Намаления - пролет/лято 2017

• 191 637
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Има няколко рафта с намалени неща от 20 до 50%., предимно пролетно-есенни, но тук таме има и нещо лятно.

# 511
Нещо да се чува за Next? Мерси!
Отново да попитам, ако сте отскачали до Ринг Мол или Сити Център?  bouquet

# 512
Това за НМ сигурни ли сте, че не връщат пари от намаленията? На касовия бон това уточнение го няма и изобщо в ЗЗП.

# 513
  • Sofia
Това за НМ сигурни ли сте, че не връщат пари от намаленията? На касовия бон това уточнение го няма и изобщо в ЗЗП.

Не е задължително да го има в ЗЗП – връщането на стока във физически магазини не е законово постановено. Това си е политика на магазина.

# 514
  • София

Стока купена без намаление - връщане на пари, 30-дневен срок.
Стока купена с намаление - връщат се парите в карта, 14-дни срок на връщане от покупката. Парите от картата може да се ползват до 2-3 години, дълъг е срока.
Бельо, обеци и др. не се връщат.
Връщанатето - във всеки магазин в страната.
Пише го на касовите бележки, аз писах как е на практика.

Връщат пари / независимо да ли с намаление или не/ - Зара, ЛсУайкики, Ризърв /поне за тези се сещам/ - може във всеки магазин в страната, независимо от кой магазин е покупката.

# 515
  • София
Наскоро пазарувах в Окайди.Нямаше намаление.
Специално попитах дали мога да върна стоката и да ми възстановят сумата,понеже дъщеря ми не беше с мен.Отговориха ми,че връщат пари до 30 дни с касовата бележка и да не е махнат етикета.
Все още не съм решила дали да задържа купеното,съответно не съм го и върнала за да напиша на практика как е.

# 516
Благодаря за инфото.

# 517
В Дъ мол в доста магазини има намаление, Зара, Манго, Страдивариус и т.н. Има избор. 

# 518
  • София
От днес Томи Хилфигер - до 50%
На дънките е -30%...

# 519
В Дъ мол в доста магазини има намаление, Зара, Манго, Страдивариус и т.н. Има избор. 
Случайно да си обърнала внимане как са намаленията в Bata?

# 520
Мога сега да мина да кажа какво пише на витрината, но не ми се влиза Simple Smile да сравнявам в детайли
Ако те устройва

# 521
Мога сега да мина да кажа какво пише на витрината, но не ми се влиза Simple Smile да сравнявам в детайли
Ако те устройва
Не няма нужда. Благодаря ти. На място другата седмица ще видя.

# 522
До - 50 н избрани артикули, втори ненамален - 50 %

# 523
До - 50 н избрани артикули, втори ненамален - 50 %
Отново благодаря. bouquet

# 524
Аз днес влизах в Бата. Имат някакво намаление на много малко модели, според мен сезонното не е започнало все още. Бата намаляват постепенно и накрая,стогат до 70%, но това ще е към края на юли сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт