Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 084
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Със спот се отслабва, но трябва и малка редукция на храната. Не може човек да плюска като за последно банички, торти и тутманици и да мисли, че ще отслабне, ако ходи два пъти на седмица на фитнес  Peace
Бенджи, мисля че при теб действа защото се храниш умерено и когато почнеш да спортуваш достигаш до калорииен дефицит или изгаряш толкова, колкото ядеш  Peace Нормална физиологина функция на организма е да качи два три килограма зимата, за да се запаси, това го има при всички бозайници, но пролетта без да правят нищо си отслабват. Ще ми се и моя метаболизъм да беше така правелно настроен  Joy

# 706
Добро утро, аз се записах и се... не вяснах  Embarassed
Започнах преди 4 дни отново 90 дд или по-скоро хранене по основните й принципи - доволна съм, в съчетание че ми дойде и цикъла и след обилно плодово-зеленчуков-ядков ден съм минус 2 кг  Mr. Green Laughing *които незнайно как се появиха за 2 дни хаха така че всъщност нищо не съм свалила, но пък не пречи да съм доволна  Mr. Green

Deziderata
Някои неща сякаш аз съм ги писала. Много искам да се науча да тичам, преди да спра цигарите и след като престанах да ходя на спорт... не можех да тичам повече от минута. Буквално. Преди няколко седмици тичах на пътечката във фитнеса 8 минути - ей.. толкова горда се чувствах със себе си  Mr. Green сякаш бях спечелила състезание по планинско бягане.
И аз съм ЗА спорта - не зная до колко може човек да отслабне само с него, по-скоро имам известни опасения, че е почти невъзможно, ако не внимава с хапването. Mr. Green Но, години тренирах кикбокс, сега вече втора година не ходя... и дам, докато тренирах поддържах едни кг и форма, не слабеех много, но и не качвах. Спрях го и стана тя...  Sick Сега ходя на фитнес по програма, но онзи ден отидох отново на кикбокс, с друг инструктур, в друга зала - уж лекичко, уж нищо не правихме... три дни не мога да си събера чарковете вече хахаах всичко боли и то много боли Simple Smile
Мисля да продължа с кикбокс и фитнес и бягане Simple Smile Приятелят ми участва по разни планински състезания...имат и малки дистанции, много ми се иска някой ден да се включа в някоя  Embarassed но съм си кьопава доста  Whistling

georgieva88

Хм и аз така си мислех, че е нормално да се качва зимата, едни "зимни" кила, но после прочетох книгата на Инес Субашка, в която тя обяснява, че всъщност това не е нормално за никои бозайници - че е нормално да се качва лятото и есента, когато изобилства в въглехидратни храни, а зимата тъй като е оскъдица в природата - животните и хората да отслабват, но днешният ни начин на живот е променил тези естествени ритми. Има някаква логика...

# 707
  • Пловдив
Абе, моите са 6-7 "зимни" кг, не 2-3, ама айде... Mr. Green
Половината ги няма вече, ся мъча останалите. Simple Smile))

Храня се умерено, ама и баничка и сладко /от време на време - рядко, ама все пак/.  Laughing
Особено при голямо физ. натоварване си тряят калории, иначе няма как.

Но и никога не съм била и не се стремя да стана 50кг., /нищо че съм 156см висока/, няма да мога да си нося раницата по балканите... Laughing

Госпожица Дух, и аз така се опитвам да сваля - с 90дн, по-скоро с основните й принципи...Wink

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 10:30 от *Бенджи*

# 708

*Бенджи*

Скрит текст:
Супер! Кой ден ти е днес? Хм ако е спам може би трябва да попитам на лични?

И аз съм 160 и по-миналото лято бях 57 кг., чувствах се добре и категирх баирите - за 10 дни качихме 7 връха и всичко беше супер. Ама и аз натрупах едни зимини кила... горе долу колкото твоите (ама са ми от миналата зима Mr. Green Laughing)

# 709
Дух, не се бях замисляла за това, но сега като го направя наистина има по - голяма логика да се отслабва през зимата  Peace
И още нещо да спомена за спорта от личен опит. Преди, когато въртях колелото всеки ден си подържах едни кила, но ми се наложи да спра, тъй като отидох да уча в София и макар да не промених хранителните си навици, качих няколко килца. Та от тогава се убедих, че тялото свиква на даден начин на функциониране - да ядеш и да се движиш и когато спреш движението, но си ядеш както преди, качваш  Tired Та сега направо ме е страх да намаля кардиото, че пак да не се поосвиня  hahaha Предстои ми смяна на работа и дано успея да съчетавам движението с нея, че иначе лошо  Tired Толкова дрехи по - малки номера си накупих, че ако кача пет и повече кела ще трябва гардероба да сменям  Cry

# 710
  • Пловдив
38 ден. -около 4кг съм дотук. Ама не я спазвам дословно, не правя воден ден, спазвам часовете и разделното хранене, но ям колкото ми се яде като количество. Хапвам и плодове между храненията, ако съм гладна, абе, опитвам се да не съм гладна, ако озверея от глад -и с диетата е дотам..хихих
Скрит текст:
Затова и не пиша в оная тема, само ги следя...хихих, няма смисъл да се занимаваш, според мен /четох те там и си права, така мисля/  Peace
Бях малко над 65 кг, сега съм малко под 62 хихи, най-добре се чувствам на 56-58кг /толкова бях лятото и всяко лято т.е. никога не съм била слабичка Simple Smile/
Браво! Радвам се -още един баир-будала като мен!  Hug

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 10:31 от *Бенджи*

# 711
  • На топло
Госпожица Дух, всичко свързано с диети и спорт, не е спам  Grinning
Аз отслабвам като намаля драстично количествата храна и мина на меса, яйца, сирена и зеленчуци ( и плодове, защото ги обичам).
Спортът е един огромен плюс, особено ако добре се изпотя, качеството на кожата изцяло се променя, тенът се избистря.
Обратното - много спорт и ядене на корем на тесто и сладко, няма голям ефект. Не си толкова тежък, но да отслабваш  - не.

# 712
georgieva88- спорта си е спорт Simple Smile))

*Бенджи*  Hug Байр будала е половинката - започнахме с планински преходи, сега... сме в позиция аз го чакам на финала, той търчи по планините  Whistling ooooh! Аз си се кефя да планинарствам, но той е по-запален... толкова, че се затрихме на Ботев и вървяхме 42 км  Whistling
Абе 4 кг., са си супер. В последно време качвам, свалям, качвам - ту вода, ту мазнинки, ту мускули и вече кантара и сантиметъра хич не са ми ориентир - само огледалото. Но и аз като теб - преди или след спорт хапвам понякога нещо, което ми е за деня или плод. Опитвам да е "умно", а не "правилно".
За темата на 90 ДД..
Скрит текст:
. ми... знам ли права ли съм, не съм ли - май всичко е въпрос на очаквания и нагласи. Когато започнах да пиша, моито бяха различни от действителността. Но вероятно трябваше да си дам сметка, че в тема за хранителен режим, който има точно определени правила и хората ги следват стриктно, да обясня за влиянието на плодовете сутрин не е най-умното ми решение...  Embarassed
Hello♥Jen - аз не ям месо, животински с изключение на масло също по-рядко ям, не ми се хапват просто. Иначе участвах в едно фитнес предизвикателство - два месеца почти само риба и яйца - ефект огромен обаче... не е моето нещо.. просто не е. Огромен тормоз беше за психиката ми

# 713
Зизу, не е ли по-лесно просто да не купувате газирани напитки, за да не се изкушаваш. Ако нямаш под ръка, няма да се сещаш така за тях. По-добре да ядеш шоколад отколкото тези химии.
Мразя шоколад. Ям го само ако ми падне захарта.
А изброените по-горе неща не ме изкушават. Просто сега, до 20-ти съм в период, в който ям, каквото обичам и което след това няма да ям или ще ям много рядко. По-назад бях писала, че влизам в едни 10 дни, които са съвкупност от приятни и неприятни поводи всеки ден. Та нямам намерение да не си хапвам от нещата, които правя или купувам за близките Peace
Аз, за разлика от много жени, не съм по сладкото. Преди ме изкушаваха топлият хляб и сухите мезета с чаша бира вечер, сега и те не го правят, но пък и не съм си ги забранила тотално Peace

Да се "похваля", че днес ще дръпна един "фитнес", мъкнейки два кашона до 4-я етаж, защото от куриерската фирма доставяли само от 12 до 14ч. и то до входа, асансьора е в ремонт, а приятелят ми на работа до 17ч.  Mr. Green Три изкачвания, две от които с по 10-тина килограма и две слизания ще ми се отразят идеално Mr. Green
А за уикенда сме решили да се поразтъпчем здраво на един поход из околностите на града Sunglasses Дано само не се развали времето, че ми писна да си стоя вкъщи ...

# 714
  • София
Зизy, не съм искала да те засегна, знам, че минаваш през труден период.  Hug Но си изказах мнението, че за мен 99% от газираните напитки на пазара са си чиста отрова, от която на организма му трябва доста време да се изчисти. И хляб и сухи мезета, всичко е по-добре. Иначе мен лятото понякога ми се допиват газирани и си правя от домашен сироп от ягоди/вишни, разреден с газирана вода, а като сложа и лед и пусна и някоя ягодка вътре.... ехххх. Затова зимата ми е по-благодатна за спазване на диети.

# 715
Надявам се да приемете още един член във вашата група, който има да сваля доста килограми. Simple Smile От неделя съм на диета, която е ниско въглехидратна и съм свалила близо 4 кг. Тренирам всеки ден, ям по малко, пия по 2 литра вода и съм на 19. Но Sad .. днес направо се освиних. Станах сутринта много гладна, та хапнах 30 гр хляб с малко авокадо, после една ябълка с кафе, за обяд пържола и една салата със сирене. Няма и след 2 часа вече бях озверяла Sad та си направих две кюфтета. А най-големият ми провал за днвс е, че изядох една панекота.. Направо ме е срам от себе си. Спирам да се оплаквам, изпивам си кафето и отивам да тренирам. Heart Eyes

П.С : Георгиева, изглеждаш страхотно. Simple Smile Браво за прекрасната промяна. От къде си, защото аз имам къща в Трънския край? Hug

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 17:34 от mishoka55

# 716
Мише, добре дошла! На 19 си правилно ли разбрах?
Наборче! Heart Eyes Успех!
Днес рибка с картофи ,вечерята ще включва пил.пържолки.
За вчера няма да казвам. ooooh! 2 еклера сгънах набързо. Срамувам се.Sad

# 717
Танче, на19 съм, да Hug Благодаря за посрещането bouquet

# 718
  • Козлодуй
Леле темата ка ксе разрасна и вече е на края си дори не успявам да я следя Simple Smile
Добре дошли на новите момичета Simple Smile
Аз съм за отслабването със спорт защото е необходимо тялото да се оформя - увисналото тяло за никой не е красиво дори да е слабо Simple Smile
Не правя никакви диети ако не спортувам здраво Simple Smile

# 719
Танче, на19 съм, да Hug Благодаря за посрещането bouquet
Кажи малко повече за теб. Колко имаш да сваляш ,колко си висока? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт