Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 239
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дано се е получило, че през телефона го пускам. На сайта им има качени четири седмични менюта(ден по ден)

# 18
  • тук и там
Зетче ,благодаря за разяснението.За сланината -и аз така я подхванах,ама по-солено нещо не бях опитвала скоро,направо не ставаше за ядене.,ама аз -упорита... Mr. Green

За ВМ,допускам че е така...Обаче аз не мога да си позволя да качвам  повече  килограми-разбирай,да екпериментирам и да губя време  в очакване да се обърнат нещата.От понеделник започвам мой си режим-някой подобен на тези,които имам-но ще го направя във по-приемлив вариант за мен.
Единственото ми успокоение за сега е,че може би все пак не съм качила само сланина,а и малко маса.Сутринта сложих едни други дънки,които са от лятото..Станаха ми,супер тесни са-обаче ми станаха и ги закопчавам,без много напъни..Зле ми стоят,наедряла съм,но ми станаха.Предвид това,че от тогава съм качила едно 5-6 -7 кила(то при мен,нали 2 кила само варират та не е ясно колко точно)-пак бива...

# 19
  • София
Аз ще си поставя цел и за 14.02, и за 08.03, но в понеделник, след като отчета резултатът от сегашното предизвикателство. Първо да видя колко ще съм, пък тогава да поставям целите.

Днес ще правя тренировка за долна част от тялото и тичане (аз тичам вкъщи т.е. олекотен вариант). Все още е съм яла днес, ще реша по-късно какво ще ми е менюто. Аз си лягам в три часа, така че има време за ядене.  Laughing

# 20
Записвам се с моята цел - 57кг.,сега съм 63+ / - ,по-скоро +  Rolling Eyes ,надявам се до 8март да я постигна. Praynig Като най-най крайната ми цел е 52-3!  Embarassed Дай Боже до пролетта!
Днес суджук ,1 какао и препекана филийка с масло ,мед и боровинки .
За вечеря ,все още на знам ,но нещо готвено .
Вчера се олях и днес ,като се събудих се чувствах ужасно ,идеше ми де се набия -защо си го причинявам ? ooooh!
Няма да ви кажа колко баунтита изядох...

# 21
Благодаря за новата тема на Зизy  bouquet.
Поставям си дългосрочна цел да падна под 70кг.За 08.03 ще се боря да сваля 5кг.

# 22
И аз да се включа в новата тема. Целта ми е -4 кг. По принцип е до края на март, но за предизвикателството за 8-ми март мога да се включа с -3кг, т.е да стана 65кг.

# 23
  • На топло
Мерси за темата  bouquet
Поставям си цел за 8 Март -  да падна под 70кг. Дългосрочната цел е до лятото ( месец юни), да нося отново любими летни дрехи, които
не съм носила от 2 лета.
Днес не ми е до режим, май съм хванала някаква настинка, студено ми е и ми се вие свят. Ще пия чай и фервекс вечерта.
Мъжът ми от два дни киха, кашля...

# 24
  • София
Имаше кефир,взех си.Измъчих се с този от кофичките.Взех си и цикория,който харесва инка може да пробва,това ми е 2 опаковка,първата от билла/слим/сега от руския маг.,рускините го пият  и препоръчват за диети.Обядвах от ресторант "гнездо"е направо ще пукна чувствам се подута.Вечерята ще е лека,а утре кефир и варени яйца,че съм на лпджи,да изкарам задържаната вода.В събота се меря.

# 25
  • тук и там
Номерче,ние тук я ядем-цикорията де.Много ми харесва на мен и ми е супер вкусна.Ей,само за ядене мисля ooooh!
https://www.google.bg/search?q=chicon&biw=1600&bih=775&a … p;q=chicon+gratin
(не ми се качва снимка сега)

# 26
  • Бургас
И аз да се запиша, целта ми за 14 февруари е 56кг....голяма борба ще е! В момента съм 59,5  Rolling Eyes Rolling Eyes

Ден втори съм на житеният режим, главата вече почна да ме боли, значи се детоксикирам, да видим как ще осъмна утре  Embarassed

# 27
  • Варна
За главата - Солпадейн. Разтворимо, без вкус и действа веднага. Изпитано.

# 28
  • Бургас
е то се губи идеята от детоксикацията ако се налея с хапче, ще стискам някак. Изпих един чай топъл сега , да видим, трябва да ми помогне уж  newsm78

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 20:14 от EXACTLYou

# 29
  • София
Кайсия яж я,това на снимките е вкусно.😆😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт