Намаления - пролет/лято 2017

• 191 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Once there was a Hushpuppy...
Зара, Х и М в Сердика - започнаха.
Аз лично с голям пазар в Х и М, има една марка ЛОГГ, много ги харесвам.
Детското също.
В Зара нищо не харесах, бях тръгнала за дънки, но са намалени такива, които не ми допадат.

# 496
Аз търсих дрехи за работна среда, доволна съм от Зара днес, в Ризървд нямаше подходящо намаление на Мохито серията, но имаше страшно много тип тишъртки за по 10 лв. В Орсе нямаше намалени офисни дрехи.

И един въпрос - взех си един пуловер от Зара, нещо размислих вкъщи , дали може да се върне , купено на разпродажби, и ако да, непременно в същия магазин или може във всеки?

# 497
  • Варна
Може във всеки магазин да се връща, до 1 месец.

# 498
В Х и М има разпродажба и има доста неща
Мен лично много не ме грабнаха, и взех само едни гащи за детето. Но нямах и много време. С ровене може да се изрови нещо, но ми прави неприятно впечатление, че има дрехи мазани с петна или със скъсано, които ги вадят нон стоп по намаленията...

# 499
TIME OUT 50% на всичко

# 500
Аз съм доволна от намалението в H&M този път. Над 50% е, защото купих рокля, намалена от 55 на 17 лв., дънки от 45 на 17лв. В детското почти всички е по 5 и 10 лв.

# 501
И аз съм доволна от ХМ, за първи път бяха намалени почти всички неща, които съм набелязала в последните месеци и то с над 50% Peace Peace

# 502
  • София
Кои магазини връщат стока /в пари/ освен Зара?
Дебенхамс имат ли намаление?

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 19:59 от Starrydream

# 503
  • София

Massimo Dutti,H&M,за Debenhams не съм много сигурна.

# 504
Ако дрехата, която искате да върнете в H&M е закупена от намаленията, не връщат парите, а дават ваучер за конкретната стойност, който важи 3 години.

# 505
Аз съм доволна от ХМ и Манго. Зара с тези разкъсани и широки панталони ме изгубиха, беше битак днес.
Другият месец пак Simple Smile

# 506
  • София
Stradivarius! много лесно става всичко там, връщат в кеш, ако стоката не е носена/използвана;
LCW май също са така, знам, че до 30дни можеш да върнеш, но не знам в пари или ваучер дават сумата.

# 507
# 508
  • София
За Окайди имате ли представа дали връщат пари или само замяна?

# 509
  • София
Окайди имат ли вече намаление?

Общи условия

Активация на акаунт