Намаления - пролет/лято 2017

• 191 516
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте моля за помощт Sad немога да въведа код за намаление в сайта на HM?

# 61
  • София
Влизаш в "кошницата", натискаш "продължи към плащане", там има адрес, доставка и след това плащания и отстъпки, където натискаш бутон "редактиране" и ще ти извади поле за код.

# 62
Да въведох код 0010 след това ми изписва моля въведи правилен код 🙁Пробвах и от друг профил нестава .

# 63
  • София
Поръчали ли сте минимумът от 60 лв?

# 64
65лв е сумата без да съм въвела кода Simple Smile

# 65
  • София
Опитай да добавиш още нещо, вероятно това е сумата с доставка. Вероятно трябва да е 60лв без сумата за доставка.

# 66
Здравейте, дали има все още намаления в Х&М и магазините на Inditex или са извадили вече новите колекции?

# 67
В H&M има все още намаления в магазина.

# 68
Някой знае ли дали в Терранова има намаление - от порядъка на пуловери за 10лв?  Laughing

# 69
  • ново
Някой знае ли дали в Терранова има намаление - от порядъка на пуловери за 10лв?  Laughing

В събота ходих и имаше доста намаления - ризи 10 лв., долнища 10 лв., тениски 5 лв., суичери и блузи също имаше намалени, но не помня техните цени. Аз лично взех 2 долнища по 10 лв.

# 70
  • София
Здравейте,интересува ме дали има намаление в Camper-магазините?
Някой може ли да помогне?

# 71
Здравейте,интересува ме дали има намаление в Camper-магазините?
Някой може ли да помогне?
Да, има до 50%.
Уикенда не можеше да се разминеш от хора в магазина в Сердиката.

# 72
В H&M има все още намаления в магазина.

имам чувството че постоянно пускат намаления навсякъде, даже едни и същи магазини пускат промоция след промоция за да привлекат хора, но дали наистина намаленията са реални? или всичко е рекламен трик....

# 73
Здравейте, дали има все още намаления в Х&М и магазините на Inditex или са извадили вече новите колекции?
вчера гледах има още намаления в магазините на зара,бершка,страдивариус бях.И по другите още имаше доколкото видях  Grinning

# 74
Бата дали днес направиха по-голямо намаление или още си е 30-50 %?

Общи условия

Активация на акаунт