Намаления - пролет/лято 2017

• 191 649
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
До 28.06 в Кенвело до 60%  намаления.
Целогодишно са все в намаление, а цените им едни нереално високи...
Зная, пиша по темата, може да има техни фенове.
Преди години бях редовен техен клиент, но имаха линия за деца.

# 361
  • София
в CCC на касата предлагат клубна карта, с която веднага дават -10% от стойността на покупката Simple Smile

# 362
в CCC на касата предлагат клубна карта, с която веднага дават -10% от стойността на покупката Simple Smile
Преди седмица си купих два чифта обувки и нищо не ми предложиха  Naughty  Grinning А какви други привилегии има тази карта?

# 363
  • София
бях се умислила за друго и не попитах, нещо за рождени дни казаха, че има допълнителна отстъпка, само това разбрах  Mr. Green

# 364
Днес погледнах хронологията с поръчките ми от MDL. Миналата година към средата на юни е имало голямо намаление на Бенетон. Надявам се и сега да има.

# 365
  • при моите любими
Извинете ме, че ще съм малко извън темата, но не знам къде да пиша. Търся тийн блузи с някакви сменящи се пайети. Дори не знам какво представляват, но имам поръчка да купя на дъщеря ми. Моля за помощ. В кои магазини продават такива?

# 366
  • София

cydonia, вероятно търсиш нещо подобно https://prestigefashion.bg/damska-teniska-s-promenyashta-se-kartinka-138/, но не знам в кои магазини в България има. Аз скоро купувах от чужбина.

# 367
Ако става въпрос за такава блуза, каквато е показала milasara, моята малка дъщеря има подобна. На етикета пише okaidi (зълва ми е купувала за нейната дъщеря, предполагам от някой МОЛ в София). Peace

# 368
  • Варна
В Зара има такива блузки.

# 369
И в ню Йоркър има. Изобщо по младежките магазини има

# 370
  • софия
В Зара също има от тези модели с пайети.

# 371
Рано ли е още за намаления в Зара, Бершка. Не помня как бяха миналите години  newsm78 Но все си взимам сандали по  60лв и след един месец са вече по 20-30лв. За това тази година ще си чакам.

# 372
Рано ли е още за намаления в Зара, Бершка. Не помня как бяха миналите години  newsm78 Но все си взимам сандали по  60лв и след един месец са вече по 20-30лв. За това тази година ще си чакам.

Очаква се да започнат на 18,06 намаленията на Индитекс, поне така прочетох скоро  Peace

# 373
В Дебенамс кога се очакват летни намалиния?

# 374
cydonia,в  Peek and Clopenburg също има, сега са популярни явно...

Общи условия

Активация на акаунт