Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 163
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • София
3 дни елда колкото можеш,аз повече от една ч.чаша сурова немога да изям за деня, към нея 1л кефир.следващия 4 и 5 ден без белтъчини.После диета или режима който си избрала.Препоръчват на 2 месеца да се прави,някои го правят на 1м.

# 76
  • тук и там
Храната няма нищо общо със типа кожа..Няма как да си със супер суха кожа,и в зависимост от храната и мазилата -да станеш като тип със  мазна такава..Както впрочем и обратното.Впрочем високият клас козметика също няма много общо със състоянието на кожата.Номерът е като при диетите,да намериш това,което на теб ти се отразява добре.Някои имат късмет -и със кожата,и със козметиката за поддръжка.Аз бих пробвала маската със желатин,интересно ми звучи.През живота си не съм боравила със желатин,но все ще се справя предполагам.Благодаря,tanya27! bouquetНо малко започнах да се обърквам  вече в темата за отслабване ли влизам... Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 21:51 от Kaisia

# 77
Здравейте! Създадох тази тема, за да се опитаме заедно да свалим килограми ефикасно и дълготрайно.
Нека се представя. Казвам се Стефани, на 15 съм, знам че сега съм в период на растеж и така нататък, но бих искала да сваля от 8-10кг в период от около един, два месеца, но се нуждая от помощ, от съвети за лесни диети без гладуване,които да започнем заедно, от споделяне на личен опит и други подобни неща, свързани с темата "Да си помогнем взаимно в отслабването".  Надявам се и аз да успея да помогна с каквото мога и да сформираме група (общност) от ентусиазисти с цел отслабване и въобще постигане на добра физическа форма. Нека всеки ден споделяме нещата, които са ни се случили, хранене, резултати и състояния. И сигурно сега ще си кажете "Как може толкова младо момиче да иска да отслабне и дори да си мисли, че може да ни помогне и ние да отслабнем", но не. Аз се занимавам с отслабване от почти две години и половина, но изглежда, че сега тези десет килограми ми се опряха в това да ги сваля и затова Ви пиша.
Ще се радвам да пишете в темата и да я следите, а като за начало предлагам да се представите и да споделите към какво се стремите 🙂🙂🙂 Благодаря Ви много за внимание, дами и господа!

# 78
  • някъде
Но малко започнах да се обърквам  вече в темата за отслабване ли влизам... Mr. Green
Grinning
Ехаа 600 лв за един парфюм Crazy Money със здраве да си го ползваш и да омайваш всеки минаващ покрай теб Wink Сисе, твоите козметични принадлежности май са си едно "малко" състояние  Simple Smile
Зачетох се за елдата, явно е полезна,но аз не съм я пробвала...може и да направя 1-2 дни на нея, поне пречистване на червата да направя, ако не друго Simple Smile
Браво на всички с минусчета  Peace

# 79
  • София
На мен елдата въобще не ми харесва. Аз днес си кефирствам и изхвърлям толкова много вода, доволна съм от резултата и без да се меря. В понеделник се надявам да споделя добри резултати от предизвикателството.

Stephanie, здравей, явно си се опитала да създадеш тема каквато вече има и са те преместили. Е значи е твой ред да ни се представиш и да споделиш целите си, височина и килограми, ако желаеш или начин на хранене. Тук всички сме на различни диети.

# 80
  • Велико Търново
Добро утро!
Няма да пиша повече за парфюми и как покупката им влияе на апетита ми Mr. Greenи липсата на пари за храна Blush
Кайсия, храната може и да няма нищо общо с типа кажа, което аз никога не съм твърдяла, обаче твърдя, че има много общо с това как изглежда кожата Peace
Диди, нещо такова Blush

Да се върна на темата за отслабване BlushМоже да се каже, че постигнах това, което бях си задала. Кантарът тази сутрин показа 62.2, а вчера беше 63.5. Днес ми е ден последен на кефир и сметана Peace

# 81
  • Козлодуй
Сиска, Номерче благодаря, че започнахте предизвикателството 29 януари, предизвикателствата ми действат добре Simple Smile
От Deziderata научих за един треньор на които упражненията са много трудни ШонТ изтеглих неговата програма INSANITY и сега я следвам, е много са трудни упражненията като свърши може да пробвам Емили Скай Simple Smile
От Вяра пък научих за Метаболитна диета и нея я ползвам без да я спазвам строго:-)
И така ето резултатите. На нова година бях 63 кг. а малко по-късно когато възникна предизвикателството 29-ти бях 62 кг и си пожелах да отслабна само с 1 кг. защото висока съм 163 и на 43 години на моята възраст идеалното тегло не може да се смята просто ръст-110, моето идеално би трябвало да е 56 кг. аз в момента съм 60 кг. отчитам резултат -2 кг. а си бях задала 1 Simple Smile
Ето доказателството:
Скрит текст:
Доказателство, че методите споделени в темата работят стига да имаме волята да ги спазваме Simple Smile

Ето една порция от диетата ми (яйца, спанак, домат) Сигурна съм, че нито една българка не може да остане гладна след такава порция Simple Smile

Предизвикателство: Снимайте вашите кантари - докажете, че спазихте новогодишните си обещания Simple Smile
За 8 март се записвам да задържа тези килограми или да сваля с малко Simple Smile Много съм щастлива от резултата си но не зная как да го задържа уж предвидих изход от диетата а май някъде греша - не разбирам от хранене ако някой знае как се задържат килограми да сподели Simple Smile

# 82
  • Велико Търново
Браво! Страхотен резултат!
Давам само насока, ако имаш някакви въпроси може да ми пишеш Simple Smile
Направи си меню за седмица напред-ако ти трябват примерно 2000 калории, извади от тях 300-400 и си направи меню с толкова калории. Според начина ти на хранене си задай процент мазнини, белтъчини и въглехидрати и ги спазвай. След всеки ден ще отчиташ кое, как ти влияе.

# 83
Добро утро, момичета!

Поздравления на Духи-Пухи (шампионка си ти, 9кг, браво!) bouquet, на Номерчето и pvacheva!
Супер, супер, супер!

Ще снимам кантара като изхвърля водата.

Аз съм +1кг. Ходих до руския магазин за кефир-свършил. Но пък имаха кимчи (корейска лютива туршия с кисело зеле). Не лунувах. Вечерях си свинско на фурна като пич с кимчи, и си казвах колко  полезни аминокиселини усвоявам.  Laughing
Днес и утре ще изхвърлям водата с картофи. И ще си купя нова везна, че количествата не са ми наред, усещам.

Тренировките ми са напред-назад, уж започнах БодиШреда на Джилиън Майкълс, днес ми се тренира с Шон.  Crazy Една яка йога обаче ще си спретна със сигурност.

Джен, Sensuous Nude е жесток, искам го откакто излезе, но тази година ще го придобия със сигурност. Прекрасен! Heart Eyes
Сиска, пробвай на кожа Цветната бомба, при мен е отровно сладка и някакси писклива(а слаки парфюми обичам). За кремовете ще те намеря в другата тема в КМ, да не спамя тук. Peace

Стефани, добре дошла! Не каза най-важното- колко си висока и колко тежиш. Сподели и как се храниш в училище и в къщи. И чети внимателно, тук момичетата споделят отдавна и групата си е сформирана.

# 84
Ей снощи така се почерпих Mr. Green Много обичам цаца и вчера метнах един пакет във фурната - точно като пържена става, но не е толкова вредна така Mr. Green Не ядох много, сигурно не съм изяла и 150гр. ама така добре ми дойде, че не е истина ... е и една бира изпих с нея, че цаца без бира е като работа без заплата Mr. Green

След два разпускащи дни с хапване на разнообразна храна, се връщам към монотонното хранене и днес ще съм на протеини. Забелязвам, че в тези моно-дни ми е изключително леко, имам много енергия, а от както спрях "лошите В" от сладко, хляб и кола виждам, че и проблема с глезена ми се е пооправил. Е, може и да не е само заради липсата на В, а и заради стелките, но вътрешното ми аз иска да вярва в първото Peace

Доволна съм, сега да видим дали ще изчезнат и 3-те килограма, които съм си поставила за цел до 14-ти Peace

# 85
  • Козлодуй
Сиска благодаря за насоките това че трябва да си съставя меню за седмица напред вече разбрах че действа само изчислението на калориите ми куца - много си дисциплинирана точно от такива хора искам да взимам пример Simple Smile
Deziderata страхотни идеи даваш за тренировките Simple Smile
Зизy и аз имах подуване около двата глезена което почти изчезна след диетата сега пак леко се появи. Мерките ми също са намалели имам -2.5 см от талията Simple Smile
Искам да отбележа, че плодовия йогорт наречен Кефир и продаван в Лидл няма нищо общо с кефира от магазин Берьозка който успях да опитам като ходих преди новата година в София. Този йогорт не се лъжете много е калоричен и аз се зарадвах като видях името му но това е положението - в нашия град няма от къде да се купи кефир Simple Smile

# 86
  • Козлодуй
Благодаря Зизу за рецептата за цаца веднага ще я пробвам Simple Smile

# 87
  • Велико Търново
Аз винаги чета етикета преди да сложа в кошницата BlushМъжът ми вчера беше гост на адвокатското събрание и каза, че преди не се е заглеждал в хората, но сега се е вманиачил покрай мен и е установил  колко много от мъжете са надебеляли Crazy Той, въпреки, че яде и пие вече няколко месеца си е запазил кг. след като отслабна, но в понеделник не яде.

pvacheva, писах ти лс. Heart Eyes

# 88
Здравейте момичета,
бих искала да опитам да бъда част от групата  Blush Имам психологическата нужда, да споделям и да се мотивирам, за да не се тръгне по течението Simple Smile))
Видях в първия пост, че е хубаво всеки новодошъл да се представи: на 28 години съм,  висока съм 160 см. Когато бях на 23 години тежах между 103 и 106 кг. За няколко години с 90 дневната диета и спорт свалих. Най-малко съм била 56-57 преди година и нещо, които си задържах. Преди няколко месеца бях 64 кг., записах се на едно спортно предизвикателство - 2 месеца хапвах предимно риба и яйца, зеленчуци, ограничено количество бавни въглехидрати, месо не ям от години, имах воден ден и след него "чийт ден". Тренировки - всеки ден (фитнес, йога, кардио). Доволна бях, на килграми свалих 1, но на сантиметри - доста - на места около 10-12 см., на други по-малко Simple Smile
Честно казано не съм съвсем сигурна как успях да кача, но преди няколко дни видях 66.200 гр., на кантара - слава Бого, сантиметрите не бяха скочили чак толкова Simple Smile)) И тъй като от яйцата и рибата в големи количества качвам тестостерона - ги ограничавам. Та... като видях 66.200 леко се стресирах - не искам да се превръщам отново в оновам момиче - направих си една бърза диета (а и защото наистина вярвам в идеята за автолизата и самопочистващата сила на организма ни) - изкарах един ден на фреш и ядки сурови, след това 3 дни само на сироп мадал бал, вода и чай - вчера пак на сироп и 2 фреша. Свалих 3.500 кг. От днес започвам захранване - направих си бистър зеленчуков бульон домашен, без мазнина с малко сол и 1/2 варен картоф. По принцип съм на мнение, че за да се отслабне се яде - с ядене, а не с глад свалих 50 кг.  Whistling Обаче пък и от опит знам, че малко глад после ми помага да се самооганичавам.
И така, моята цел до 14.02 е да сваля още 2 кг ( но понеже смятам и да спортувам, няма да се втилясвам толкова в мерки и теглилки). А безсрочната ми цел е да падна отново под 60, но и като цяло да съм стегната и здрава. Доволна съм, на 2 ри януари тази година отказах и цигарите - и обратно на доста хора, не качих (е подръпвам си понякога електронна цигара де) - кожата ми се изчисти, стана по-хубава и не толкова суха. И така:))) Желая ви много успехи! И ще се радвам да си говорим виртуално Simple Smile)

# 89
Връщам се с отчет- Т25 с Шон Т- Gama Ripped & Ab intervals. Това ми е любима комбинация. Първата е 25мин. силова, другата е за корем, пак 25мин. Феноменален е Шон, и е голям сладур. Heart Eyes

Пак се премерих, 53.6 съм. ОК, водата взе да излиза. Направих с хоум спа, сега съм зелена като Шрек във физиономията и чакам да ми изсъхне маската.

Така, събрах си мозъка, както казваше навремето една моя учителка, и се организирах.
От утре по график БодиШред, май беше 2 месеца. До края на Март ще съм я свършила. След нея се връщам на Шон, който е 3 месеца и за лятото ще съм в супер форма.
Не става без план. Днес отивам за кухненска везна, ще си намеря проклетия сантиметър, който се е запилял нанякъде и ще си запиша мерките преди и след Джилиън. Програмата ще я правя за втори път. Страхотна е.  Heart Eyes

Госпожица Дух, добре дошла и успех! Борбата няма край, не се давай! Peace

Общи условия

Активация на акаунт