Подарък по случай пенсиониране на мъж

• 2 346
  • 9
  •   1
Отговори
Много моля за идеи относно подарък на мъж, който излиза в пенсия. Става дума за брат ми. Инженер по професия, хоби - спортен бридж и донякъде нумизматика.
Прегледах и една стара тема от форума, но не намерих кой знае колко идеи. И в нета търсих, и там ударих на камък.
Моля, помагайте.  Peace

# 1
Честито пенсиониране на брат ти!

Ако обича туризъм и риболов... ето идеи.
Радио - преносимо, малко ,  туристическо ... /за вила, риба.../
Оборудвай го с стол, кеп, чанта за такъми /около 100 -180 лв /... ботуши , дъждобран...  Joy  
----------------------------------------------------
Има маси за игра на карти върви със специална покривка  Wink  
----------------------------------------------------
Фитнес уреди  
-------------------
 Велосипед ... Wink  Това е супер...ако живее на равно място или е с лек наклон .  

# 2
маманет, благодаря за страхотните предложения!
Но брат ми, ни ловец е, ни рибар е  Laughing и изобщо е от хората, които много много не обичат физическите активности. Много обича да чете обаче.

# 3
  • Sofia
Ел. четец?
Пуши ли?

# 4
Книга със занимателни задачки тип "Гимнастика на мозъка" - хем книга, хем да го държи във форма - инженерите, които познавам, обичат такива неща. Има луксозни издания, включително и на други езици (ако владее).
3D-пъзели с високо ниво на трудност - има такива, които са толкова красиви, че след като се подредят, изглеждат направо като произведения на изкуството.
Има много хубави културни събития тази година, билети за концерт или представление също са добър подарък.

# 5
  • София
Часовник - класиката за пенсиониране.
Четец или таблет, да си играе и на бридж.

# 6
Много благодаря за идеите на всички, които се включиха!  Hug
BirdsFlu, един билет за концерта на Пърпъл ще му дойде добре, сигурна съм! Много благодаря, че ме подсети!  Hug И една книжка, супер подарък ще стане.  Peace

# 7
ТАБЛА и ШАХ ... намери нещо арт ,  щом е ценител на домашния уют.
----------------------
Инженерите често са талантливи хора и в изкуството. Рисуват , моделират...
Надявам се да го познаваш по- добре, за да прецениш какви точно инструменти да му купиш.

-инструменти за дърворезба.  
-статив и платно с комплект бои ...акварел или други... ако е пробвал - маслени бои...
или фотоапарат - ако въобще не обича да се занимава с изкуство, но е ценител на красотата/природата/техниката  ...

https://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fphoto-zon … ct=mrc&uact=8

# 8
маманет, вече купих 2 билета за концерта на Пърпъл през май. Той им е голям фен и мисля, ще се зарадва. Мисля и една хубава книга да му купя и това е.  Peace
Отново благодаря на всички за идеите!  Hug

# 9
Моето предложение е самолетен билет до мястото, откъдето е някоя от любимите му монети и все още не е посетил. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт