисти с машинката добре, за няколко месеца паднаха абсолютно всички пломби - 4 на брой. Единият от пломбираните зъби вече се смени,друг си клати,а останалите ще чакаме ,когато се сменят и те. Надявам се постоянните зъби да не са болни.

# 145
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи аз съм била с много лоши млечни зъби - кариеси, рушене, майка се е притеснявала как ще са постоянните, но те са си били наред, е не че не съм имала кариеси по-късно, но като цяло не съм имала проблеми.

# 146
  • UK
Успокоявате ме, защото аз бях в шок какви са тия кариеси на млечни зъби. Аз пломба съм слагала за първи път на 15, а той на 5 г с 4.  Shocked 2 от тях правихме правихме през август и слава Богу още си стоят, но зъбите бяха почистени добре преди пломбирането.
Благодаря много!  Hug

Има ли някой в темата, който да работи в сферата на социалните дейности? Бих искала ако може да питам някои неща на лични. За един приятел питам.  Mr. Green

# 147
Уф, свга да се оплача момичета. Започнахме да събираме документите за пърменент резидент за ММ, някакъв пулен ужас е. А той е и лесен, бил е емплои през по-голямата част от времето. Направо не ми се мисли, след няколко месеца когато и аз ще подавам, голямо ровенеи събиране на документи ще пада Cry

# 148
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ронка ти направо ме уплаши  Sad какви документи събираш. Ние след 2 години можем чак, но поне да почна да отделям от сега и ако нещо липсва да го мисля.
Гледах изискуемите - за ММ уж имаюе взичко. Аз с тези агенции ще трябва да огледам
Вие няма ли да кандидатствте с една молба ?

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 19:12 от Илейн :)

# 149
Много са, поне моите ще бъдат, защотоима 2 години като селф. Четох на доста места пращат всички банк стейтмънти за петте години, всички пей слипове, Р60, договори за наем, консил такси, евентуално платени сметки.
Лошото е, че ние не пазим старите договори за наем и сега ще ходи до агенциите да види дали ще може да му ги дадат.
Не можем да кандидатстваме заедно на една форма, искат и от двамата да са били 5 год в страната, а аз дойдох през ноември 2012, той януари. Но бързаме сега поне неговата да оправим, защото не се знае след март какви и дали ще има промени. Направо ми е бръмнала главата, а като знам че моето ще е по-сложно, направо лошо ми става.

Общи условия

Активация на акаунт