Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 115
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Чийтнах се с един тиквеник  Joy

# 631
Здравейте,момичета вече втора тема ви следя,много ме мотивирате.Поставям си за цел до 8 март да сваля 2кг  WhistlingИ нека ви се представя  Wink на 28г,159,49,600кг. желана цел 46кг. и да се стегна малко че съм се отпуснала доста след раждането.Също така искам да си създам хранителни навици,като например да се храня поне по 3 пъти,досега бяха 1 или  2 и то късно вечер.Досегашният ми начин на живот ме изстощи много.На диета не съм се спряла,ще го мисля ден за ден.А днес закуска овес.ядки с кокосови стърготини,стафиди,ленено семе,чиа и слънчоглед,обяд салата от моркови,цвекло,царевица и риба тон,следобедна пак овесени ядки и вечеря две яйца с топено сирене и салата.

# 632
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчайте пушено топено сирене.

# 633
  • София
Момичета, на мен вечерта ми мина много по-различно от очакваното. Бях ви казала, че най-много ми се яде пица, е имаше в ресторанта, но не си взех, като е разрешено, не ми се ядеше. Ядох добра храна - телешки език, пилешко и накрая все пак си угодих с едно суфле и вино.  Blush

Доволна съм, утре продължавам режимно, въпреки че ен съм избрала какъв точно да е режимът. Grinning

# 634
  • In Wonderland...
Как сте момичета? Аз се справям добре засега.Исках да ви попитам какви упражнения правите и какво мислите за упражненията на Popsugar Fitnes.
Приятен ден ви желая! Hug

# 635
  • тук и там
Здравейте,момичета!Връщам се към  режима днес.Не съм закусвала,ей сега ще си спретна една лека тренировка на гладно- за тонус и раздвижване на метаболизма само.Обяд-мисля да е яйца и броколи със сирене.Довечера-или супичка или кефир(зависи колко гладна се чувствам).Ако ми се гризка нещо следобед-ябълка или ядки.При нас времето е супер.Докарва 14-15 градуса и е слънчево..Пролет идва и е време да се стягам.Като се погледна в огледалото и вече докарвам на онези жени от рекламите за хапчета за отслабване-снимките преди и след.сещате ли се-онези по бански.Естествено,аз докарвам на тези от "преди" Mr. Green.Като антиреклама  съм..Как се махат тези паласки-направо не знам....Задникът ми е станал огромен и той.. ooooh! Както и да е-зимата свършва,ако сега не се взема във ръце,не знам кога..
Нещо от Румянка за  различните  режими
https://fitnesinstruktor.com/3-nai-efektivni-dieti/

# 636
Кайсийка, айде стягай се, че те задминах Simple Smile

Снощи вечерях празнично Линд на корем  Joy - таз сутрин канторчо не е мръднал, при все че чакам и МЦ всеки момеееееент и съм се подула катоооо пуф ...
Искам да видя другата седмица нова цифричка вече Simple Smile

Днес съм разтоварващо на кисело мляко, нямам да имам време за друго, че в обедната съм си запазила час за док.. ииии след обед пак Simple Smile Ще се профилактирам отвсякъде пред-пролетно  Whistling

# 637
Как сте момичета? Аз се справям добре засега.Исках да ви попитам какви упражнения правите и какво мислите за упражненията на Popsugar Fitnes.
Приятен ден ви желая! Hug
Popsugar са страхотни  Peace особенно съм фенка на силовите им тренировки  Peace

# 638
И една молба, ако е за тук, че не помня...преди време някой даде сайт, в който фигура на жена се променя в зависимост от зададените кг.Не мога да го намеря, та ако някой се сеща за какво става въпрос ...    Praynig
Погледни тези:
http://modelmydiet.com/
http://www.bmivisualizer.com/
http://bodyvisualizer.com/female.html

# 639
И една молба, ако е за тук, че не помня...преди време някой даде сайт, в който фигура на жена се променя в зависимост от зададените кг.Не мога да го намеря, та ако някой се сеща за какво става въпрос ...    Praynig
Погледни тези:
http://www.bmivisualizer.com/
http://bodyvisualizer.com/female.html
Благодаря ти!     bouquet
Първия линк имах предвид....    Grinning

