Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 168
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Тази седмица и на мен ми се ядат много въглехидрати, а утре е пълнолуние, не трябва да прекалявам с нищо. Чувствам се много подута, надявам се да е вода, защото въпреки, че ми се яде доста, заради това, че съм подута, не ям много.

# 496
  • Козлодуй
duhi_puhi това с последните килограми важи с пълна сила и при мен - благодаря за разяснението очевидно си много активна щом си влязла на бързи обороти и на работа Simple Smile
Голяма борба пада с тия килограми Simple Smile
Днес обядвах кефир малко шунка една натурална активия с овесени ядки и сушени сливи - пестя си кефира затова допълвам с активия Simple Smile

# 497
  • София
Активията не е добра идея за мен.Повечко и е химията.
Дремнах и съм готова за тренировка.

# 498
Свършиииих Simple Smile кеф
Даже си помогнах и за понеделник малко...
Отивам на шопинг терапия на път за вкъщи  Mr. Green
Актиивия тц

# 499
  • Козлодуй
И що така не харесвате активията Simple Smile Четох съставките и не видях нищо вредно Simple Smile

# 500
21 месеца съхранявахме в хладилник в офиса. Беше като току произведена, лично я опитах. Никаква промяна.
Това преди 4 години.
От тогава ги забикалям отдалече Simple Smile

# 501
21 месеца съхранявахме в хладилник в офиса. Беше като току произведена, лично я опитах. Никаква промяна.
Това преди 4 години.
От тогава ги забикалям отдалече Simple Smile
Чак толкова ли ,малееее ,а толкова я харесвам ,вкусна ми е ,но рядко си купувам . Simple Smile
Скъпа ми е ...няма 300гр -1.50 ,за тези пари ще купя близо килограм качествено кисело мляко . Wink

# 502
  • Козлодуй
При мен като престои една седмица започва да отделя вода Simple Smile Ако е прясна е с равномерна консистенция Simple Smile Иначе си права прекалено дълго държат днешните кисели млека едно време се вкиселяваше за два дена ама и беше по рядко някак - с друга консистенция Simple Smile

# 503
Добър вечер момичета!Днес 62.700,но се наливах
с чай и знам ,че утре ще го източа GrinningНадявам се
така да вървя,с бавно темпо но сигурно.Ако още
седмица задържа твърдо 62кг.,значи се справям!
До момента съм на 300калории Crazyно знам,че
в късните часове ще огладнея и хапна още малко,
пак до към 1000 калории макс!Искам да видя цифрата
60 на кантара,това ми е психологическата граница.
С малкото калории стомаха почва да ми се свива и
да не може да приема много храна,за което ми помагат
и чайчетата и много се радвам!Хайде дано така и да продължавам!
Успех на всички с тия гадни кила ooooh! bouquet

# 504
  • тук и там
Аз не успях днес.Провалих се вечерта.И аз като qvili изядох половин кутия със бонбони. ooooh! Embarassed
Това е положението.Утре пак ..
duhi_ puhi и ММ има белег на брадата.Малкото е със превръзка,и не мога да видя какво е положението,но е със тези лепенки за затваряне на рани,и отгоре със марля,имам бележка пратена да не се мокри 24 часа и т.н.-та няма да е много розово.В неделя ще му сменям превръзката,тогава ще стане ясно.Сещате ли се за нещо за белези?Като вземе да зараства ,да го мажа.Имам някакво хомеопатично за белези в къщи,но не знам доколко мога да разчитам на някакъв ефект.

# 505
Ползвам Витасин от години и сега ,току-що съм си намазала едно червено белегче от пъпка ,взех кремчето в леглото ,мажа се като се събудя  Crazy и така общо 5-6 пъти на ден.
Мазен е ,но много ефективен . В пъти по-доволна от скъпия Био оил. Peace

# 506
  • На топло
Дойде ми, големи болки имам първия ден.
 Sad

# 507
  • София
Здравейте момичета  Hug
Доста време ме нямаше, но нямаше и как да съм тук - щях само да ви се пречкам. Бяхме болни с мъжа ми, след това и децата, след това ПМС и като цяло последните 2-3 седмици отлетяха без да мога да си обърна каквото и да е внимание на себе си. Единственото хубаво нещо от боледуването ми беше, че паднах на 51 кг, но след това дойде ПМС-то и както всички знаем килограмите се върнаха. Дори не искам да си помислям да се кача на кантара, за да проверя до къде съм я докарала  ooooh!
От утре, обаче влизам пак в ритъм. Поставила съм си цели и съм се спряла на един измислен от мен хранителен режим, който смело нарекох "5-те хапки". Ще го изпробвам и ще докладвам дали действа.
Отделно искам да се включа в едно ново предизвикателство "Да отслабнем с тичане". На мен ми е малко трудно тичането, но ще започна лека-полека в залата, докато е още студено и после ще се опитам да мина на тичане навън. Пък да видим дали ще успея.
Това е за сега от мен - от утре смело скачам заедно с вас в сериозна схватка с килограмите, че от другата седмица започва да става по-топло времето, а аз още не съм готова за пролетта  Rolling Eyes

# 508
  • София
Вяра, добре завърнала се! Какво е това предизвикателство с тичане? Аз обичам да тичам, но засега го правя вкъщи, защото обикновено ми остава време към 1 часа през нощта, много разпускащо ми идва поне 30 минути тичане. Надявам се, че съседите не чуват среднощните ми тренировки.  Crazy

# 509
  • София
Вяра  bouquet
Немога да тичам,в смисъл не ми е приятно.Искам  да чуя за 5 хапки?
Изпих си двете чаши кефир за вечеря и ще се пъхам в леглото да не стане фал.
За утре съм измислила за закуска палачинка банан и яйце намазана с рикота.Обяда риба и скариди с бейби спанак.Вечерята пилешка пица.

Общи условия

Активация на акаунт