Намаления - пролет/лято 2017

• 191 754
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ами ходих началото на месеца в Техномаркет на ул. 202-ра и вътре имаше останали може би общо 100тина артикула, повечето с дефекти и над 50% намаление. Питах един от служителите и каза, че е в процес на ликвидация. Така си извадих такова мнение, извинявам се, ако съм заблудила някого.

# 226
И ние от там купихме телевизор зимата и изглеждаше много зле магазина

# 227
В Русе магазина също е трагедия. И според мен няма да го бъде.

# 228
  • В полите на Витоша :)
Ако затворят магазините, какво става с гаранционните стоки, купени от Техномаркет? Ако се наложи гаранционно обслужване, към кого се обръщаме?

# 229
  • Beyond the stars
Гаранционното обслужване се осигурява от сервизите на съответната марка, тъй че не би трябвало да има проблем с гаранциите  Wink
Аз си чакам ликвидацията тогава  Mr. Green Нещо 50-70%  Laughing

# 230
Аз също. И летните намаления също. Толкова бавно се ниже времето

# 231
  • София
Не мисля, че ще затварят магазините на Техномаркет, та те преди месец отвориха чисто нов магазин на Симеоновско шосе, до Макси, няма логика.

# 232
Техномаркет в София срещу Метро 2 беше затворен известно време, а сега е Techmart.  

# 233
Техномаркетите си сменят местоположенията на магазините, но не съм забелязала да затварят.  Thinking

# 234
  • София
Голяма тема стана с тоя Техномаркет. На мен служителят ми каза, че са в процес на ликвидация (не че не си личеше от останалите около 100 артикула в магазина), но може би става въпрос само за този обект.

Някой питаше за намаление на слънчеви очила - видях, че са на 30% до края на май в оптиката в търговски център Надежда, до метростанция Хан Кубрат. Не съм разглеждала моделите и дали важи за всички.

# 235
Техномаркет от миналата година са собственост на фирма на Д. Пеевски. Най- вероятно новия мениджмънт ще направи някои промени Simple Smile.

# 236
  • There I was on a July morning
Доколкото разбрах, Пеевски не е плащал наемите на магазините и собствениците им го съдят. Twisted Evil Може би ще затворят тези обекти.

# 237
аз пък четох, че Техномаркет имали общо около 15-16 хиляди лева печалба на година
как работят не знам  Joy Joy

# 238
Ще се окаже, че са подарявали уредите. А, аз пак не съм разбрала.  Tired

# 239
  • София
Hilfiger Denim и Тommy hilfiger сходни ли са им размерите, понеже Денимските не ги намирам у нас (за сверка на номера) или нямат нищо общо?
http://es.buyvip.com/?tag=bgma024-21&rts=1492454539732#page= … 0MUWVZD2&fc=1

Общи условия

Активация на акаунт