Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 585
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • След завоя в дясно
Запиши  се в местната  библиотека,  само ще ти искат доказателство за  адрес.

# 76
Мерси за новата тема bouquet. Посинях докато ви изчета  Joy Толкова много сте изписали. Не можах да вляза по-рано. Работа, синчето се разболя с температура и кашлица. Тъпча го с Осцилококцинум и ред други, та отсъствахме само 2 дни от училище. В колежа ме скинаха от тестове, а другата седмица е и Speaking exam-а и ме тресе треска. Level 1 и ми е трудно, въпреки, че съм с повече точки винаги от всички други студенти. Българка бря! Laughing Natural inteligence..Преподавателят само вика четете, четете книги, всеки ден! Аз намерих една книга оставена от някой предишен наемател....ми вече знам много думи...основно еротични Mr. Green. Трябва да си купя някоя от магазините за втора ръка, там има по 5 за паунд, че то само с еротика не се живее.
hahaha Оправи ми вечерта.

Имате ли библиотека на близо? Ако се регистрираш, ще имаш безплатен достъп до много книги, включително и on line на всякаква тематика.

коконче, типична пролет си е-единя ден си по къс ръкав с крака в морето, на другия вадиш пак шубата.
По мой наблюдения всичко тук върви с месец назад спрямо Бг.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 20:41 от Pampers

# 77
  • Оптимист по принуда

Моите нарцици доста са пораснали,
Ох, знам, че е неволно, ама много ме разсмя  hahaha

# 78
  • Истински се вижда само със сърцето.
Деми  Joy то си е за смях  Mr. Green
 Обаче се замислих това нар цици добре звучи, на фона на моя бюст след кърменето Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 21:31 от Илейн :)

# 79
  • York
Bella, не се разсейвай излишно  Laughing

# 80

Моите нарцици доста са пораснали,
Ох, знам, че е неволно, ама много ме разсмя  hahaha

hahaha Joy Mr. Green

Аз пък чакам с нетърпение другия месец минзухарите. Около нас има много по поляните и кръговите. Другата седмица пък ще ходя да издирвам кокичета.

# 81
  • Cambridge, UK

миналата година една приятелка англичанка искаше да ме води в някакво градче на фестивал на нарциса, благодарих й и й казах когато я ядосам и иска да се отърве от мен да ме заведе там, много ги мразя тези цветя

# 82
  • UK
Аз пък сэм пролетно момиче и обожавам сезона. Обичам как всичко се изпъстрени в цветове.
Според мм идвала пролетта щом и всички масово се заели да косят по дворовете си  Joy голям извод направи типично по мъжки  hahaha
Днес ни посети ландлорда да си на гледа къщата. Чак в стаята при децата влезе при все,  че ги бяхме сложили да спят. И като говори на висок глас: я, я окей и пр и едната ми Кокона hahaha се събудила и му вика, хай  Joy  Joy Joy
Намерих едни песнички в you tube от разни нърсърита и сега нон-стоп ги въртим  Laughing
Знаем почти азбуката, повечето от цветовете, броим до 10. Скоро и до 20 смятам и се чудя още на какво да ги уча newsm78

# 83
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кокона в този сайт има много текстове на песнички и истории за лека нощ, може нещо да ви хареса Simple Smile http://nurseryrhymescollections.com

Аз също обожавам пролетта, нали си имам пролетно момиченце Simple Smile Когато пътувахме към болницата, няма да забравя как всичко беше в жълти нарциси ( не цици  Mr. Green) много мил спомен ми е Simple Smile

# 84
Знаем почти азбуката, повечето от цветовете, броим до 10. Скоро и до 20 смятам и се чудя още на какво да ги уча newsm78

В градината учат времето-слънчево, облачно, вали, ден, нощ както и дните от седмицата. По контур пишат букви и цифри с тенденция към самостоятелно писане, разпознават готови словосъчетания от думи. Такива книжки за писане по контури продават навсякъде, гланцирани са и съответно пишеш, триеш, пак пишеш. Всяка буква и я свързат с дума като например А-apple, M-motorbike. Кое число къде е - например 2 е между 1 и 3 и трябва да напишат липсващото. Играят игри от типа да броят точките на калинката и да изберат правилното число. Друга игра - някаква логична последователност и да допълнят липсващото, например - коте, куче, коте, ? Учат формите (включително и да ги рисуват) и ги търсят навсякъде около тях. ТОВА е една от любимите му песни. И е едно голямо оформяне на всичко  hahaha "Мамо, очите ти са кръгове". Или имат рисунка на кола, но без гуми и трябва сам да съобрази, че липсват и да нарисува кръгове за гуми.  Учат също кое е по-голямо и кое по-малко и къде има повече или по-малко количество.

usmifchica, и аз не съм им фен. Чакам търпеливо да преминат и да дойдат лалетата  Mr. Green

# 85
  • UK
О Благодаря ви за идеите и линковете bouquet ще трябва да ги догонваме значи  Laughing
Някъде, видях подобни книжки с контури , опитвам се, да се сетя и кэде  newsm78
Аз намерих, още едно нърсъри в съседен квартал е. Тъй де, то е др град, присъединен, към нашият.  Изглежда чудесно, сега и места, ако имат Simple Smile))

# 86
  • Leeds, UK
Bella, не се разсейвай излишно  Laughing

Щоооо? Кат сгащим мъжо в корнера да му покажа кви съм ги научила по "инглиш"😂

# 87
  • ENGLAND
koкона, памперс ти е написала какво учат. А книжки има във всеки паунланд и баргин шоповете. Само не ги учи на азбуката както ти си знаеш, тук се учат фониксите. Ето това се използва в училище https://www.youtube.com/watch?v=Djz82FBYiug ,
А това са песничките дето се пеят, с движения и броене, цветове и форми.
https://www.youtube.com/watch?v=5IhmAI0jgSg
https://www.youtube.com/watch?v=tFoUuFq3vHw

Пускай им песничките, пей с тях, правете си фън и ще видиш как времето ще минава бързо. Вземи и от книжките, там има всичко, което учат в училище.

# 88
Привет HugАз минах на антибиотик.Сливици ,гърло,гласа ми изчезна.Сума ти време се влача,та се реших на антибиотик.И аз чакам с нетърпение почивката в БГ,летим на 19-ти вечерта.
Неприятни случки с английската приятелка на дъщеря ми.Като ми разказва щерката,чак обидно ми стана,а тя си ми призна ,че се почувствала унижена.Ще поговоря с майката,с която сме всеки ден сутрин и вечер.И нямаше индикаций за нищо....Забелязах ,че детето й се държи и говори каквото му скимне.И майката не му прави забележка.В един клас са дечицата ,та уж бяха приятелки.Надявам се с майката да се разберем,защото аз няма да си замълча или да приема такова поведение от дъщеря й NaughtyВсички деца тук са адски разглезени.Опитвам се да разбирам ,че сме в друга държава.И че тук нещата са различни.Опитвам се да разбирам като голям,здравомислещ човек.Но признавам си-това си ме дразни. Twisted EvilДъщеря ми е поставила въпроса ребром на момиченцето-защо говори така,защо се държи така,нормалната реакция.И момиченцето се е почувствало притиснато според мен и е избухнало агресивно.Разбира се,никой никога не присъства в такива моменти в училището.Иска ми се да изчистим недоразуменията още в началото,и ясно да поставя граници.От друга страна,тя е голяма и се оправя сам а.Няма нужда от защитник.Още повече,че майка й да дойде да я защитава един вид...Малко се колебая точно как да постъпя.Това ни е първият такъв случай тук.

# 89
Ава, говори с учителката. Нямате свидетел на конкретния повод, но случката е в училище. Още повече, щом казваш, че другата майка не прави забележки...

Общи условия

Активация на акаунт