Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 136
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Момичета да попитам някоя от вас да е спазвала режим с месо, риба, млечни продукти,яйца и салати, ако може да споделите отзиви. Например на обяд риба със салата за вечеря 100 гр сирене със салата. Дали при такова хранене се забавя метаболизма. За три- четири месеца дали ще се свалят 15 килограма?
Аз да. За 4 месеца съм сваляла 20кг след бременност. Без българското сирене обаче, зверски солено е, а с моцарела. Защо да се забавя метаболизма, съвсем нормално хранене е това.

Саутбийч се казва режима (The Sоuthbeach diet), измислена е от кардиолог. В първите 10 дни (ударна фаза) няма плодове, но после пак се вкарват, умерно разбира се.
Някъде имаше тема за това хранене, май режима е с ново име дори. Различен е от Дюкан (има мазнини и плодове, без протеинови дни) и ВМ-НВХ (не следиш мазнините). В България май не е популярна, като гледам и във форума няма последователи. Следях американски форум тогава.

Хм, как се подсетих аз за добрия стар Саутбийч. Безглутенова диета и без захар. Идеал Петров.  newsm81

Намерих я във форума: Южен бряг, но в заглавния пост не ми харесаха някои неща, според мен ги нямаше в начина по който я спавах аз. Това е моят тогавашен форум:
http://www.southbeach-diet-plan.com/how.html

Храните и фазите:
http://www.southbeach-diet-plan.com/food_list.html

Гърбът ми е много по-добре. Ще подновявам тренировките, а от петък ще бягам! running

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 07:07 от Deziderata

# 601
Момичета да попитам някоя от вас да е спазвала режим с месо, риба, млечни продукти,яйца и салати, ако може да споделите отзиви. Например на обяд риба със салата за вечеря 100 гр сирене със салата. Дали при такова хранене се забавя метаболизма. За три- четири месеца дали ще се свалят 15 килограма?
Защо да се забавя?
Аз това правя в момента - от 2.01 до днес - твърдо 9,5 кг долу, последната половинка ми бяга малко по трасето Simple Smile

# 602
Някой иска ли да започнем заедно тази диета, Саутбийч?Моята цел е да края на Април да смъкна 8-9 кг., изглежда ми реално с повечко воля, засега съм смъкнала 12 кг.с хранене до 17h., но вече много трудно става трябва някакъв режим.

# 603
Някой иска ли да започнем заедно тази диета, Саутбийч?Моята цел е да края на Април да смъкна 8-9 кг., изглежда ми реално с повечко воля, засега съм смъкнала 12 кг.с хранене до 17h., но вече много трудно става трябва някакъв режим.
Ако досега си свалила 12 кг, каквото и да започнеш не очаквай повече от 1-2-3 кг на месец. няма как да стане по-бързо...

# 604
За 2 месеца и половина 8кг.имам мааалък шанс  Praynig Simple Smileа и досега цяла зима нямах почти никакво движение, с бебе в къщи почти не сме излизали, но сега като се стопи снега.....и да си призная много сладко ям, незнам какво ми става.

# 605
  • Варна
Момичета, аз започнах Зоната. За два дни толкова много вода изхвърлих, че се изумих откъде се взима.  Това нормално ли е?

# 606
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
След житния ден съм +800гр.Срамота,а снощи такъв глад ме гонеше. Не мога да толерирам такъв режим. Как да продължа с това тъпкане на въглехидрати.

# 607
А ,Иве ,а мислих да започвам Rolling Eyes ...
Днес ,още не съм се теглила ,но за вечеря изпих един айран от кофичка мляко /3.6/ и усещам карема си свит . Crazy
Днес нямам никаква идея ,как ще се храня...
пп къде е Сиска ?

# 608
Аз да ти кажа при този резултат е безсмислено да продължа. Сисето  е добре.

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 09:21 от iv.elina

# 609
Винаги съм била на мнение, че няма режим, който да действа на всички еднакво. Помня преди години след резултатите на много мои познати, почнах с Дюкан, и освен че се сдобих със страшен запек, качих почти килограм. Човек трябва да случа тялото си и да не се измъчва, ако то не отговаря по начина, по който очаква.

# 610
Аз да ти кажа при този резултат е безсмислено да продължа. Сисето  е зобре.
Иве ,ти беше напълно стриктна вчера,нали ? Да ти кажа ,против съм всекидневното теглене. Simple Smile

# 611
Добро утро, мили момичета  bouquet  Вчера менюто ми беше оперирани сърми, т.е. само зелевите листа  Joy с гарнитура от сирене, домати и краставици  Joy (Обожавам извратени комбинации  Joy ) за обяд, а за вечеря вратна пържола, сирене и остатък от зелеви листа  Grinning Прегреших с две бонбончета, че баба беше рожденничка, но съм доволна тъй като трети ден нямам промяна в мерките и твърдо заковавам талия 63  Sunglasses Реших да облека една много любима моя пола с висока талия, разкроена и с много тюл отдолу за обем, която съм я купувала зимана на 2015, но се оказа, че нещо ми е станала голяма в талията, та сутринта беше одно овързване с колани да не мърда, тъй като много си я обичам. Не че се оплаквад много де, но малко се изнервих, тъй като закъснявах за работа а тя ми се смъкваше непрекъснато  Laughing Хубав ден  Heart Eyes

# 612
Аз да ти кажа при този резултат е безсмислено да продължа. Сисето  е зобре.
Иве ,ти беше напълно стриктна вчера,нали ? Да ти кажа ,против съм всекидневното теглене. Simple Smile
Изключително стриктна и ето ти наградата от кантара.Да бях изяла и плочка шоколад,поне да не ме е яд.

# 613
  • Велико Търново
Тук съм Hug
От вчера се включих в предизвикателството на joyfitness, с вариации на рецептите, които съм купувала, но с грам спазване на количествата. Втори ден си споделям менютата в тази групаhttps://www.facebook.com/groups/life.without.carbs/6103051991738 … =1487056387999188
Георгиева, много воля е това. Моите поздравления!

Иве, зарязвай ги тези житни режими Hug

# 614
Сисе,вчера така се облизвах на твоите ястия ама днес как ще си спретна гъби със сирене и бекон и 3 чери доматчета.

Общи условия

Активация на акаунт