Намаления - пролет/лято 2017

• 191 581
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Beyond the stars
Еми айде дано да направят, че сме в ремонт и от една година и повече ги следя изкъсо, ма като гледам ни дивана, ни гардероба ми имат мераци да ги намалят..  Laughing
Иначе спалнята я взехме с -15% януари, които се даваха като ваучер за следваща покупка в рамките на месеца.
Не споря, че имат промоции. А просто, че трябва да попочакаш за правилната  Peace

# 541
И аз не споря, а те допълвам Simple Smile.

# 542
  • Beyond the stars
И аз не споря, а те допълвам Simple Smile.
Hug bouquet

# 543
  • I want it all and I want it now.
В НМ си купих от намаленията в петък и в понеделник определен артикул.
Днес отивам пак и съответната стока е вече  без намаление.  Shocked
Даже я взех и отидох да проверя на касата  Wink Оказа се на редовна цена.
Явно намаляват за определени дни.  Peace

# 544
  • софия
В hm взех преди намалението долнище с Мики Маус за 10лв,сега е намалено  с 50% и е на 12лв .

# 545
  • София
Някой знае ли в Orsay какъв е срокът за връщане и връщат ли сумата или заменят?
Благодаря. bouquet

# 546
В HM и аз забелязах подобна тенденция в цените, да неговорим че в различните им магазини еднакви артикули  често са с различни цени.
 Някой дали би казал картата, която я дават за 15% намаление за един артикул ли е? Благодаря.

# 547
В HM и аз забелязах подобна тенденция в цените, да неговорим че в различните им магазини еднакви артикули  често са с различни цени.
 Някой дали би казал картата, която я дават за 15% намаление за един артикул ли е? Благодаря.

За един е
според мен просто координацията на ценовата им политика е много зле...едва ли го правят с цел печалба

# 548
  • Sofia
   Момичета, в които физически магазини в София бих могла да открия по-голямо разнообразие на мъжки сандали, с марка Rieker? Мернах няколко модела в Humanic, а знам също, че Rieker имат и фирмен магазин, някъде на "Витошка", но за други места сещате ли се? Ако има и намаления, ще е още по-добре. Благодаря! bouquet

# 549

За един е
според мен просто координацията на ценовата им политика е много зле...едва ли го правят с цел печалба

Благодаря. Не знам, странно е просто. Както и разликата в цените с онлайн магазина. Аз купих за детето ми обувки, които в онлайн магазина са намалени 19.99, а в МОЛ България бяха 12 лв.

Иначе в МОЛ България има добри попадения, зависи кой какво търси. Детски пижамки за по 10, 15 лв., обувки детски има много намалени. От дамското и мъжкото не съм впечатлена от намалените неща.

# 550
  • София/Правец
Здравейте,
В Tom Tailor дали има намаления вече? Някой минавал ли е покрай техен магазин тези дни?

# 551
Миналата седмица Tom Tailor имаха 25% отстъпка при покупка на два артикула. И аз чакам по-големи намаления  Simple Smile

# 552
  • София/Правец
Миналата седмица Tom Tailor имаха 25% отстъпка при покупка на два артикула. И аз чакам по-големи намаления  Simple Smile

Ех, дано да са увеличили малко. Благодаря за информацията Simple Smile
Трябва да купя подарък за Петровден, а той е утре... Simple Smile
Ако не ще взема ваучер и именика да си пазарува по-нататък.

# 553
  • Once there was a Hushpuppy...
Миналата година в Икеа имаше намаление на аксесоарите за гардероби/модули. Беше през Август - 30% и си обзаведохме детската стая. Вярно, че самите модули и гардероб са на редовна цена, но всичко останало /рафтове, чекмеджета, чела, релси и водачи, вратички.... / ни излязоха много добре Peace

# 554
  • София
   Момичета, в които физически магазини в София бих могла да открия по-голямо разнообразие на мъжки сандали, с марка Rieker? Мернах няколко модела в Humanic, а знам също, че Rieker имат и фирмен магазин, някъде на "Витошка", но за други места сещате ли се? Ако има и намаления, ще е още по-добре. Благодаря! bouquet

Kompass в Парадайз имат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт