Намаления - пролет/лято 2017

• 191 762
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте някой има ли наблюдения върху актуални намаления на хубави зимни мъжки якета. По плътни и дебели. Не държа да са от голяма верига и магазин в мола, може и от там разбира се, но е ми е приоритет.
Благодаря

# 166
Аз наблюдавам, че якетата почти навсякъде са прибрани вече.

# 167
  • ново
В неделя влизах в Кенвело и имаше доста мъжки зимни якета.

# 168
  • Пловдив
Здравейте някой има ли наблюдения върху актуални намаления на хубави зимни мъжки якета. По плътни и дебели. Не държа да са от голяма верига и магазин в мола, може и от там разбира се, но е ми е приоритет.
Благодаря
Все още се намират хубави маркови намалени зимни якета в mymall. Зареждат от sportsdirect. Купих за ММ преди 2 седмици, дойде за 2 дни. Има и опция за връщане. Може да разгледаш =2837&sort=bestselling]http://sports.mymall.bg/categories/%D … ;sort=bestselling

# 169
  • София
Обувки и дрехи има ли някъде на над 40%? Hug

# 170
  • sofia
FURLA дали правят някакво намаление по някакъв повод преди лятото?

# 171
  • София
Май минаха от зимната колекция  Sad

# 172
Здравейте,

във Фънки Кидс виждам, че все още има някои зимни моделчета които се въртят в разпродажбата http://funkykids.bg/razprodazhba

# 173
Момичета, някой купувал ли е обувки от http://www.gszona.com? Излиза ми като реклама във фейса и много харесвам едни червени велурени обувки. Но никога не съм купувала обувки по интернет. Притеснявам се дали фирмата е коректна, дали стоката може да се върне и дали ще са качествени. Все пак са 80 лева.
Да рискувам ли да си ги поръчам? Simple Smile

# 174
  • Sofia
Притеснявам се дали фирмата е коректна, дали стоката може да се върне и дали ще са качествени. Все пак са 80 лева.

Всяка стока, поръчана онлайн, може да се върне в определен срок. Peace Такъв е законът.

# 175
Ако плащаш с наложен платеж и имаш опция тест и преглед няма абсолютно никакъв проблем. Ще огледаш обувките, ще ги пробваш и ако решиш че не стават ще ги върнеш. Единственият минус в този случай е, че ще платиш куриерската услуга, но ако много ти харесват си струва риска.

# 176
Благодаря за мненията. Simple Smile  Заплащането става след получаване на пратката по куриерска фирма. В най-лошия случай може да се окажа с едни неизполваеми обувки. Simple Smile

# 177
Няма защо да те притеснява поръчката онлайн. Ако не ти допадат просто ги връщаш и това е. От години купувам онлайн, никога не са ми отказвали да си приемат стоката обратно.

# 178
  • Once there was a Hushpuppy...
В Бенетон има частично намаление от 30% на малко неща от пролетната стока.

# 179
В Бенетон има частично намаление от 30% на малко неща от пролетната стока.

Ще има ли и по-голямо 50 - 70 %?

Общи условия

Активация на акаунт