Намаления - пролет/лято 2017

• 191 632
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Esprit имат ли намаление вече?

# 526
Някакво много жалко

# 527
Аз пък да ви разкажа нещо. Знам, че темата е за бг промоции, но ако админ прецени, да ме изтрие. Вчера бях в ЗАРА в Холандия. Имаше промоции на двата етажа почти на всичко. Дотук добре, но все с къс ръкав или крачол, а аз исках нещо да взема, по-голям размер за есента да е подходящо. Другото което не ми хареса, е че клиентите събаряха дрехи по земята. Навсякъде имаше такива купчинки. Наистина грозна гледка. Никоя служителка не си правеше труда да ги вдигне. Гъмжеше от народ. Иначе цените почваха от 3 евро.

# 528
  • Тра-ла-ла
http://prntscr.com/fjmg33
Някой може ли да ми линкне тези кецове от Vm zona
Само аз ли не ги виждам, или служат просто за залъгалка.
Появиха се, но кафяви и само 40 и 41 номер.

# 529
Аз пък да ви разкажа нещо. Знам, че темата е за бг промоции, но ако админ прецени, да ме изтрие. Вчера бях в ЗАРА в Холандия. Имаше промоции на двата етажа почти на всичко. Дотук добре, но все с къс ръкав или крачол, а аз исках нещо да взема, по-голям размер за есента да е подходящо. Другото което не ми хареса, е че клиентите събаряха дрехи по земята. Навсякъде имаше такива купчинки. Наистина грозна гледка. Никоя служителка не си правеше труда да ги вдигне. Гъмжеше от народ. Иначе цените почваха от 3 евро.

И тук е така и е съзнателно налагано от самите брандове. През сезона подържат висок стандарт, респектират клиентите си ( има такива, които се чувстват некомфортно да влязат в магазините на Масимо Дути например) и когато започнат намаленията правят всичко на кочина, за да създадат у клиента усещане за свобода, анонимност, комфорт да рови и избира навсякъде. Продавачките не се наместват именно, за да не нарушат това усещане " ще си ровя колкото искам" и "сега аз избирам".

# 530
Веднъж в аутлета на Тернова на Пиротска чаках за пробна и гледах как едни испанки всичко, което пробваха го хвърляха по земята и стъпваха върху дрехите. Накрая си купиха по един панталон и другите дрехи си останаха на земята. Аз, ако исках да ползвам пробната, трябваше да стъпвам върху дрехите  ooooh! Не казвам, че Теранова е супер качествен магазин и всичко винаги е подредено и никой не рови по щандовете, но чак по земята да се хвърлят дрехите и идва прекалено.

Намалени ли са банските в New Yorker вече?

# 531
И на мен в Зара ми е отвратително. Купища парцали , в които всички ровят все едно ще им ги подарят, а намалението е символично.

# 532
И на мен в Зара ми е отвратително. Купища парцали , в които всички ровят все едно ще им ги подарят, а намалението е символично.
Като боклучарник е. Излязох си отвратена онзи ден. Няма да видят стотинка от мен на това намаление, с тези парцали, нахвърляни по земята. Никога досега не съм виждала такава кочина в магазина на Витошка.

# 533
Някой да има инфо за намаленията в ИКЕА?

# 534
Напълно съм съгласна с мненията за Зара, пълни разхвърлени боклуци продават.

# 535
Запитване до мамите в София - Някоя случайно да знае детския магазин в Paradise- Сержант Мажор дали е започнал намаленията?
Много бих искала да направя някои покупки от тях за чаканато бебе. Особено ескимосчетата им са прекрасни, ама на редовната им цена.  #Crazy
Продължавам да се интересувам, ще ходя другия месец в София, а този мол е в другия край на града, и искам да знам дали да се разкарвам.
Нямам бебе и не пазарувам от детски магазини, но на втрината му сякаш пишеше - 30 %
Ма дали на всичко - не знам

# 536
  • Beyond the stars
Някой да има инфо за намаленията в ИКЕА?

Икеа не са магазин, който се слави с промоции. Пускат намаления на кампании от време на време или за притежатели за ИКЕА карта.  Peace Миналата година август примерно имаха различни намаления в дните от седмицата - например безплатен транспорт в сряда, 10% на съдове във вторник и т.н.

# 537
Има намаление в ИКЕЯ на мостри, но не съм сигурна колко % беше. Върти ми се 50%, но..
Иначе имат намалени артикули за градината, на сайта има повече и информация.

# 538
  • Beyond the stars
Има намаление в ИКЕЯ на мостри, но не съм сигурна колко % беше. Върти ми се 50%, но..
Иначе имат намалени артикули за градината, на сайта има повече и информация.

А да, пропуснах и тези. Имат целогодишна зала с намалени артикули с различни дефекти, повечето просто шоурум мостри, ама има и доста окаяно състояние, пък в същото време чак 50% не стигат.

Мисълта ми беше, че не са като Айко примерно - при тях ако почакаш месец, два все по някое време твоето нещо ще е на -20%.  Peace Икеа си трябва доста повече чакане и пак не е сигурно.

# 539
Не говоря за това намаление, което се намира в сектора преди касите. Беше обявено в магазина - намаление на мостри и %. Не се загледах точно за какво става въпрос, защото пазарувах определени артикули и нямах време да зяпам.
Не съм съгласна, че Икея не правят големи намаления. Първо, че периодично трайно намаляват цените на дадена стока, второ често пускат разни промоции, които са изгодни и трето, трупайки точки в Икея фемили, можеш да си намалиш сметката в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт