Намаления - пролет/лято 2017

• 191 785
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За качеството не знам, но често разлика има в цените, особено в периоди на промоция.

# 196
Момичета, миналата година купих много хубава плажна хавлия от Бенетон за подарък за Цветница - бяха на много добр цени. Взех я от магазина на Бенето в мол Сердика. Този месец проверявах в магазините им на Витошка и в The Mall - но там не се предлагат такива артикули към момента. Знае ли някой различни артикули ли се предлагат в различните им магазини и дали, ако отида до мол Сердика мога да се надявам да си купя хавлия на приемлива цена?

# 197
На мен до сега нищо не ми е харесало в НМ  Rolling Eyes

# 198
  • София
Момичета, миналата година купих много хубава плажна хавлия от Бенетон за подарък за Цветница - бяха на много добр цени. Взех я от магазина на Бенето в мол Сердика. Този месец проверявах в магазините им на Витошка и в The Mall - но там не се предлагат такива артикули към момента. Знае ли някой различни артикули ли се предлагат в различните им магазини и дали, ако отида до мол Сердика мога да се надявам да си купя хавлия на приемлива цена?
Различни са артикулите в различните магазини.Не съм гледала за плажна хавлия, но можеш да погледнеш на сайта им за България или да позвъниш по телефона.

# 199
Аз си купувам само свръхнамалени неща, тогава си струват  Mr. Green

според мен са им по-качествени изкуствените материи, имам пролетно яке купено за 10 евро от Франция, нищо му няма 4та година вече и зимно за 30 лв от София от 2014, също не е мръднало

обаче памучен тъмно син панталон от миналото лято, пран само на 30 градуса, за половин сезон се промени цвета и стана все едно е стоял цяло лято проснат на слънце

# 200
Да споделя за намаление в Теранова. Имат 20% на всички дълги панталони и блузи с дълъг ръкав. Бях харесала един панталон за 40 лв.Днес видях,че е намален на 30 лв. и отделно още 20 %. Отидох на касата да го платя и момичето каза, че с всички намаления излизя 24 лв., аз си дадох клиентската карта ( нали на 20 лв. се трупат 2 ) и се оказа, че имам право на 50% намаление на един артикул. В крайна сметка от 40, панталонът ми излезе 12 лв Grinning Не можах да разбера, обаче, дали е за всички карти или аз съм имала късмет.

# 201
  • ново
Да споделя за намаление в Теранова. Имат 20% на всички дълги панталони и блузи с дълъг ръкав. Бях харесала един панталон за 40 лв.Днес видях,че е намален на 30 лв. и отделно още 20 %. Отидох на касата да го платя и момичето каза, че с всички намаления излизя 24 лв., аз си дадох клиентската карта ( нали на 20 лв. се трупат 2 ) и се оказа, че имам право на 50% намаление на един артикул. В крайна сметка от 40, панталонът ми излезе 12 лв Grinning Не можах да разбера, обаче, дали е за всички карти или аз съм имала късмет.

Има 50% за един артикул с клиентска карта до 19.04

# 202
Няма значение кой артикул е за Теранова, нали? За всичко важи?

# 203
До колкото разбрах за един артикул по избор, не ми казаха да има ограничение.

# 204
До колкото разбрах за един артикул по избор, не ми казаха да има ограничение.
Благодаря  bouquet Възползвах се вече. Няма ограничение на продукта   Peace

# 205
  • София
А клиентска карта в Теранова как и при какви условия се издава?

# 206
  • Beyond the stars
А клиентска карта в Теранова как и при какви условия се издава?

На каса в магазина, при никакви специални условия май  Mr. Green

# 207
Няма условия, да. Попълва се един формуляр и ви я дават. Аз мисля да заведа и милото да му направя, че си харесах една рокля  Mr. Green

# 208
  • София
Благодаря! А знаете ли в кои магазини Теранова в София има детски дрехи, освен в Ринг Мол?

# 209
  • Beyond the stars
Благодаря! А знаете ли в кои магазини Теранова в София има детски дрехи, освен в Ринг Мол?
На Пиротска и в Мол София със сигурност  Wink

Общи условия

Активация на акаунт