Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 572
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • постоянно
Понякога,
 нямаш си друга работа - снежанка. Сега и на мен ще ми се яде цял ден  #Crazy

чекирах семейството, застраховка направих, колата поръчах, паркинга- уредих. Даже и торта поръчах за рождения ден . Детето няма търпение да види баба си , както и аз  Heart Eyes

# 46
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хер супер Simple Smile кога пътувате?

# 47
  • постоянно
Хер супер Simple Smile кога пътувате?

На 16-ти. Ще лъжа за 2-та дни училище. Досега все с добро и "както му е реда " съм процедирала и все на камък удрям, сега ще лъжа и това е !  Mr. Green

Яде ми се на мама боба със зеле и едни такива " обикновени " както тя ги нарича ястийца  Heart Eyes
Ще се разхождам из Морската градина и морето ако ще камъни да валят  Crazy

# 48
Ох размечтах се  Mr. Green

Да минават бързо дните до пътуването  Hug

# 49
  • York
Хер, извинявай Simple Smile

Ние пътуваме на 15-ти. Приятел ще ни посрещне и предварително ще ни пусне климатика у дома. Дори и гражданската на колата ще плати.
Рожденния ден на дъщерята е резервиран и само трябва да се уточнят последни подробности, трябва още на 15-ти да отида до там. Вече съм си запазила час за фризьор. Трябва да звънна  днес и зъболекар за мен и дъщеря ми.
За последната спомената купих някоя друга нова дрешка през тази и миналата седмица. Подарък на майка ми трябва да измисля, че наскоро имаше рожден ден. Ще проверя в Буутс козметичните комплекти като най - лесен вариант  Mr. Green Приятелките ми са любителки на Крънчита-та и тях осигурих.
Та май и и аз съм към края на подготовката ни  Party

# 50
  • На село (близо до Лондон)
И аз това лято, за първи път от 6г ще прекараме 2-3 седмици в София. Ще ни е хубаво мисля, децата са по големи. Последният път като си бях в София, обикалях по градинките с 6 годишно, 3г и 7м бебе, на много коментари от непознати се наслушах:
"Всичките твои ли са? От един баща ли са? Двете малки близнаци ли са? Сега ти е лесно (хич не беше  Crazy), но като станат студенти да видиш какво е? незнаеш ли как да се пазиш да не забременяваш? и тн". От леля ми с добро: като циганите ги гледаш. Като ходещ цирк бяхме, а и 6г дете поразбираше вече, неудобно ми ставаше от въпросите и глупоста на хората; съвсем непознати по парковете. Смешно ми беше първата седмица, след това почнаха да ме подтискат погледите и непрестанните коментари.

Кокона, води децата по плейгрупи, те ще свикнат с порядките тук и език, ти с майките и езика. Само две деца са и то вече на една по-разумна възраст  newsm78

# 51
  • Оптимист по принуда
И ние ще пътуваме, но на 20ти. Да казвам ли, че нямам търпение пак...
Понякога, какъв е този товар? Hug Аз си помислих нещо, да видим дали съм права.. Hug

# 52
  • UK
Ех, че ви се радвам, като ви чета. Ние тази година изцяло може да пропуснем почивката в Бг така както е тръгнало, много дини под една мишница са ни и ще видим.
Хайде, малко остана до февруарската ваканция, дано случите на време там  Hug

# 53
Момичета, гледате ли на Грирор Димитров мача? Бори се момчето, ама и Надал не се дава. Иска ми се финала да е Федерер-Димитров. Дано да успее Гришо.

# 54
  • някъде в орбита...
Ние тази пролет ще се прибираме. За първи път от 4-5 години. Направо от сега нямам търпение да хванем полета за насам. Пусто родата ще се откаже от мен с Държавен вестник ако и сега не хвръкна до Бг. Уж се виждаме, идват (и то на мои разноски), но явно не е достатъчно...

Григор направо ме остави безмълвна. Мислех, че отпадането в ранг-листата е безвъзвратно. Но ме опроверга. Много се радвам, че не бях права  Peace

# 55
Ние и тази година май няма да си ходим, поне се надявам на гости за първият РД на детето или по - късно.

GI тези въпроси в БГ са уникални, същото е ако имаш голяма разлика между две деца, една приятелка я попитаха дали второто е от друг брак и какво ли не още.

И аз стискам палци на Григор  Peace

# 56
  • постоянно
Джи,

Преди две години поканихме едно наше приятелско семейство с нас в БГ през лятото. Тя- полякиня , той- англичанин . Децата - негови от майка африканка от южна Африка . Децата - прекрасни , възпитани с най-хубавият цвят на кожата.

Ееееее, то не бяха погледи , обръщания, идиотски запитвания  от рода " Осиновени ли са? Горките  деца "
Такт и толерантност - никакви.

Добре , че не разбираха хората  ooooh!

# 57
Ау, любимата ми тема за одумването 😂 От сега се приготвям психически...умирам си да им давам поводи за ахкане и тюхкане и после да се хиля на нежеланите им съвети  Joy

Нямахме планове да се прибираме и тази година, но така се стекоха нещата, че края на май ще летим за 3 дни.

ponqkoga, дано скоро изкочи вашата квартира! И аз започвам да се оглеждам, но в желаните райони има само няколко обяви далеч от изискванията или възможностите ни. Познати намериха близките месеци страхотни жилища и тайничко се надявам и аз на такъв късмет.

Нищо не разбирам от тенис, но Григор го харесвам и се надявам да спечели.

На пътуващите скоро-лек полет и страхотно да си изкарате!

Илейн, супер за заниманията. Ако имате басейн наблизо с/без бебешки групи ще е перфектно.
Ние като дойдохме и докато се ориентираме дойде лятната ваканция. Умряхме от скука, но до септември бях разучила къде какво има и тъкмо си направих графика къде ще ходим и какво ще правим и взех, че почнах работа. Поне за второто ще съм подготвена 😉

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 15:01 от Pampers

# 58
Памперс ние преди да се преместим ходихме на плуване за бебета. Сега гледам за тук подобна, но пишеше че са след годинка. Ще ходя скоро да видя и там какво предлагат Simple Smile

Дано изскочат скоро къщи, които да харесате  Hug

# 59
Невероятна, прекрасна игра на Григор. Малко не му достигна за да спечели, за съжаление, но се бори мъжки през целия мач - точка за точка.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт