Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 157
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ей ме на!Кантара показа 59.600.Изпълнила съм предизвикателството!3 кг за 27дни.Включвам се за 8 март с минус 2 кг 57,600.
Снощи не издържах 4 реда шоколад изядох сега ми е тежко.Май няма да ям,като се бях заканила вчера.
Сиска вчера говорих с една рускиня,каза че нищо от берьозка не е истинско руско.Особенно изварата творог.Оставам само на кефир от там.
Днес ще се черпя с едни обувки и една чанта от пепина м.Сега съм се забила в едни разкрасителни процедури на лице,мъжа откачи вече.Дрехи няма да купувам до април,не искам зимни никакви,не показват минусите.
Иначе клинове вече набавих достатъчно и маратонки.

# 61
Като стана дума за разкрасителните процедури ,не мога да не споделя моята ,макар домашна.
Премахва черните точки много по-успешно от скъпите кремове ,маски ,лепенки. Heart Eyes
Необходим е 1 желатин и лъжица мляко ,веднъж нямах мляко -замених го с вода. В чашка и на водна баня го разтварям и изчаквам да стане по-течен ,след това го мажа на проблемните зони ,стоя дакато стегне ,много е готино чувството  Blush ,след това отлепям и всички черни точки остават по желатина. Повтарям я на няколко седмици ,мноого съм доволна ,нищо не действаше, а стискането е болезнено..
И да не е спам-закуска парче съджук ,чаша студен чай от лайка без захар ,понатам сиренце Wink

# 62

За сладкото съм сигурна и на мен на моменти ми е свръх сладко . Но как е по -добре ,всекидневно хапване на 20-30 грамов сладкиш или спирането му от раз ? newsm78
Когато свалих 20кг,а започнах от 65кг. изпадах в страхотен глад за сладко или може би за въглехидрати каквито и да е ... в междучасието реално съм бягала за вафла ...
Сега ме е страх да не се проваля ,че сладкото ми е голяма страст.  Sad

Да ти кажа честно, аз не съм най-добър ориентир, защото изпитвам див ужас от диабет и въобще болести. Ежедневен сладкиш е абсурд, и то не само от естетична гледна точка. Ако наистина глада ти за сладко е така страхотен, може би е сигнал да спреш от раз.  Peace Нещо се случва с кръвната ти захар, а с това шега не бива.
Не твърдя, че имаш диабет, но можеш беля да си докараш, ако не се спреш.  Peace

Почети във ВМ-НВХ, има страшно много полезни линкове, много интересни дами пишат там, победили са желанието за сладко и са здрави, което е най-важно.

Сиска,  Hug. В Цветната бомба усещам цвърчащи пържолки на скара.  Blush Без майтап. Точно когато се топи мазнината, това усещам.

Моят тварог не е руски, а чешки. Не е необходимо да е абсолютно същото, пак върши работа.

# 63
  • Бургас
за глад за сладко и шоколад мога да препоръчам лешников тахан с една лъжица натурално какао и мед  Peace

# 64
Да ви споделя и за моите упражнения. Когато родих първото дете получих този диск безплатно с някакъв антицелулитен крем. Много ми харесаха. В началото ми бяха много трудни, защото бях родила преди 4 месеца, а ние съм много спортна личност. Но имат голям ефект за стягане на тялото. По късно открих и други упражнения на Елън Барет в ютуб, но тези все още са ми любими. Ето и линка:
https://youtu.be/s_HLkACIrYA

# 65
  • Козлодуй
И аз съм започнала преди години с упражненията на списание Self Simple Smile

# 66
Изгубих ви:)
Куих си кефир! Не е зле, боцка.. И е ужасно гъст. Ще го разреждам ми се струва с вода.
Аз съм доволна от себе си - днес видях 75 на кантара... Почвам да бия 9тия кг!

Предизвикателство - до 8 март трябва да съм махнала още 4-5 кг и силно се надявам да видя 70 като цифра Simple Smile

Купих си уникална роля, лятна, ама 1 номер по-малък защото само този имаше Simple Smile и до лятото трябва да съм се напъхалааааа

# 67
  • София
Да ти кажа честно, аз не съм най-добър ориентир, защото изпитвам див ужас от диабет и въобще болести. Ежедневен сладкиш е абсурд, и то не само от естетична гледна точка. Ако наистина глада ти за сладко е така страхотен, може би е сигнал да спреш от раз.  Peace Нещо се случва с кръвната ти захар, а с това шега не бива.

Човек не развива диабет, защото яде много захар. Единствената установена връзка е, че хората, които ядат много сладко са с наднормено тегло, а то вече е предпоставка за диабет, но самата захар не причинява диабет. Ако човек има ИР, вече стоят по-различно нещата, тогава трябва да се пази.

А връзка с това, че на човек му се яде често сладко и диабетът, пък съвсем няма. Просто при ядене на шоколади и тн. се отделят хормоните на щастието и човек си се и пристрастява.

Иначе разбира се, захарта си е отрова, така че трябва да се внимава с нея.

Сега по отчета, днес си лунувам, очаквам утре добър резултат. За тренирането още е съм решила днес какво. Вчера правих 20 минути тичане и тренировка за долна част на тялото и днес много ме болят колената, така че може би и днес ще съм на кардио по-дълго + няколко упражнения за горна част. По план трябва да имам тренировка на цяло тяло, обаче с тези колена по-добре май да не насилвам нещата и да я оставя нея за утре.

# 68
  • На топло
Дези - завиждам благородно за свалените кг.  Simple Smile
Защо си снимала витрини със сладкиши?  Crazy
Обожавам Sensuous Nude за лятото, а цветната бомба ми е един от любимите зимни, върху кашмирен пуловер.
Сиска - ти ако си дебела... Laughing пиши, много е прятно за четене.
Съгласна съм с Ния за диабета. И за хормона на щастието - серотонин.
Пухи - 9кг не са малко, браво! И Номерчето също.

# 69
  • тук и там
Купих си и аз кефир най-накрая и го опитах даже.Малко кисел за моят вкус и малко по-гъст,но ми хареса.В понеделник ще взема да изкарам един кефирен ден,да се изчистя малко и тогава започвам със Зоната.Браво на всички за постигнатите резултати!А дано да прихваща и най-накрая и моите килограми  да тръгнат надолу вече... Simple Smile

# 70
  • София
Сега се зачетох в групата на рускинята,диетата започват с три дневно ядене на елда и кефир и след това 2 постни дни.Правят го на 2мес.за изкарване на вода и шлаки.Аз ще го направя от четвъртък защото няма да ходя да тренирам 1 седмица.След това стриктно следене на количествата.
Вечерях свинско със зеле ч.червено вино и огромно парче тиквеник,калории за цял отряд.сраммм

# 71
  • Велико Търново
Така с измити зъби сядам на вечерен отчет/няма никакъв шанс след скато съм си измила зъбите и лицето да изям или изпия нещо/ Simple Smile
Денят мина по план-кефира е около литър и половина, но заквасената сметана е около 150 грама Blush
Волята е калена, докато децата хапваха, аз пих кафе и вода Heart EyesДоволна!
Утре сутрин ще се изтегля и пиша, че 62 кг няма да са е ясно, ама поне да са под 63 кг Blushсъщност колкото, толкова. Борбата продължава, без оправдания и извинения.
Днес измерих и един от двата ми любими чифта дънки, по тесните, обух ги, закопчах ги и филма свърши, нито да седна, нито да клекна, нищо. След две седмици пак ще ги измеря.

Аз като отявлен почитател на високия клас козметика/професионално изкривяване/ не зачитам никакви домашни помади за красота. Черни точки нямам, добрата грижа за лицето си казва думата, храната също/както вече знаете моето прекаляване е с количество, а не с качество Mr. Green/

Дези, знам, че си в Чехия, но на руската извара пишеше творог. След като дадох 302 евро за Коромандела, изобщо не се съмнявай, че няма да отида другата седмица да купя цветната бомба на Виктор Ролф Mr. Green Това ще се случи, обаче само, ако си спазя обещанието за храната. Питам мъжа ми няма ли да има парична награда, ако не се проваля за парфюм и той милия ми каза, че ще ми плати спортното събитие на морето. Хиляди левове е инвестирал в моя задник както обича да казва Mr. Green

Хайде до утре сутрин на отчет Blush

# 72
  • На топло
Сега се зачетох в групата на рускинята,диетата започват с три дневно ядене на елда и кефир и след това 2 постни дни.Правят го на 2мес.за изкарване на вода и шлаки.Аз ще го направя от четвъртък защото няма да ходя да тренирам 1 седмица.След това стриктно следене на количествата.
Вечерях свинско със зеле ч.червено вино и огромно парче тиквеник,калории за цял отряд.сраммм
Може ли малко по-подробно за това чистене на шалки?
Сиска - само така, за парфюмите  Crazy и моят мъж мърморясва, че имам много и все купувам нови.
Тази вечер съм на вода, защото пак ядох малини с бита сметана (сладка), единствено отклонение, но вече ми писна от мен самата.
Утре и аз съм на ресторант и смятам да съм само на салата, а в киното няма да ям нищооооооооо!
Вече започвам да влизам в час, че без сериозни усилия ще си ходя като мече до лятото....

# 73
  • Велико Търново
Hello Jen, моя е парфюман и пари за парфюми не се коментират, колкото, толкова Crazy
Аз на децата не позволявам да се хранят в киното, естествено е, че предпочитат да ходят с баща си и приятели, защото тогава той им позволява, но аз съм категорична. Като са гладни има ресторанти. Ти, обаче изглеждаш много добре, така, че като мече няма как да ходиш Heart Eyes

# 74
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сисе, ще ме умориш човек!!!!😁😁😁😁Обожавам да те чета.

Общи условия

Активация на акаунт