# 640
  • тук и там
Любов,не бих разчитала на това да ми даде реална представа как бих изглеждала на определени килограми..Аз поне като го направих-със 10 килограма разлика,някак не отчита кой знае каква промяна..и ме показва хубава и на 75кг.. Mr. GreenОбразът е прекалено идеализран..Тежи 75 килограма,ама няма корем,нито паласки,нито бричове-разбираш ме,във реалният живот мазнините не се разпределят така. Вторият линк е по-реалистичен като че ли,но и там зависи...Peace

# 641
  • София
Здравейте момичета  Hug

Някой иска ли да започнем заедно тази диета, Саутбийч?Моята цел е да края на Април да смъкна 8-9 кг., изглежда ми реално с повечко воля, засега съм смъкнала 12 кг.с хранене до 17h., но вече много трудно става трябва някакъв режим.

Много добре ми звучи - ако си търсиш съмишленик се включвам и аз в нея  Hug
Като изключа дните на овесени ядки, които правя след всеки МЦ, защото имам сериозно количество вода за махане, то аз си се храня точно така. /Изключвам и ПМС,то защото там става някакъв погром - 5 дни съм, като в транс - след това не искам да си спомням за този период  Embarassed/

Kaisia - давай да се стягаме, че време не остана. Вече е топло, все по-малко дрехи ще носим от тук нататък и трябва да сме във форма вече  newsm68

Аз в понеделник и днес съм на овесени ядки с кис. мляко и червени боровинки, защото имам да чистя. Вчера не прекалих - на обяд по чаша вино и салатка, после разбира се и аз да не остана по-назад отпразнувах празнично с половин кутия Линд  Mr. Green. Мисля и утре да го направя на овесени ядки и после почивка малко от тях - ще мина на този режим, за който сте говорили

Иначе отчитам - трети ден подред във фитнеса - основно пътека /бързо ходене, тичане и средно ходене по наклон/, корем, а днес и малко крака. Чувствам се страхотно. За жалост няма да мога да ги направя 5 поредни дни, че за утре ми изникна работа, но в петък се надявам да няма изненади и да съм пак там. Целта ми е да успея да докарам на пътеката поне 40 - 50 мин. тичане със средно темпо, за да може после, когато стане топло да мога да тичам поне 20 - 30 мин. навън. Че там не е, като на пътеката и си трябва подготовка преди това. До тук имам някакъв успех - 15 мин на пътека без да спирам. Доволна съм  newsm39

# 642
Любов,не бих разчитала на това да ми даде реална представа как бих изглеждала на определени килограми..Аз поне като го направих-със 10 килограма разлика,някак не отчита кой знае каква промяна..и ме показва хубава и на 75кг.. Mr. GreenОбразът е прекалено идеализран..Тежи 75 килограма,ама няма корем,нито паласки,нито бричове-разбираш ме,във реалният живот мазнините не се разпределят така. Вторият линк е по-реалистичен като че ли,но и там зависи...Peace
Да, ясно е, че не е реално съвсем ...но дава някаква представа.
Аз в момента изглеждам горе-долу така...като дясната снимка.
Може би само ръцете ми в горната част са мааалко по-пълни...
Аз качих равномерно по тялото, съответно и така свалям сега...е, мазнинките по корема последни си отиват, но и те се предават вече.    Laughing

# 643
  • София
Много интересен симулатор, на мен ми показа доста точно, с изключение на ръцете, в които определено съм по-пълна и те сякаш не са ги направили много да се променят при различни кг.

# 644
  • тук и там
Любов,колко  си висока и колко килограма си всъщност?На мен ми излизат моите мерки май на линка..Освен ако и ти не си 167 см newsm78
77 килограма на 167 см(10 килограма над нормата) изглеждат така,и то със дрехи..Без дрехи-положението е значително по-зле.Накарах детето да ме снима току-що и си сложих снимката във албума за отслабване..Да  сравнявам уж преди/след...Ама снимките стават по-зле,а не по-добре.Трия след малко,че не съм за показване .На симулатора съм по-убава....Mr. Green
Верче,все се стягам аз-ама май само на приказки...Честна дума,момичета-ако имам мерките на повечето от вас-хич нямаше да се мъча и шоколад бих си консумирала със чиста съвест..Аз и сега си консумирам най-редовно,но ме мъчи чувство за вина.. Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 18:30 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт