Намаления - пролет/лято 2017

• 191 551
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Бата дали днес направиха по-голямо намаление или още си е 30-50 %?

кой им е сайта ?

# 76
Бата дали днес направиха по-голямо намаление или още си е 30-50 %?

кой им е сайта ?

Аз питам за магазините за обувки Бата

# 77
Качествени ли са им обувките?

# 78
Качествени ли са им обувките?
Според мен, да! Peace Имам боти  на тази марка.

# 79
През февруари 2015 случайно бях в The Mall когато стартира 70% намаление на ботуши Бата(аз не ги бях чувала). Обаче гледам лудница в магазина и влизам. За 50 лв си взех дебели яки зимни ботуши ( които тази зима наистина си влязоха в ролята). Предната година ги следих за едни елегантни ботуши , но повече от 50 % не направиха намаление. Вчера си взех боти, които от 30 са намалени на 50% от 01.02-реших , че едва ли ще ги намалят повече и цената ме устройва.

# 80
  • София
Здравейте,интересува ме дали има намаление в Camper-магазините?
Някой може ли да помогне?
Да, има до 50%.
Уикенда не можеше да се разминеш от хора в магазина в Сердиката.
мерси Hug

# 81
Преди малко бях в Бата и си взех два чифта обувки със 70% намаление. Зависи, обаче, какво търсите. 70% беше на половинки обувки и някои боти, за ботуши не видях, но не е толкова. Голям късмет, че точно едни обувчици, които заглеждах от преди бяха от най - намалените и имаше моя номер, а другите просто нямаше как да не ги купя при положение, че са естествен велур за 31 лв. Супер сладки за пролетта.

# 82
Bata само в The mall ли беше?
И в Манго дали има останали детски дрешки?

# 83
Bata само в The mall ли беше?
И в Манго дали има останали детски дрешки?

Сети, Бата има и в мола на Опълченска.

# 84
Само веднъж съм взимал Бата и се разлепиха бързо
в Италия са много евтини, на намаление може да се намерят мъжки боти за 17-20 евро, тука са доста по-скъпи

# 85
На реалните им цени и аз не бих ги купила. Да не говорим, че част от производството им е в Пещера и Гоце Делчев, където, ако човек има път може да ги намери на тройно по - ниски цени.

# 86
  • Варна
Здравейте!
Виждам, че обсъждате хубави обувки с намаление, та вместо запис препоръчвам Габина - в момента имат намаление от 20%. Обувките им са с много добро качество, цените им не са от най-високите.

Някой да е попадал на намаления на професионални сешоари? Аз дебна за Парлукс, но засега без особен успех. Ще се радвам някой да сподели ако попадне на такова  Hug

# 87
  • София
Здравейте!
Виждам, че обсъждате хубави обувки с намаление, та вместо запис препоръчвам Габина - в момента имат намаление от 20%. Обувките им са с много добро качество, цените им не са от най-високите.

Някой да е попадал на намаления на професионални сешоари? Аз дебна за Парлукс, но засега без особен успех. Ще се радвам някой да сподели ако попадне на такова  Hug

Парлукс от къде е най-изгодно?

# 88
  • Варна
Здравейте!

Парлукс от къде е най-изгодно?
Засега е от тук:
https://www.za-kosa.com/frizyorska-tehnika/profesionalni-seshoari-za-kosa

Но намалението е едва 5% и е така от поне две седмици, а аз се надявам, че около Св.Валентин ще пуснат по-големи намаления, затова още не бързам с покупката. Иначе на другите места цената се задържа около 205-209 лв. За модела им 385 пиша.

# 89
  • Sofia
   Момичета, имате ли идея или наблюдения от предишни години, докога ще продължи намалението в 2-та официални магазина на Puma (в "Paradise Center" и "Sofia Ring Mall")?
   Упорито дебна едни обувки от известно време насам, но са намалени само с 10%, а ми се искаше да са по-изгодни, та се чудя дали има смисъл да чакам още? Да не вземат да приключат намалението скоро? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт