Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 071
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Зизу, Hug bouquet bouquet
Гласувах за 8.03
 Peaceна всички!

# 31
  • София
Да я припомня,харесва ми повече от на Руми тренировките.
Eмили Скай https://www.emilyskye.com/

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 09:26 от №

# 32
Привет, банда!

Днес съм 53.6, 2 кг ме делят от неделната цел. Ще се напъна, пък каквото сабя покаже.
Днес, втори ден на риба, а за утре ще си купя кефир, да не се цепя от колектива.  LaughingИ ще лунувам.

На 14.02. ще съм 50кг, на 8.03. 48кг. И готово. После ще поддържам. Със зъби и нокти ще се боря, но ще го направя.
Снощи кантара показа 52.9, пък сега 53.6.Мрънн..

Успешен ден на всички! bouquet

# 33
  • Велико Търново
Добро утро!
Духи, това е една от тренировките за начинаещи от стария вариант на сайта на Румяна.
https://www.youtube.com/watch?v=ft3jignBu28
 Дези, Hug

# 34
Здравейте момичета bouquetЗизу,тенкс за
новата тема bouquetАз си броя калории и
хапвам от всичко,без изключения+моята си
супа!Цел до 08.03-60кг,като почвам от 62-63кг.
Крайна цел-56,57.Знам,че по моя начин се сваля
и съм сваляла,хляба ме проваля мен ама от днес
само по 50гр.!Айде да се видя сега,като обещах
и пред вас и на себе си! Simple Smile Simple Smile

# 35
Да я припомня,харесва ми повече от на Руми тренировките.
Eмили Скай https://www.emilyskye.com/

Ееее ЕмилитУ е номер еднооо,аз си купих даже фаза 2 требировъчният и хранителен режим  -издебнах го на голямо намаление от 100 и няколко на 20 долара  newsm44

# 36
  • Има много детски смях.
Да взема да се разпиша.
Крайни резултати и цели не гоня, постигнах много в това отношение последните няколко години- намерих душевния, хранителния и тренировъчен баланс.  Wink Напоследък се храня основно по Зоната, като го правя пО- ВМ вариант. Какво имам предвид- ако там се препоръчва нискомаслено мляко, аз ям пълномаслено; ако се препоръчва да се закусва в рамките на час след ставане, аз ям, когато почувствам глад.
Кайсия,, в този ред на мисли, преди Коледа и НГ, ако не се лъжа, някой беше споделил сайт за Зоната, бях останала с впечатление, че си го разгледала. Според мен, е точно това, което търсиш. Яде се всичко, има много рецепти- напълно безплатни, всичко е обяснено много подробно. Има и ФБ група, нещо като членство с еднократна такса, но там не зная как стоят нещата, защото нямам ФБ и не се интересувам.
Целта ми както за 14.02, така и за 8.03 е да нямам пропуснати тренировки. Мързелът е голяма работа, ама пък си е човещинка, в крайна сметка.
Кой каза Емили Скай? ОБОЖАВАМ я.  Heart Eyes Правила съм всичките й комплекси, плюс двете предизвикателства за дупе и корем, някои по повече от 2 пъти дори. А сега и при сътрудничеството й с Рийбок очаквам изключително много приятни изненади.
От другата седмица започвам програма с пудовки. Ще видим там какво ме чака.  Laughing

# 37
  • София
Днес се провалих жестоко, ядох шоколад - бял, 2 оризовки, 2 бисквити и половин парче бисквитена торта.  Crazy Имам много напрежение на работа и явно ме изби. Надявам се повече нищо да не хапна днес, но толкова въглехидрати накуп.  Shocked

# 38
Днес се провалих жестоко, ядох шоколад - бял, 2 оризовки, 2 бисквити и половин парче бисквитена торта.  Crazy Имам много напрежение на работа и явно ме изби. Надявам се повече нищо да не хапна днес, но толкова въглехидрати накуп.  Shocked
Не знам дали ще те успокоя ,но и аз имах такъв провал онзи ден-само 3 баунтите и 2 туикса ,тотално се "омазах" и с вечерята -пържен кук кус със сирене... Crazy сутринта имах чувство ,че съм мазна топка ,така ми бе зле ,ти просто си си похапнала сладичко Simple Smile амбицираш се и продължаваш !  bouquet

# 39
  • тук и там
Umma,четеш ми мислите.. Simple SmileТочно днес сутринта го отворих и направих опит да се храня по него.Днес не ми се получи(със количествата),но аз предварително си бях решила ,че от понеделник ще започна.Аз за това и точно днес го отворих,за да мога да си направя списък и утре да купя всичко необходимо за следващата седмица.Днес малкото е болно и е във къщи,та имам и други грижи-тренировките и храненето не ми бяха на дневен ред.Та от понеделник съм във "Зоната".
И аз не запомних,кой беше дал линк,но му благодаря!
https://www.kakvodaqm.bg/
Сега само остава и да ми се получи този път Simple Smile

# 40
  • Варна
Аз ви "запалих" по Зоната  Wink Не става бързо отслабването, но е вкусно и трайно. За месец и нещо не толкова стриктно спазване си възстанових килограмите от ноември миналата година /- 3кг/.  Hug Бонусът е, че се чувствам супер, кожата ми се изчисти. Сигурна съм, че скоро ще ви докладвам и за други положителни промени.

# 41
  • София
tanya27, благодаря за успокоението, лошото е, че предизвикателството е до неделя, няма време за поправяне. То и без това нямаше да го изпълня, но сега ми е гузно. Ще гледам да се компенсирам с добра тренировка.

# 42
  • тук и там
grym4e,благодаря! bouquetМинус 3 килограма за месец не  е никак малко.Ако и при мен се получи,ще съм много доволна.Три месеца по 3 килграма и направо съм си изпълнила плана Mr. Green.Сега остава трудната част-да се взема във ръце и да го спазвам режима!

# 43
И аз да се подредя до прегрешилите. Вчера си забравих раницата на работа, върнах се и си изтървах влака. А толкова бързах да се прибера, че трябваше да правя баница за празника в училището на сина ми. Реших да хвана рейса уж за по-бързо и минах покрай един Макдоналдс и си купих картофки. Не съм яла в Макдоналдс от ужасно много време, но ми беше подтиснато. Изядох ги докато се прибера и нито ми бяха вкусни, нито ме заситиха. Ама ей така отидох с 360 калории отгоре. После ми стана гадно, първо физически не ми понесоха добре, после ми беше гузно, че постоянно разправям на детето, че не трябва да яде боклуци.
Оплаках се. Изобщо тази седмица не ми върви отслабването. В неделя бях на плюс и изобщо не знам, кога ще обърна тенденцията. Да мога да си стигна поне теглото отпреди Коледа... Sad

# 44
  • На топло
Режимна съм днес + едно провинение, но не си го слагам на сърце. Първо, защото беше много вкусно Heart Eyes, второ, защото беше
съвсем малко кексче и трето най-важното - можех да изям и 10, но опитах само едно и до там  Crazy
Отчет:
Закуска - капучино и 2 мандаринки
О - веге стек с нахут и зелена салата с домати, чаша сок от грейпфурт
Едно кексче с шоколад  Mr. Green
В - месо и някаква зелена салата.

Общи условия

Активация на акаунт