Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 192
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
А какво разбирате под закуска? Тъп въпрос, ще обясня какво имам предвид- да се закуси в рамките на 30- 40 минути след ставане, или се допускат "отклонения" от час- час и половина? Аз се научих да закусвам до половин- един час след ставането, но понякога, ако не съм гладна просто се отплесвам и го докарвам и до 2 часа. Все по- рядко се случва де.
Не мисля, че има еднозначен отговор.Както кога, така и какво да се закусва.
На мен ми се е случвало (сравнително рядко) да се събудя гладна и да нямам търпение да си измия дори зъбите...случвало се е и да стана в 7, а да закусвам към 10 часа.Тогава просто обядвам по-късно, да речем, към 14-14.30 часа.
Но обикновено ставам към 6.30-7 часа, а закусвам към 8-8.30.

# 421
  • София
Ставам в 7 и закусвам в 9.От скоро е така,преди ставах в 7 обядвах в 12ч.......
Рибата за довечера е отменена,салата с моцарела ще е и кефир.

# 422
Хлебче от овесени трици за 7 минути в
микровелето-засищащо и превъзходно!+едно
варено яйце+половин сварено пилешко бутче.
До тук толкова-500калории JoyДо довечера
чай,айрян и вода Grinning И твърдо 62кг. от тази сутрин
 Heart Eyes Heart EyesАко до 8-ми не сваля до 60кг.,ще се
гръмна! #2gunfire Joy

# 423
  • София
 Dundulina_9 дай моля тази рецепта за хлебчетата?

# 424
Скрит текст:
Хлебче от овесени трици за 7 минути в
микровелето-засищащо и превъзходно!+едно
варено яйце+половин сварено пилешко бутче.
До тук толкова-500калории JoyДо довечера
чай,айрян и вода Grinning И твърдо 62кг. от тази сутрин
 Heart Eyes Heart EyesАко до 8-ми не сваля до 60кг.,ще се
гръмна! #2gunfire Joy
Стана ми интересно ....за пръв път ли бориш кг?
И ако не, то за кой пореден?И с какви диети преди?
Ако не желаеш, не отговаряй разбира се.

# 425
Да кажа и аз за закуската - закусвам само плодове и нищо друго, тъй като винаги, когато реша да ям нещо типично за закуска - яйца, сирене, шунка и зеленчуци, цял ден само за храна мисля и търся. С плода не е така, даже е имало случай, когато съм пропускала закуската и цял ден не ми се е яло, ама наям ли се по - стабилно сутрин събуждам ламята в мен  Joy Днес една колежка стана баба и пак покрай мен се вихрят еклерови торти (любимата ми), бонбони, баници....Но устоях де, само бонбон взех  Blush Нещо много често почнах да посягам към шоколада и се нервирам вече  Close За обяд бях стриктна - две кюфтена на скара от домашна кайма с три малки килеси краставички и три бучици сиренце, а и ябълка за десерт. Тоз бонбон ми дойде в повече, ама довечера ще го изкарам на кростренажора  newsm39 За вечеря пак се очертават кюфтаци с кисело зеле, ако е останало  Laughing

П.П Да ви покажа едно ново рокле  Heart Eyes Малко е лятно, но това няма да ме спре утре да го сефтосам на работа  Joy

http://prikachi.com/images.php?images/667/9034667p.jpg

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 16:45 от georgieva88

# 426
  • тук и там
Duhu-puhi,на килограми го докарваме ,ама ако бях и на твоята височина щях да съм още по-доволна.Аз съм по-ниска.
Дези,и аз бих искала да те помоля за рецепта за бързото хлебче от овесени ядки.Благодаря предварително! bouquet
По темата за закуската-и аз съм забелязала,че закуся ли-цял ден след това съм гладна.Чета,че уж било най-важното хранене,обаче при мен така се получава.
Аз закусвам де-ако тренирам,често пия сутрин притеин със прясно мляко.Не закусвам в нетренировъчни дни.
Днес се обзаведох със фитнес топка и една подувка,обаче не можах да намеря протеините(може и да бяха свършили).Нямаха нужните ми килограми и от подувките,взех една доста лека за мен,но все ще я ползвам за някое упражнение.Сега трябва да си намеря упражнения за тази топка,че иначе не знам какво ще я правя-само тя липсваше в къщи...Обядвахме в един гръцки ресторант,така че днес не съм съвсем стриктна-но гледах да не ям Вх поне,но така или иначе - порциите бяха огромни. Пих обаче и  чаша вино.Довечера -един кефир по план. Да видим ще мога ли да изкарам само на него..
Георгиева,да ти е честита!Хубава и женствена рокля.По структура си приличаме,и моята фигура   е  приблизително такава-но аз  имам по-широк ханш, брич  и ръцете ми са по пълнички.Това в случай че на снимката си ти ,че не си уточнила  пък аз коментирам.. Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 17:07 от Kaisia

# 427
Момичета ,купих си мюсли с кокос на Изи ,доста е калорично ... Embarassed ще хапвам с кисело мляко и ще го разредя с овесени ядки.
Добра идея ли е ?

# 428
  • На топло
Duhu-puhi - колко кг си свалила за едни месец? Ако са 10, супер резултат  Peace
Предпочитам да закусвам, но само солени неща, защото когато видя французин как хапва сутри - кроасани, конфитюри, течен шоколад   Shocked
Мога и да не закусвам, защото не съм гладна в повечето случаи. Ставам през седмицата в 6 часа.
Проблем ми е втората полвина на деня, особено зимата.
Днес ядох повече въглехидрати от необходимото, тежко ми е. За вечеря само кефир.

# 429
  • тук и там
Ако питаш мен-със удоволствие бих закусвала като тях,обожавам кроасани,но за жалост,ако започна -съвсем ще се затъркалям.Не знам какви са твоите наблюдения Hello jen,но по мои-болшинството франзуци и французойки са със нормално  или слабо телосложение,по-закръглените са французи,ама  от друг произход.Поне при нас е така.Като видя някоя жена със по-широк ханш,и почти съм сигурна че не е съвсем местна. PeaceАз включително Mr. Green

# 430
  • София
И аз много обичам кроасани, умирам за тях, а тези французи не знам как са така стройни. Позволявам си само на екскурзия в чужбина особено в този район.

Аз днес продължавам с картофите, но нещо се подух от тях, явно организмът ми е поотвикнал от консумирането им. По-късно ще правя тренировка за горна част от тялото + 20 минути тичане.

# 431
  • На топло
Така е Кайсия.
Французойките раждат по три деца, доста активни са, имат чувство за стил и наистина не залитат по големи количества храна.
Есествено винаги има изключения.

# 432
Duhu-puhi - колко кг си свалила за едни месец? Ако са 10, супер резултат  Peace
За месеца 8 твърдо.. 9тия го кандилкам вече 2ра седмица, ама мисля, че го преборих... Надявам се за месец и 1/2 да ги закръгля на 10 ... Ай да видим Simple Smile

ММ е готвил едно печено свинско с мащерка, цялата къща мирише на "изяж ме"  Crazy та ми отиде моното за омлет за вечеря днеска.. щото ми се цупи, че бил готвил пък аз не съм искала да го увжа  Rolling Eyes .. та ще се свинкаме  Whistling поне е режимно Simple Smile

Обаче! Днеска имам крачкооборот 12 км  #Crazy в препятствия кално-кишаво-ледно-локвови ужассссссссс

# 433
Здравейте и от мен.
Аз днес пак в нарушение изядох 3 бисквитки.
Отчет за днес сутринта малко макарони
Обяд кисело мляко и портокал
След обед портокал
За вечеря пилешка пържола и краставица.
Duhu-puhi страхотни резултати на какъв режим си.
Аз на месец свалям по килограм само  newsm78

# 434
  • тук и там
Браво,duhi-puhi!Аз не обръщам много внимание кой за какъв период сваля,но 8 килограма за месец е супер направо!!Поздравления! Hug

Общи условия

Активация на акаунт