Намаления - пролет/лято 2017

• 191 693
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Някой разгледал ли е слънчевите очила в Joy/Grand optics,има до 60% намаление?

# 121
В Есприт дали има още някакви намаления. Интересува ме на мъжки дънки дали има още, ако някой е обърнал внимание. Благодаря.

Да има
размерите са кът по стандартните , но от едър българин размер има
за мол Цариградско

# 122
Някой разгледал ли е слънчевите очила в Joy/Grand optics,има до 60% намаление?
да, аз си купих. Комбинирах се с приятелка и ги взехме на 40% намаление. Иначе точно тези модели, които си харесахме, бяха с 20 или 25% намаление, не обърнах внимание точно колко беше. Имаше избор, но момичето, което ни обслужва й беше все тая дали ще си купим нещо. При положение, че казвам какво търся, какви са ми изискванията, очаквах и тя да предложи 2-3 модела, все пак би трябвало да си познава стоката, но уви, просто ми се иска да беше по-активна и по-бърза.

# 123
Да,и аз не съм особено доволна от консултантите,повече пречат,отколкото помагат!

# 124
  • София
Странно, учудвам се, и то много! Но пък и аз съм пазарувала само в една оптика Grand optics/Joy - Paradise. особено попадение ми бяха слънчевите очила...нямаше и да ги видя ако не беше момичето, което ме консултираше. Ама от очните им прегледи не съм доволна хич!

# 125
  • София
И на мен ми трябват слънчеви очила, предполагам че намаленията ще са до края на месеца.

Навсякъде по магазините са изостанали предимно боклуци, но това е нормално за края на февруари.

# 126
В https://badu.bg Виждам, че има намаление на якета, но впечатление ми прави, че е за определени модели и размери като видя секцията с намалени продукти.
Като се обадих по телефона ми обясниха добре относно намалението, колебая се.
Но мисля, да се възползвам.

# 127
  • София
В H&M нови неща има ли от днес или приключиха?

# 128
  • София
HM са заредили новата колекция.
Обаче онлайн са изкарали кожени якета, които ги пуснаха есента за 2 седмици и после си ги прибраха. После пуснаха няколко бройки онлайн намалени. И сега - пак, ама на надутите цени.

Някой да има скорошно мнение за обувки от Калапод?

Слънчеви очила намалени гледах в Джой, има готини, ама аз нещо не можах да си харесам.

# 129
  • София

Някой да има скорошно мнение за обувки от Калапод?

От Калапод бих препоръчала да се купуват само гуменки или сандали, обувките им не стават. Голяма бъркотия с номерацията, не си отговарят. А и качеството на кожата не е никак добро  Peace

# 130
Дами, някой по напред в темата спомена, че в мега мол на мястото на ризъвд ще отварят уайкики. Знаете ли дали е налично вече?

# 131
Ще има ли скоро намаление в Дебенамс, знаете ли? За 8 март евентуално?

# 132
  • София
Ще има ли скоро намаление в Дебенамс, знаете ли? За 8 март евентуално?

Има само на парфюмите -10% .  Магазинът е подозрително празен  Thinking Може да ги хване липсата...Питах продавачката дали очакват зареждане, каза че очакват, но не е сигурно кога и е малко под въпрос  Rolling Eyes

# 133
  • София
Миналата година Beаutyzone имаха намаление на козметика за 8.03.Имате ли идея за нещо подобно тази година?

# 134
От 4-ти до 8-ми 30% на Ести Лаудер, Дона Карън, Клиник, Майкъл Корс, Том Форд в Дъглас и Бюти зоун.
Сефора - 15% при покупка на стойност 120лв и подарък чанта. Иначе 10%

Общи условия

Активация на акаунт