Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 581
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Cambridge, UK
страхотен Григор! радвам се, че последните месеци е в кондиция

# 61
  • Истински се вижда само със сърцето.
Страхотна игра, дано продължи така и в другите турнири!

# 62
  • York
Понякога, какъв е този товар? Hug Аз си помислих нещо, да видим дали съм права.. Hug
Демми, не знам какво си мислиш, само ще кажа, че дебелея усилено  Mr. Green

Малко не му достигна на Гришата, но много добре се справи Peace

Не мога да се позная колко съм организирана днес. Къщата не пипнах, но всичко останало в дългия списък зачеркнах. Чакам си тиквения медал  Mr. Green

Моята дъщеря от вчера кашли, защото не си слага шапката като ходи от училище на плуване и после стои цял ден с мокра коса, че и излиза навън без шапка. Само за протокола - вчера тук беше -5 Shocked

# 63
Заподозрях те и аз с тея стопирания на всички планове и спешна нова квартира Mr. Green

# 64
  • След завоя в дясно
Жалко за Димитров щеше да ми направи страхотен подарък за рождения ден Laughing, не успях да го гледам, но от сърце му се радвам на успехите. Следващия път на финал в форма е.

# 65
  • Оптимист по принуда
Понякога, ако отслабнеш рязко, ела да ни се похвалиш  Hug
И квартира ви желая скоро да намерите  Hug
Илейн, много ти благодаря за сайта за наемане. Не знаех как да търся директно от ландлорд и как някои си намират така квартири. Мислех, че такива обяви са главно в гъмтри. Ето, къщата до нас - два пъти сменя наематели, а нито има табела от агенция отвън, нито я има обявена някъде.

# 66
Деми и ние случайно го открихме сега когато спешно търсихме къща Simple Smile радвам се че съм била полезна  Hug

Понякога  Hug

# 67
  • ENGLAND
Чета в новата тема сте преминали на квартири и пътувания. Аз чакам само да мине февруари, това мрачно време да се пооправи, че много депресиращо ми действа.
Ние ще си ходим в България по Великден, купихме и билетите за лятото.

Григор не мога да го гледам от работата, но много му се радвам на успехите. Много амбициозен, майка му още повече, помня го още от училище, беше випуска след този, който аз учех. Само тази Никол не мога да я понасям, дано скоро се разкарат.

# 68
  • London
Нещо съм пропуснала май ...
Запис!
Планове за пътуване нямам, но кой знае до края на седмицата какво ще ме стегне капелата .
Страхотен Григор, пожелавам му още успехи.

# 69
  • UK
Виждам по магазините вече букетчета с нарциси. Да не би да идва пролетта тук?
Как е тя, като сезон, време, температури?
Ние, също гледаме за билети през лятото Simple Smile) но юли месец wizz air? направо, ни изненадват, откъм цени Crossing Arms

# 70
Коконче пролетта е както дойде Simple Smile поне става по-светло, другото си зависи според района и годината.

А букети е нормално да има, все пак има оранжерии за цветя Simple Smile Моите нарциси доста са пораснали, но има доста време докато дойде време да цъфнат, миналата година цъфтяха края на февруари и март.

Дорет ти оздравя ли  Hug

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 21:12 от Илейн :)

# 71
  • ENGLAND
Илейн, пооправих се, но от миналия ден пак ме тресе, едвам изтърпях вчера и днес на работа, пак почвам да се лекувам по бабешки, явно антибиотика не действа на тия вируси.

кокона, търсете билети преди 15 юли, тогава цените са доста по приемливи. А билети се купуват още декември. Провери и полетите от Бирмингам, на вас ви е дори по-близо от Лондон. Има уиз и райянеар директни. Ние пътуваме с Луфтханза с прекачване.

# 72
Дорет, мои приятелки много хвалят Авирон рапид сега в това болно време, но не знам дали се продава тук.  Дано скоро се оправиш.

# 73
Миналата година при нас февруари цъфнаха дърветата,но палтото си го носих до края на април.
 Лек път и приятно изкарване на всички,които ще ходят в България. Аз планувам априлската ваканция да ходим,но не съм поглеждала цените на билетите  тогава  Money

# 74
  • Leeds, UK
Мерси за новата тема bouquet. Посинях докато ви изчета  Joy Толкова много сте изписали. Не можах да вляза по-рано. Работа, синчето се разболя с температура и кашлица. Тъпча го с Осцилококцинум и ред други, та отсъствахме само 2 дни от училище. В колежа ме скинаха от тестове, а другата седмица е и Speaking exam-а и ме тресе треска. Level 1 и ми е трудно, въпреки, че съм с повече точки винаги от всички други студенти. Българка бря! Laughing Natural inteligence..Преподавателят само вика четете, четете книги, всеки ден! Аз намерих една книга оставена от някой предишен наемател....ми вече знам много думи...основно еротични Mr. Green. Трябва да си купя някоя от магазините за втора ръка, там има по 5 за паунд, че то само с еротика не се живее.

Общи условия

Активация на акаунт