Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 557
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
Навсякъде, където има 15 безплатни часа ще има и "кой да е". До нас има едно частно валдорфско училище с градина към него, в градината няма безплатни часове, ходихме дълго време в тяхната плейгрупа и плащахме такса, за да я посещаваме, та там бяха наистина отбрани личности, събирах се с музиканти и хора на изкуството само  Crazy Аз се записах там, защото беше най-близо до вкъщи, а то било някакво много известно и елитно в града, и ние с дъщеря ми новопристигнали емигранти там с тях. Тогава не знаех, че навсякъде другаде тия плейгрупи са безплатни.  Mr. Green

# 31
  • До хладилника, който обичам
Аааа ако се прибираш не ни пожелавай на нас скоростен Брекзит  Mr. Green

Да, ако може  Mr. Green колкото по-далеч във времето, по-добре, мерси.
Запис  Mr. Green

# 32
  • Cambridge, UK
кокона, не искам да те засягам, обиждам или да те наранявам по какъвто и да било начин, излей си мъката тук, няма проблем, но щом вече сте тук и няма път назад - свиквай и се адаптирай!

в тази тема хиляди пъти се е писало какъв е живота в Англия
училищата, детските градини, докторите, храната, е/имигрантите

моят съвет е: запиши децата на градина, независимо от условията, за да можеш ти да започнеш да учиш език и си намери почасова работа, да се разнообразиш малко, защото с тази изолация дето си налагаш съвсем скоро ще ти изпушат бушоните

# 33
  • UK
Усмивчица bouquet благодаря ти. В интерес на истината, те си и 'гръмнаха' преди време, ама, кой ти, да забележи Mr. Green

# 34
  • Варна
Да се запиша и аз Wink

kokona20 трудно е с две деца сигурна съм, но те няма да са все на 3г. Аз да си призная моите така бързо растат, че ми се иска да спра времето и да се насладя на момента. При теб в момента стреса е в повече и виждаш всичко в тъмни краски, та пропускаш хубавото  Hug

# 35
  • Манчестър
Dejie нашият тати работи на смени и е на ротационен принцип, та често и вечерите, са ми заети, пак от децата.
Мястото, не съм отказала, все още и се замислям, вече и за там.  Просто аз, исках 'друга' среда за децата си,  защото и в бг, не съм ги събирала, с 'кой' да е Peace
Въпрос на личен избор.
Благодаря на всички  bouquet

Според мен трябва да си свалиш очакванията и то доста. Не знам каква е тая друга среда дето искаш за децата си, ама да ти кажа тук няма да я намериш. И да приемеш ,че нямаш много избор и щом се налага ще ги събираш с който и да е.

# 36
  • Манчестър
Регистрираните чайлдмайндъри не са задължени да предоставят тези 15 часа.

# 37
Аз погледнах сайта и конкретно тези близо до моя пост код. Има опция да се търсят такива, приемащи варианта с 15 безплатни часа. Може да се търсят още по Офстед регистрация , образование и курсове свързани с деца и т.н. Имат рейтинг и коментари от родители, полезно ми беше  Peace

# 38
  • York
Кокона, налага се да оцелееш  Mr. Green Всички разбираме, че ти е трудно, недей да си мислиш, че никой не те разбира, но и според мен както вече са ти казали е необходимо да занижиш очакванията си  Peace Ако много изперкаш, няма ли вариант някоя баба да дойде за седмица да ти помогне с децата и ти да вземеш малко въздух?
Сега четем за децата, след някой друг месец ще бъде, че не може да си намериш работа, че никой не те иска, че не знаеш език и т.н. Поводи винаги ще се намерят.
Предполагам, че 90% от участничките в тази тема са минали по трудния път и поне 70% са имали твоите проблеми. Вслушвай се в съвети и питай, ако не ти е ясно нещо. Винаги са ми помагали  Peace

Аз вече започнах обратното броене на дните до ваканцията. Нямам търпение вече да се прибера и един товар да ми падне от раменете, че ми писна да го нося  Party

# 39
  • UK
Понякога Peace
За съжаление ... нямаме баби. Моята майчица почина когато бебките бяха само та 43 дни  Rolling Eyes свекърва ми е на години и с куп болести тя и мъж и.
Нямам никой когото да ангажирам с децата.  Аз и баща им сме.
Да мрънкане голямо. Признавам.  Не съм очаквала трудности от този вид, както и че не съм единствената на света, която ги понася  Crazy

# 40
  • York
Ние също се справяме без помощ. Да са ми живи и здрави родителите, но помагат само на думи и то пред чужди хора. Реалността е коренно различна  Mr. Green С мъжа ми вече само ги гъбаркаме и им гледаме сеира  Laughing

И аз да помрънкам малко. Голям зор с търсенето на къща. Абсолютно ударихме на камък. Вече втори месец търсим и на пазара само къщи, които или не отговарят на изискванията ми за размер на кухня основно и или парко място, или не можем да си позволим, а до края на Март, средата на Април трябва да се изместим  ooooh! Пак скочиха наемите след нова година, но вчера вече ме разбиха като ми обявиха 975 за 3 спални.  Rolling Eyes

# 41
пффф, а тук е 1400 за 2 спални....

# 42
  • постоянно
Цените варират много в зависимост от локейшъна. Където сме ние 3 спални се намират за 720-750, но ако отидем с Стратфорд ъпон ейвън или чалтнам за тези пари сигурно и студио не можеш да си намериш.
 Peace

# 43
  • Истински се вижда само със сърцето.
Понякога виж в openrent ние от там си намерихме къща. Предлагат се директно от собственика, но първоначалните плащания минават през платформата и всичко е защитено.

За размера на помещенията не ми се говори, примирих се - поне ми мина клаустрофобията  Mr. Green

Записахме се с малечка на плейгрупа всеки четвъртък, много съм доволна. С библиотеката стават 2 седмични занимания с деца, може и още нещо да намерим, но да свикне първо на тези Simple Smile

# 44
  • York
С тези темпове скоро ще настигнем Лондон по наеми  Laughing

Илейн, гледам навсякъде, където може да се сетиш. В кофти частта на града къщи бол и на сносни цени, 700- 750 - 800   за 3 спални, но в нашата много зле. Почти няма предлагане за наемане, но има за продажби. Харесван район е, спокоен и тих с добри училища. 
На мен много ми тежи размера на кухнята. Просто се побърквам. Няма къде да си прибера съдовете, и целия ми плот е постоянно зает от чисти съдове, защото няма къде да ги сложа. Ад е. И затова много държа на по - голяма кухня.

От сутринта ми се яде снежанка Crazy Отивам да сложа мляко да се цеди, преди да тръгна за работа.

Общи условия

Активация на акаунт