Намаления - пролет/лято 2017

• 191 616
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Има ли още намаления в Pull&Bear? За дънки ме интересува главно

# 106
  • София
Цитат на: Free Agent link=topic=962749.msg34500305#msg3450030 5 date=1486420959
В Скай сити мол имс един магазин - Галерия нещо си, на 2 ет.

А помниш ли къде видя палта на тази цена?

Благодаря,но ми е далечко за едно палто да се разкарвам до там.

# 107
  • София
Цитат на: Free Agent link=topic=962749.msg34500305#msg3450030 5 date=1486420959
В Скай сити мол имс един магазин - Галерия нещо си, на 2 ет.

А помниш ли къде видя палта на тази цена?
Fashion Gallery е  Peace

# 108
  • Sofia
Благодаря,но ми е далечко за едно палто да се разкарвам до там.

Ле-ле, аз, като се замисля, понякога за дадено нещо обикалям цяла София, когато се налага да проверявам от магазин в магазин. Mr. Green Joy

# 109
Да не навивам, но Fashion gallery имат магазини из цяла София. Със сигурност в Люлин, бул. България и Мусагеница Simple Smile

# 110
  • София
Да не навивам, но Fashion gallery имат магазини из цяла София. Със сигурност в Люлин, бул. България и Мусагеница Simple Smile
Така е, но в различни магазини има различни неща Wink Тъй като са аутлети, никога не се знае, в кой какво ще има  Peace

# 111
  • София
То и аз не бях ходила в Скай Сити от ноември. Видях, че има и на Г.М Димитров - там може да мина, че имам път.
Да се похваля - взех на дъщерята черна парка и на мен дълга риза от НМ онлайн намаленията. На живо са останали само боклуци.

# 112
Така е, но в различни магазини има различни неща Wink Тъй като са аутлети, никога не се знае, в кой какво ще има  Peace
Най - вероятно е така. Друго, което съм забелязала е, че харесаш ли нещо, ако не го вземеш веднага, едва ли ще го видиш пак, защото не повтарят. Още съжалявам за една риза на Манго.

# 113
  • София
В момента в магазина на Г. М. Димитров е доста обрано, но пък има 50% намаление на дънки - уцелих https://www.amazon.co.uk/Hilfiger-Denim-Womens-Straight-Dcbstd/dp/B0172ZQ3AQ за 33 лв.
Имаше интересни пуловери, палта и якета. Очакват явно пролетно зареждане  Grinning

# 114
Аз работих известно време във Фешън Галерията. Прави сте ,че не повтарят или се случва много рядко,а и доста неща са единични бройки. Иначе аз получавам смс кога какво намаляват и мога да ви казвам,но не знаех,че представлява интерес. Аз имам доста сполучливи покупки ,а и детски неща зареждат хубави,но цените не са много аутлет-ски.  Mr. Green Whistling Жалко ,че вече не живея в София ,а пък те нямат електронен магазин.  Confused

# 115
В Сердика се разходих днес, все още има много намаления , даже се учудих, е купих два ненамалени анцуга за детето в Зара, но все ощеима какво да се вземе...

# 116
  • Тра-ла-ла
Terranova - отстъпка 20лв при покупки над 80лв за притежатели на We Card (която издават на място). Еднократна промоция до 15.02

# 117
В Есприт дали има още някакви намаления. Интересува ме на мъжки дънки дали има още, ако някой е обърнал внимание. Благодаря.

# 118
В Есприт имаше 70% вчера - симпатични женски дънки и по-спортни панталони, анцузи в порядъка 22-35лв. някъде, но много малко бройки. За мъжкия сектор не обърнах внимание, симба82.

# 119
В Есприт имаше 70% вчера - симпатични женски дънки и по-спортни панталони, анцузи в порядъка 22-35лв. някъде, но много малко бройки. За мъжкия сектор не обърнах внимание, симба82.

Благодаря за споделеното.

Общи условия

Активация на акаунт