Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 159
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Вяра, добре завърнала се! Какво е това предизвикателство с тичане? Аз обичам да тичам, но засега го правя вкъщи, защото обикновено ми остава време към 1 часа през нощта, много разпускащо ми идва поне 30 минути тичане. Надявам се, че съседите не чуват среднощните ми тренировки.  Crazy

Ами някъде из ФБ го мернах - не съм се записвала в групата, където го предлагаха, но го разгледах и ми допадна. Идеята е да успяваме да намерим поне 30 минути на ден да потичаме в парка на чист въздух. А за тези, които не могат да тичат, то поне да направят една разходка с бързо ходене. И честно казано идеята доста ми допадна, затова реших и аз да пробвам Simple Smile Сега синът ми е втора смяна на училище и сутрин имам повече свободно време да отделя 30 - 40 минути само за мен, без да се налага да бързам, за да го карам на училище  Peace

# 511
Тази седмица се чувствах ужасно и като резултат отчитаме най-ниското тегло, което съм виждала сигурно от поне 15 години - 60.7. Знам,  че няма да е дълго. Ако днес карам на вода, ще видя и по-ниско, обаче няма. Детето реши крем супа от леща, това ще е менюто днес.

# 512
  • София
ДУ
Съни недоволна ли си? Wink
Това с разходката с бързо ходене ми харесва,но да се стопли малко.
Духи взе ли си четката за лице на ремигтон?

# 513
ДУ
Съни недоволна ли си? Wink
Това с разходката с бързо ходене ми харесва,но да се стопли малко.
Духи взе ли си четката за лице на ремигтон?
НЕ Wink няма и да си взема Simple Smile
Имам си китайче за 10 лв, което ми върши чудна работа, особено като е на ток. Така че 200 лв за такова чудо ама никак няма да дам  Crazy

Да тичам не мога.. пробвала съм тц. Мога до 3 км ок.. но не ми е приятно.
Колоездя редовно лятото. Та с нетърпение чакам сезона  Heart Eyes

# 514
  • Козлодуй
Вяра радвам се че си тук, липсваше ми твоята енергия Simple Smile Това с всекидневното тичане е добра идея - простите неща работят най-добре Simple Smile И на мен ми е любопитно за твоя метод на 5-те хапки Simple Smile
Последните 5 килограма падат най-трудно но аз имам оптимизъм, че ще ги преборим и то така че да не се завърнат никога повече Simple Smile
Напоследък не отчитах че като съм свалила малко килограми тялото ми се нуждае от по-малко храна и се хранех прекалено много и качих малко но днес смятам като е пълнолуние да мина на течна храна без да гладувам за да не стопирам метаболизма а от другата седмица почвам 5 дневна диета преведена от Турбо Файер която е с по 5 пъти на ден хранене отново за запалване на метаболизма пък да видим дали ще задържа желаните килограми за 8 март съм се записала да задържа или да сваля с 1 кг - дано да се получи Simple Smile

# 515
  • София
Добро утро момичета  bouquet

pvacheva  Hug

Идеята на храненето с 5 хапки е да не се преяжда, когато ни е вкусно. Тази идея ми дойде, докато бях болна, защото буквално нищо не ми се ядеше. И тъй като стомаха ми се сви много, когато оздравях се засищах с много малко храна. Та храненето представлява следното - правиш си това, което си решила да ядеш днес /примерно - св. пържола на скара, малко сирене, салата и маслини/, хапваш по 5 хапки от всяко нещо и спираш. Веднага прибираш всичко и край. На следващото хранене пак така. По този начин се предпазваш от преяждане, прекаляване с количеството, подуване на стомаха, а и така помагаш на стомаха да се свие и да започне да се засища с по-малко храна.
Не зная до колко ще е ефикасно, но при мен помогна и ако не беше ужасното ПМС сега щях да се хваля със страхотните резултати, които постигнах. Затова започвам, пък да видим до къде ще го докараме.
Сега видях, че днес е пълнолуние, така че може да пробвам да изкарам на айрян - тъкмо да поизчистя малко  Sunglasses

duhi_puh - и аз обичам колоезденето. Мисля да изчакам още някоя и друга годинка малката да порасне и ще се снабдя и аз с едно колела - да си карам заедно с децата. Че ММ хич го няма по тази част  Grinning

Успешен ден на всички  bouquet

# 516
Караме семейно Simple Smile
Синът ми е на 10.. 11 сега ще стане. Има по-хубаво от моето коелело  Crazy Миналата година карахме 2 седмици по Банско-разлог - направихме около 200 км, включително се спускахме от Бъндеришка поляна Simple Smile
По-миналата година - същото на Пампорово - слизахме от Снежанка Simple Smile
Мъж ми ходи с колелото на работа от април до октомври...
Дребната е на 5 почти, ама се вози на седалка на баща й на колелото... При мен са дисагите с багажа  Mr. Green

Много е готино  Heart Eyes

Ние сме планинари като цяло (макар че ММ е от Бургас) .. Цяло лято сме на палатки.. Миналата година изкачихме Мусала и вр. Безбог Blush

Чакам лятотооооооооооо

# 517
Добър ден, момичета! Не знам луната ли и и ли дето ми мина цикълът, но сутринта имах промяна в мерките  Laughing Талия 63, ханш 94 и бедро 54. Много съм доволна и по тоз повод се възнаградих за обяд салата Цезар без крутони и само с три пръстчета пиле  Laughing За вечеря ще е печено пиле, но за гарнитура се чудя какво да  newsm78 Хубав ден  bouquet

# 518
  • Козлодуй
georgieva88, мерките са ти наистина страхотни - направо ти завидях наистина заслужават награда Simple Smile

# 519
Хич даже не се оплаквам,  ако задържа и това тегло, ще съм повече от доволна.

# 520
Добър ден, момичета! Не знам луната ли и и ли дето ми мина цикълът, но сутринта имах промяна в мерките  Laughing Талия 63, ханш 94 и бедро 54. Много съм доволна и по тоз повод се възнаградих за обяд салата Цезар без крутони и само с три пръстчета пиле  Laughing За вечеря ще е печено пиле, но за гарнитура се чудя какво да  newsm78 Хубав ден  bouquet

Браво ,Горгиева!!! Hug Манекенски мерки!  bouquet

# 521
Благодаря, момичета  bouquet Ще видя докога ще стоя на тези мерки, тъй като варират със сантиметър два понякога, но гледам да не се вманиачавам  Hug Искам да ви покажа за 15 години как съм се променила

Ще помоля само да не ме цитирате, че по някое време ще махна линка  Grinning

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 21:25 от georgieva88

# 522
УАУ!!!!!  smile3501Браво момиче!!! Hug
Минус колко кг си общо?

пп обожавам такива ризки ,от къде си я купи ? Heart Eyes

# 523
УАУ!!!!! :o Браво момиче!!! Hug
Минус колко кг си общо?

пп обожавам такива ризки ,от къде си я купи ?

Благодаря  bouquet По груби сметки съм със 63 - 65 кг надолу в момента  Wink Блузката я взех от тук http://bg-look.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D … adek-s-collection

# 524
Благодаря за линк-ът! Heart Eyes
Не те лъжа ,но на теб ми харесва повече как ти стои ,сякаш прозираща ми се струва на линк-а. Каква материя е ?
Имаш страхотна талия ! И воля ...много си свалила . За колко време ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт